Cel mai frumos exemplar autohton vazut de mine vreodata Cel mai frumos exemplar autohton vazut de mine vreodata
Scris 02 May 2006 - 11:04 AM
orvo, la May 2 2006, 12:55 AM, a spus:
Este foarte deosebit de alte masini, pentru tineri merge.
Eu personal n-as opta pentru aceasta jucarie, e foarte joasa si ............. dar culoarea metalica cu grafic si alte decoratii merg bine cu atmosfera. In caz de ceva nu e necesar de vopsit doar scris ceva pe caroseire!
Sper ca nu-l alerge tinerii in moarte.
Scris 03 May 2006 - 11:53 AM
Scris 03 May 2006 - 08:00 PM
2. Sa `tunezi` o Dacie e ca si cum n-ai avea bani sa-ti cumperi o garsonerie si ti-ai cumpara ultimul model de cort pe care ai face grafitti si ti-ai pune aer conditionat in el, adica: GAY, PENAL, etc
Scris 04 May 2006 - 01:07 AM
Scris 04 May 2006 - 01:54 PM
kosfunny, la May 3 2006, 01:06 PM, a spus:
Cum i-ar sta galbena si colantata taxi?
Sint curios ce soi de clienti ar veni "la clanta"...Cred ca s-ar urca mai mult copii....
KingOBeer, la May 3 2006, 09:00 PM, a spus:
2. Sa `tunezi` o Dacie e ca si cum n-ai avea bani sa-ti cumperi o garsonerie si ti-ai cumpara ultimul model de cort pe care ai face grafitti si ti-ai pune aer conditionat in el, adica: GAY, PENAL, etc
Nu conteaza ca-i virtuala, ideea conteaza!!!! (oricum nu poate circula fara faruri si nu merita osteneala s-o faci pe bune din tabla, cu banii aceia poti face multe alte chestii...) Crezi ca nu sunt maniaci destui? Cunosc posesori hobby de oltcit, care au tot felul de masini straine, dar oltcit-ul este ingrijit si tinut de...hobby!!!! Eu de exemplu am o dacvie 1300 de mers numai la...pescuit!!!!!de consus fara restrictii pe orice drum cu noroi si bolovani!!! ce-i drept arata horror, dar functionala 100/100!
Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 04 May 2006 - 01:59 PM
Scris 05 May 2006 - 12:32 PM
Catalin_Pop, la May 4 2006, 02:07 AM, a spus:
Mi-a mai zis cineva ca e doar o realizare pe computer. Cum iti poti da seama ?
Adica esti sigur ca masina nu exista in realitate ?
KingOBeer, la May 3 2006, 09:00 PM, a spus:
ref. punctul 2:
nu sunt de acord. Daca as avea bani de un asemenea tuning as prefera sa aleg un model gen Dacia Sport sau orice alt model mai vechi de masina (chiar oldtimer gen Ford Capri, Mercedes 115, Fiat Ritmo, etc ...). Astfel ar fi ceva inedit. Passat-uri si BMW-uri noi am vazut multe cu tuning pe ele, dar nu mi se pare asa iesit din comun.
Bineinteles, ca prin tuning intzeleg ca si starea tehnica a unei masini vechi sa o aduci la standarde ok.
Scris 05 May 2006 - 05:42 PM
Nu ti-e clar ca e photoshop??? este evident, nu clar! Cat despre tunning in general..daca e asa, doar sa fie `cul` prefer sa arate stock si sub capota sa fie adevarata surpriza...gen..pune un HEMI de 5.7L pe dacie...ala da tunning, fratica!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cine sunt cei mai mari importatori si distribuitori de piese | Obi-Wan | 1 | 8.839 |
|
Numarul de identificare al masinii
V.I.N. DECODING |
dev | 2 | 12.608 |
|
tuning moto | Motototal | 0 | 3.932 |
|
Cele mai bune preturi. Folie auto Llumar |
Nico Star 2001 | 0 | 6.940 |
|
Accesorii auto, senzori de parcare, senzori eps, senzori de parcare video, accesorii iphone | tmag | 0 | 5.057 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS