sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Doctorii Dumnezeu sau Dumnezeu Doctor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   eusinumaieu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 04 May 2006 - 12:30 PM

Bunå tuturor!

As vrea så avem o discutie despre ceea ce noi credem despre doctorul care ne vindecå ,ne sprijinå spiritual si psihic.

Stiu ca acaså in Romania ,bati la usa doctorului ,el vine iti deschide si zice:" revino miine!"
Dar stiu iaråsi cå romiinii sunt un popor crestin si ei cred in Dumnezeu si cind ei bat la usa lui ,El zice:"Vino,Eu te astept så-ti vin in ajutor!"

Dupå un timp mergi din nou la doctor si nu-ti gåseste nimic(daca ai norocul sau binecuvintarea asta).

Doctorul iti spune:"te-am vindecat ,du-te si spune si celorlalti!"

Dumnezeu spune :"fii credincios,nu spune la nimeni!"

Si tu faci tocmai pe dos...acum depinde de cine asculti si la a cui uså tu bati.

Eu am båtut la usa lui Dumnezeu si mi s-a deschis ...am primit foarte mult ajutor pe plan spiritual,psihic,financiar....tot ceea ce eu cer de la el primesc pentru cå stiu cå el må iubeste si må are in miina sa.

Daca eu nu asi fi bolnava asi uita cå mai existå vreo usa la care nu prea multi bat.

Dar eu sunt bucuroaså cå tråiesc ziua de aståzi si nu trebuie så må ingrijorez de ziua de miine pentru cå ziua de miine isi are necazurile ei si Dumnezeu se ingrijeste de ele.

Eu cred cå Dumnezeu Doctor imi deschide mai repede usa decit Doctor Dumnezeu.

Nu stiu ce voi credeti dar ceea ce eu am scris mai sus e ceea ce eu cred.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxx

Ideea cu acest forum e så ne ajutåm unii pe altii så vedem unde ståm cu credinta noastrå in doctori,cu psihicul nostru ,cu strigare sau urletul dupå ajutor si nimeni nu ne aude,dupå nevoia dea sti cå "SUNT SÅNÅTOS",CINEVA m-a vindecat.

Multumesc pentru mine si vå doresc din toatå inima numai bine si Dumnezeu Doctorul så fie cu voi.
0

#2 Utilizator offline   florynela 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 31 May 2006 - 11:29 PM

Eu una sunt impacata cu gindul ca duc povara asta si ma gindsc ca Dumnezeu le lasa pe toate cu un scop ,de ex am descoperit ca si soacra mea are hep cu vhc de 20 de ani si datorita mie face tratament si stopeaza ciroza ,cine stie poate daca vrea ma face si bine .Sti de cite ori merg la analze ma gindesc daca ma gaseste bine asa pe neasteptate ,chiar doctora a zis ca la uni dispare asa din senin ,sunt cazuri rare .Ce nu inteleg e de ce vrea Dumnezeu sa chinuie copilasi aia mici bonlavi de cancer sau leucemie ,asta nu inteleg de ce ii chinuie ,
0

#3 Utilizator offline   rexi_1968 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 04 June 2006 - 04:25 PM

Buna Kasadepete,
Legat de ceea ce ne-ai scris, parerea mea este ca ai perfecta dreptate si iti place sa studiezi biblia, dispui de timpul necesar ( putem si noi sa ne facem timp , dar..).
Am citit si recitit mesajul tau de mai multe ori, nu aveam curajul ca tocmai eu sa raspund la "provocarile " tale, mai ales ca in acea perioada gandeam negativ, nu vroiam sa-i influentez pe ceilalti sau sa ma duelez cu tine.
Cand l-am citit prima data am vrut sa fiu foarte dura, de ce? suntem 2 pers. in familie ,mama cu HVC si eu cu B , noi doua n-am abuzat de nimic altceva decat de munca. Mama mea este o persoana foarte buna, blanda,are un calm de nedescris, harnica, nu o laud pentru ca este mama mea, toti care o cunosc spun acest lucru, daca vorbesti cu ea simti ceva special.
Pentru mine a fost o lovitura sa aflu ca Dumnezeu a ingaduit asa ceva asupra ei, cred ca iti inchipui ce am gandit atunci.... ( imi este rusine acum).

Azi iti scriu pentru ca am revenit din concediu de odihna, am fost in Grecia si parca m-am incarcat spiritual, ai dreptate noi ne bazam pe medici, pe medicamente sau alte tratamente inventate. Sincer eu vreau sa gandesc ca tine in fiecare zi, sunt convinsa ca Dumnezeu ne iubeste si a ingaduit doar atat asupra noastra. Sunt alte boli care te distrug in cateva saptamani sau cel mult 2 luni, sunt foarte multe cazuri
Sper ca si de maine incolo sa gandesc pozitiv, si sa nu folosesc des intrebarile " De ce Doamne?" , etc.

