sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

voi credeti in zodiac voi credeti in zodiac Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   florindruc 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 01 May 2006 - 09:17 AM

voi chear credeti in zodiac ?
si de ce credeti ca e nevoie sa credeti in zodiac ?
si ce rol are in viata noastra de zi cu zi?
0

#2 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 01 May 2006 - 09:46 AM

Vezi postareaflorindruc, la May 1 2006, 09:17 AM, a spus:

eu cred si-mi face bine sa mai consult si stelele din cand in cand :o:
0

#3 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 01 May 2006 - 03:00 PM

Sunt unele chestii care se potrivesc...iar daca vezi ca in 3 zile din 7 pe saptamana ti se potriveste mai bine, tinzi tot mai mult sa deschizi un zodiac in fiecare dimineata si sa vezi ce zi o sa mai ai. In final o sa ajungi sa iti traiesti viata dupa niste randuri.Am renuntat sa mai citesc zodiacul si e mult mai bine :o:
0

#4 Utilizator offline   cumintzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 01 May 2006 - 05:09 PM

Vezi postareaflorindruc, la May 1 2006, 10:17 AM, a spus:

Daca esti atent(a), cand citesti zodiacul (dar ala mai k lumea, nu din ziare sau de la TV), randurile sale contin niste sfaturi general valabile. Am zis o prostie? :o:
Caut ceva ca exemplu si revin... :o:
0

#5 Utilizator offline   cumintzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 01 May 2006 - 05:53 PM

Am revenit... am gasit astea, n-am timp sa le traduc acum. Ajutati-va intre voi (cine stie eng.... cine nu stie... :o: )

1. Look deeper than the surface.
2. Keeping your emotions in check and taking care of one thing at a time will help you keep your sanity.
3. (...) details demand your attention as much as or more than the long-term, big-picture stuff (...)
4. Learn to do it yourself. Not only will it end up saving you a ton of dough, it'll give you insights into all kinds of ways to make your life easier.
5. Today is a good time to evaluate your progress and inventory the goals you have. (available.... all the time.... always)
6. If you don't love yourself, who will? If you don't respect yourself, why should anyone else? Think about ways to develop your personal power that don't rely on outside indicators. Your resources lie within.
0

#6 Utilizator offline   alias_dark_ely 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-April 06

Scris 01 May 2006 - 07:19 PM

Pe pamint exista multe zodiace, fiecare reprezentind un sistem distinct (de pilda, exista zodiac european, zodiac chinezesc, zodiac arboricol, zodiac indian etc.). Exista si similitudini intre ele, dar fiecare reprezinta un mod distinct de percepere
a vibratiilor cosmice in ritmurile lor naturale. Fiecare popor si fiecare cultura a vazut altfel aceste vibratii, astfel ca pot sa existe viziuni diferite, care se pot completa reciproc, sau pot fi folosite individual, cu acelasi succes. Orice zodiac
este doar un instrument de lucru, si succesul in folosirea lui depinde numai de precizia si credinta cu care este folosit.
0

#7 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 02 May 2006 - 08:03 PM

Unele chestii se potrivesc chiar prea bine.......si fiecare om are dreptu sa creada in ceea ce vrea el :friends:
0

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member

Scris 02 May 2006 - 08:59 PM

Vezi postareaflorindruc, la May 1 2006, 10:17 AM, a spus:

...si da...si nu!
hai sa/ti explic ceea ce cred.
in momentul cand copilul se afla in faza embrionara, el primeste toate informatiile leagte de miscarea planetelor, toate influentele soarelui si a lunii...asa ca probabil corect ar fi ca nu ziua de nastere sa fie luata drept reper,ci ziua formarii embrionare...cool,nu!
desigur toate zodiacele au trasate linii generale, uite iti propun sa le citesti pe toate si sa vezi in cate dintre ele te regasesti...vei fi surprins.
0

#9 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 04 May 2006 - 08:58 AM

Vezi postarearaulmaniac, la May 2 2006, 09:59 PM, a spus:

corect ar fi ca nu ziua de nastere sa fie luata drept reper,ci ziua formarii embrionare...
NU
informatiile astrologice se bazeaza pe observatii facute de-a lungul timpului
s-a observat ca oamenii nascuti intr-o anumita perioada, an sau luna, sau zi, seamana intre ei din anumite puncte de vedere - asa cum cei care apartin aceleiasi familii au un fond genetic comun
pentru aceste asemanari, oamenii au cautat corespnedente in natura si mai ales in aspectele mai putin schimbatoare - au gasit plante, roci, stele... si au fost puse pe seama acestora asemanarile respective

Vezi postarearaulmaniac, la May 2 2006, 09:59 PM, a spus:

desigur toate zodiacele au trasate linii generale, uite iti propun sa le citesti pe toate si sa vezi in cate dintre ele te regasesti...vei fi surprins.
sigur ca este asa: eu am Soarele in Berbec, deci am temperament de Berbec, dar pentru viata mea sentimentala si modul de gandire ma interesez de caracteristicile Pestilor, pentru ca am Venus si Mercur in Pesti...
0

#10 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member

Scris 04 May 2006 - 05:29 PM

Vezi postareaMariaB, la May 4 2006, 09:58 AM, a spus:

NU
informatiile astrologice se bazeaza pe observatii facute de-a lungul timpului
s-a observat ca oamenii nascuti intr-o anumita perioada, an sau luna, sau zi, seamana intre ei din anumite puncte de vedere - asa cum cei care apartin aceleiasi familii au un fond genetic comun
pentru aceste asemanari, oamenii au cautat corespnedente in natura si mai ales in aspectele mai putin schimbatoare - au gasit plante, roci, stele... si au fost puse pe seama acestora asemanarile respective
sigur ca este asa: eu am Soarele in Berbec, deci am temperament de Berbec, dar pentru viata mea sentimentala si modul de gandire ma interesez de caracteristicile Pestilor, pentru ca am Venus si Mercur in Pesti...

:o: ?....? iarta/mi incultura lagata de zodiace...deci ai casa in soare...si ...ce in venus?
...as fi vrut sa te contrazic de dragul contradictiei...insa nu mai citit niciodata un zodiac intreg...stiu doar k sunt un scorpion... :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis zodiile si noi Ma'at  18 8.904
Topic inchis Profeti actuali zanapadurilor  27 9.601