voi credeti in zodiac voi credeti in zodiac
Scris 01 May 2006 - 09:17 AM
si de ce credeti ca e nevoie sa credeti in zodiac ?
si ce rol are in viata noastra de zi cu zi?
Scris 01 May 2006 - 03:00 PM
Scris 01 May 2006 - 05:09 PM
florindruc, la May 1 2006, 10:17 AM, a spus:
Daca esti atent(a), cand citesti zodiacul (dar ala mai k lumea, nu din ziare sau de la TV), randurile sale contin niste sfaturi general valabile. Am zis o prostie?
Caut ceva ca exemplu si revin...
Scris 01 May 2006 - 05:53 PM
1. Look deeper than the surface.
2. Keeping your emotions in check and taking care of one thing at a time will help you keep your sanity.
3. (...) details demand your attention as much as or more than the long-term, big-picture stuff (...)
4. Learn to do it yourself. Not only will it end up saving you a ton of dough, it'll give you insights into all kinds of ways to make your life easier.
5. Today is a good time to evaluate your progress and inventory the goals you have. (available.... all the time.... always)
6. If you don't love yourself, who will? If you don't respect yourself, why should anyone else? Think about ways to develop your personal power that don't rely on outside indicators. Your resources lie within.
Scris 01 May 2006 - 07:19 PM
a vibratiilor cosmice in ritmurile lor naturale. Fiecare popor si fiecare cultura a vazut altfel aceste vibratii, astfel ca pot sa existe viziuni diferite, care se pot completa reciproc, sau pot fi folosite individual, cu acelasi succes. Orice zodiac
este doar un instrument de lucru, si succesul in folosirea lui depinde numai de precizia si credinta cu care este folosit.
Scris 02 May 2006 - 08:03 PM
Scris 02 May 2006 - 08:59 PM
florindruc, la May 1 2006, 10:17 AM, a spus:
...si da...si nu!
hai sa/ti explic ceea ce cred.
in momentul cand copilul se afla in faza embrionara, el primeste toate informatiile leagte de miscarea planetelor, toate influentele soarelui si a lunii...asa ca probabil corect ar fi ca nu ziua de nastere sa fie luata drept reper,ci ziua formarii embrionare...cool,nu!
desigur toate zodiacele au trasate linii generale, uite iti propun sa le citesti pe toate si sa vezi in cate dintre ele te regasesti...vei fi surprins.
Scris 04 May 2006 - 08:58 AM
raulmaniac, la May 2 2006, 09:59 PM, a spus:
informatiile astrologice se bazeaza pe observatii facute de-a lungul timpului
s-a observat ca oamenii nascuti intr-o anumita perioada, an sau luna, sau zi, seamana intre ei din anumite puncte de vedere - asa cum cei care apartin aceleiasi familii au un fond genetic comun
pentru aceste asemanari, oamenii au cautat corespnedente in natura si mai ales in aspectele mai putin schimbatoare - au gasit plante, roci, stele... si au fost puse pe seama acestora asemanarile respective
raulmaniac, la May 2 2006, 09:59 PM, a spus:
Scris 04 May 2006 - 05:29 PM
MariaB, la May 4 2006, 09:58 AM, a spus:
informatiile astrologice se bazeaza pe observatii facute de-a lungul timpului
s-a observat ca oamenii nascuti intr-o anumita perioada, an sau luna, sau zi, seamana intre ei din anumite puncte de vedere - asa cum cei care apartin aceleiasi familii au un fond genetic comun
pentru aceste asemanari, oamenii au cautat corespnedente in natura si mai ales in aspectele mai putin schimbatoare - au gasit plante, roci, stele... si au fost puse pe seama acestora asemanarile respective
sigur ca este asa: eu am Soarele in Berbec, deci am temperament de Berbec, dar pentru viata mea sentimentala si modul de gandire ma interesez de caracteristicile Pestilor, pentru ca am Venus si Mercur in Pesti...
...as fi vrut sa te contrazic de dragul contradictiei...insa nu mai citit niciodata un zodiac intreg...stiu doar k sunt un scorpion...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
zodiile si noi | Ma'at | 18 | 8.904 |
|
Profeti actuali | zanapadurilor | 27 | 9.601 |
|
|
bidiu | 116 | 28.154 |
|