Sunt foarte putini care indraznesc sa discute pe aceasta tema, poate le este rusine, sau considera nesemnificativa aceasta tema. Eu chiar ma bucur ca ai deschis acest subiect, la inceput eram furioasa, recunosc.

Acum as vrea sa intreb daca stie cineva la ce suma s-ar ridica un tratament cu Pegasys de la Roche pentru o luna, si de unde se poate procura , fara sa fie intocmit dosarul .

Incredere in Dumnezeu , sanatate multa si s-auzim numai de bine.
Roxana
0

#4 Utilizator offline   florynela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 06 June 2006 - 10:39 PM

te poti interesa in farmacii dar nu cred ca e suficient 1 luna .Soacra mea la fel e o femeie buna si a crescut 4 copii sa sacrificat tot timpul pt ei si acum dupa ce a trecut prin cancer la sin si ovare ,a fost macelarita ca i sau scos tot si inclusiv muschiul de la mina ,afla dupa 20 de ani ca are hepatita c ,si mai mult ciroza .Un prieten care avea 5 ani a facut inexplicabil o infectie la picior care nu trecea ,la fel i sau scos muschi de la picior si are o gramada de operatii acum are 25 de ani si a aflat anul trecut ca e infectat de hep cu vhc .Ambi au fost infectati in spital prin transfuzii in urma unor operatii complicate .Pe cine sa dam vina....

MUltumita lui Dumnezeu cred ca a vrut sa se revanseze....ambi urmeaza tratament cu peg intron si ribavirina .Eu am hepatita cu vhb si ii ajut cit pot,nu stiu unde am facut-o
0

#5 Utilizator offline   eusinumaieu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 07 June 2006 - 01:37 AM

multumesc pt cå ati avut curajul så scrieti citeva rinduri...stiu cå e greu ,ba mai mult foarte greu så acceptåm situatiile cind suntem bolnavi sau altcineva drag e.

dar dupå cum tu singurå spuneai cå ai fost furioaså....si eu am fost...poate mai infuriatå ca tine...si sincerå iti spun...eu L-am injurat pe dumnezeu(dar sunt sigurå cå m-a iertat pt cå mi-am cerut iertare)

eu am pårti bune si rele.....cele rele...nu le prea vede lumea la mine cå nu prea sunt...toti cred cå sunt "uså de bisericå"...stati linistiti...nu må laud.!!!!!

eu nu fumez,nu beau nici måcar un strop vin sau bere....bere am gustat o datå in viata mea si atiit a fost,injurat...am avut perioade ..acum din gura mea ies doar" perle si flori"...alte lucruri grave nu fac....toti din jurul meu må admirå cum de am timp pt toti si toate...cum de am putere så rid in necaz....multe intrebåri si nici un råspuns mai simplu decit cå "puterea nu e a mea ci a lui d-zeu si cind voi fi in cer am så -l intreb pe d-zeu cum de a fåcut toate lucrurile asa de bine si planificate toate".....

toti au intrat intr-un soc cind au auzit cå eu sunt bolnavå....dar eu m-am bucurat de suferinta mea pentru cå eu sunt mai aproape de d-zeu si våd in fiecare strålucirea soarelui si nu må enervez cå e prea cald,må bucur de umbrå pt cå stiu cå e datå de la d-zeu cind eu nu mai pot indura cåldura,må bucur de telefon care sunå si så våd cå prietenii ii mai am,må bucur cå mai am miini si picioare,ochi si urechi....må bucur de orice si din orice "lucru mic "il fac så må bucur de el ,må bucur cå eu tråiesc acum si aici,nu må gindesc la miine si ani,e cel mai frumos timp pe care-l tråiesc chiar dacå doctorul sunå si-mi spune:"ti-am luat probe..avem anallizele...ai hernie de disk,hernie hiatalå,pietre la fiere,la rinichi,boala LESS,ulcer,inima,plåmiinii.......si asa mai departe ..."(toate astea le am)dar eu tråiesc in tåcere si må bucur de ziua de aståzi.

si så vå incurajez si pe voi e cå D-zeu nu pedepseste ci El iubeste ,el ne vrea alåturi de El...si asta e doar pe o cale...

