ce parere aveti de homosexualitatea din romania
Scris 02 May 2006 - 07:04 PM
Aceeasi pe care o am despre homosexualitatea de oriunde altundeva.
Sau Romania e caz special?
Sau Romania e caz special?
Scris 02 May 2006 - 07:17 PM
Romania este un caz special pt ca in Romania in proportie de 80 % nu este tolerata ! lucru trist de altfel pentru ca asta nu ne creeaza o imagine prea buna. Suntem un popor intolerant din toate punctele de vedere iar in privinta homoxesualitatii suntem departe a o intelege si accepta !
Scris 02 May 2006 - 07:53 PM
nu prea stiu ce sa spun...nu cunosc nici un homosexual si poate de aceea imi este greu sa inteleg cum ar putea o cineva se indragosteasca de o persoana de acelasi sex. oricum nu cred ca ar trebui discriminati dar nici sa ajungem pana la a le permite sa adopte copii spre exemplu.
Scris 02 May 2006 - 08:05 PM
kisstina, la May 2 2006, 08:53 PM, a spus:
nu prea stiu ce sa spun...nu cunosc nici un homosexual si poate de aceea imi este greu sa inteleg cum ar putea o cineva se indragosteasca de o persoana de acelasi sex. oricum nu cred ca ar trebui discriminati dar nici sa ajungem pana la a le permite sa adopte copii spre exemplu.
Asa este..la faza cu adoptiile nici eu nu sunt de acord....adica, hai sa fim sinceri..cine si-ar dori o mama mai....nebarbierita?
Scris 02 May 2006 - 09:00 PM
jojodor, la May 2 2006, 08:17 PM, a spus:
Romania este un caz special pt ca in Romania in proportie de 80 % nu este tolerata ! lucru trist de altfel pentru ca asta nu ne creeaza o imagine prea buna. Suntem un popor intolerant din toate punctele de vedere iar in privinta homoxesualitatii suntem departe a o intelege si accepta !
hm, atunci as putea sa am o parere diferita fata de publicul larg din romania
homosexualitatea e aceeasi - here and everywhere, cum s-ar zice. atat ca unii au invatat mai devreme sa o accepte (sau sa se prefaca - e discutabil si aspectul asta).
Scris 02 May 2006 - 09:09 PM
Shur'tugal, la May 2 2006, 10:00 PM, a spus:
hm, atunci as putea sa am o parere diferita fata de publicul larg din romania 
homosexualitatea e aceeasi - here and everywhere, cum s-ar zice. atat ca unii au invatat mai devreme sa o accepte (sau sa se prefaca - e discutabil si aspectul asta).
Bine zis Shur'tugal
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Esti frumos(a)! Ai un atuu in plus?! | spider | 59 | 16.776 |
|
cum ati scapat de gindacii de bucatarie | a.claudia | 54 | 51.999 |
|
Amenda sau Doar Frica?
Buna nu stiu daca am postat bine |