Acum vå las pe voi så ginditi singuri"cum ar fi ca un pårinte så-i doreascå moarte fiului så u?si cum ar fi ca d-zeu så aibå doar oamenii råi in cer????el ii ia pe ai såi...ai såi nu pot fi råi pt cå el nu e råu...oamenii sunt råi...noi suntem spurcati si murdari,dar pt cå d-zeu e bun si iertåtor el"strecoarå"oameni buni de cei råi...asa cå nu vå supårati cind aveti o boalå pe d-zeu pt cå in nevoi si striimtoråri e vina lui d-zeu dar cind suntem la bine nici måcar nu-i pomenim numele....hai så fim drepti fata de noi si apoi så judecåm pe altul...så nu ne inselåm singuri.
d-zeu iubeste copilasii..."låsa-ti copilasi så vinå la mine"zice el.dacå copii sunt bolnavi D-zeu stie de ce e asa.
eu am o sorå si fiica-sa are hepatita b kronicå si ea are 5 ani.dar noi multumim lui d-zeu de fiecare minut pe care-l tråim.
cit de des vorbim noi cu d-zeu?cit de des ii spunem necazurile noastre?nu e de ajuns ca El så vadå..!!!!!El vede!dar noi trebuie så mergem la el ca si la un tatå,så-l rugåm ,så avem un timp impreunå cu el.

noi stim si suntem buni la judecatå....doar så judecåm suntem buni....
citeodatå imi e asa ciudå pe oameni cå nu pot intelege cå d-zeu e deasupra noastrå si el are toatå puterea pe påmiint si cer si el ne-a creat pe noi ci nu noi pe el si el ar putea så ne nimicescå intr-o clipitå.
nu...poate credeti cå sunt o sfiintå..nu ..nu e deloc asa...eu sunt cea mai påcåtoaså dintre toti....

eu in viata mea am trecut prin multe dar toate astea le-am trecut doar cu ajutorul lui d-zeu.

dacå asi mai scrie citeva rinduri asi incepe så scriu o nouå carte.....asa cå må opresc aici.
imi paså de lume si eu vreau så fim citi mai multi in cer....iadul edeja pe påmiint si se simte cum face ravagii cu lumea.

vå las inainte så se mai infurie vreo unul pe-aici .:blink:

vå iubesc si vå doresc multå sånåtate si d-zeu så vå binecuvinteze ,aveti credintå-n el.EL face totul acolo unde e imposibil!
noapte bunå...sau bunå dimineata cå...cesul e 01.30
0

#6 Utilizator offline   rexi_1968 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 June 2006 - 11:16 PM

Buna Kasadepete,
Imi pare rau de sanatatea ta, nu-mi gasesc cuvintele ca sa-ti scriu.
De incurajari nu cred ca ai nevoie, ai din plin si ne transmiti si noua prin intermediul discutiilor purtate.
Imi pare rau daca cu sinceritatea mea prin care am spus ca eram furioasa am deranjat pe cineva.
Nu aveam intentia de a descuraja sau de a supara pe cineva . Sunt constienta ca toate lucrurile pana in prezent doar cu ajutorul lu Dumnezeu le-am realizat.

Sanatate multa si s-auzim de bine.
0

#7 Utilizator offline   rexi_1968 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 June 2006 - 07:18 PM

Buna Kasadepete,
In fiecare seara ma uit daca ai mai scris legat de subiectul Doctorii Dumnezeu
sau Dumnezeu Doctor.
Sper din tot sufletul meu pacatos ca nu ai probleme, ca te simti bine si totul este asa cum iti
doresti.
Sanatate multa.

p.s. am cautat pe google si am gasit discutii interesante pe aceasta tema.
0

#8 Utilizator offline   kasadepetet 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-July 06

Scris 21 July 2006 - 08:35 PM

bunå,

imi pare råu cå nu am mai scris dar am avut asa de multe de fåcut ....printre altele m-am mutat dintr-o tarå in alta si acum sunt in concediu ...de fapt imi incep o nouå viatå ....impreunå cu logodnicul meu.

Pot så spun cå D-zeu mi-a mai usorat din suferintå dindu-mi-l pe logodnicul meu ...må sustine din toate punktele de vedere.Nu am cuvite så-i multumesc la dumnezeu si lui.Asa imi mai trec zile din viatå pe care nu le uit si asta e cel mai important ca så-ti adunci aminte cu plåcere de zilele ce le-ai tråit ci nu de cantitatea lor.

Eu o så reincep toate consultatiile aici in tara in care m-am mutat si sper så fie bine.Pinå acum nu am primit nici un fel de medicamente am fost doar sub observatie...acum aici sunt alte reguli ...så vedem cum o så fie.

Pinå acum nu am avut nici o crizå ...sper så fie in continuare asa....må simt uneori obositå dar cind simt asta må odihnesc...de miincat måniinc tot in afarå de ulei si sosuri ,dacå måniicå deastea o så am arsuri pe git dar beau dupå fiecare masa suc de låmiie si se pare cå fikatul se mentine in atare bunå si nu cu m kolesterol.

Eu incerc så am un tel in viatå si så nu må gindesc la boalå desi e greu .

cu cit stii mai mult ciu atiit iti dåuneazå...

dacå vrei så mai vorbim poti så-mi scri pe kasadepet_lieser@hotmail.com

numai bine si d-zeu så te binecuvinteze

laura
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi TESTELE DIN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA TULES  2 8.500