sau Inregistrare

• 66 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sunteti siguri ca il iubiti pe D-zeu? teme combinate Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 19 April 2007 - 08:45 AM

Vezi postarealupini, la Apr 19 2007, 02:50 AM, a spus:

Cea mai mare victorie a lui Satan este sa insele pe om si sa-l faca sa creada ca diavolul nu exista !

lol mereu aceeasi chestie. Luati cate o axioma sau un aforism "celebru" si dati cu el in stanga si dreapta fara ca macar sa ii cunoasteti sensul sau sa vedeti daca este bun sau nu. Biserica este cea care l-a creat pe Satana si l-au adus la rangul la care este acuma. Care a fost cel mai puternic aliat pe care l-a avut biserica? Satana a fost si este tapul ispasitor la tot ce se intampla....mai au putin si o sa zica ca Satan este cel care ca creat universul :blink:
0

#22 Utilizator offline   Chirila Carol 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 05

Scris 20 April 2007 - 12:30 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Apr 19 2007, 09:45 AM, a spus:

lol mereu aceeasi chestie. Luati cate o axioma sau un aforism "celebru" si dati cu el in stanga si dreapta fara ca macar sa ii cunoasteti sensul sau sa vedeti daca este bun sau nu. Biserica este cea care l-a creat pe Satana si l-au adus la rangul la care este acuma. Care a fost cel mai puternic aliat pe care l-a avut biserica? Satana a fost si este tapul ispasitor la tot ce se intampla....mai au putin si o sa zica ca Satan este cel care ca creat universul :-

Te cred in parte.... Multe lucruri rele au fost puse in spatele lui Satana.... si erau facute de oameni....
Dar de existat exista.... Ce daca nu vezi un gand ..... nu exista? Si sensul frazei respective e foarte bun. Mai exact ar fi trebuit scris ca Satan doreste sa ne faca sa credem ca el nu exista....

Aceasta postare a fost editata de Chirila Carol: 20 April 2007 - 12:31 PM

0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 20 April 2007 - 12:37 PM

Vezi postareaChirila Carol, la Apr 20 2007, 12:30 PM, a spus:

Te cred in parte.... Multe lucruri rele au fost puse in spatele lui Satana.... si erau facute de oameni....
Dar de existat exista.... Ce daca nu vezi un gand ..... nu exista? Si sensul frazei respective e foarte bun. Mai exact ar fi trebuit scris ca Satan doreste sa ne faca sa credem ca el nu exista....

Foarte gresit!
Nu uitati ca satana este Marele Amagitor si e dumnezeu in aceasta ocupatie ....rezultatul sau cel mai notoriu este ca a reusit sa prosteasca in asemenea hal oamenii incat acestia sa ii se inchine lui ca lui Dumnezeu.
Asa se face ca crestinii ...se inchina unui om ca si lui Dumnezeu om care pe pamant a avut numele de Isus, iar in cer a fost LUCIFER (Apocalipsa 22.16) si care dupa moartea sa ca om a reusit sa se impuna ca Duh ca Sef al MORTII pe care o vinde fraierilor ca "viata vesnica" !
Apocalipsa 18 .... Am fost mort, si iata ca sīnt viu īn vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale Locuintei mortilor.
0

#24 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 21 April 2007 - 12:29 AM

Vezi postareaDarkBringer, la Apr 19 2007, 09:45 AM, a spus:

. Care a fost cel mai puternic aliat pe care l-a avut biserica?

Nu cunoasteti ce e biserica ? Daca nu , citeste pentru ca "definitia" se afla in Biblie. Biserica este tottalitatea oamenilor care il urmeaza pe Isus. prin urmare , nici nu are rost sa te gandesti la vreo alianta sau alta.
0

#25 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 21 April 2007 - 12:35 PM

Vezi postarealupini, la Apr 21 2007, 01:29 AM, a spus:

Nu cunoasteti ce e biserica ? Daca nu , citeste pentru ca "definitia" se afla in Biblie. Biserica este tottalitatea oamenilor care il urmeaza pe Isus. prin urmare , nici nu are rost sa te gandesti la vreo alianta sau alta.

Da, biserica eterna din Evrei 12:22, 23. Da' mai este si biserica (reprezentarea externa a imparatiei)descrisa in 1Cor 3, care este formata din salvati si nesalvati.
Iar in Matei 13 ne spune cum o infiltreaza satan cu neghina
25Dar, pe cīnd dormeau oamenii, a venit vrăjmaşul lui, a sămănat neghină īntre grīu, şi a plecat.

26Cīnd au răsărit firele de grīu şi au făcut rod, a ieşit la iveală şi neghina.

Oameni lui satan (ingeri=mesageri=gr. aggelos) vin cu Evanghelia (lumina), propovaduiesc.
13Oamenii aceştia sīnt nişte apostoli mincinoşi, nişte lucrători īnşelători, cari se prefac īn apostoli ai lui Hristos.

14Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface īntr-un īnger de lumină.

15Nu este mare lucru dar, dacă şi slujitorii lui se prefac īn slujitori ai neprihănirii. Sfīrşitul lor va fi după faptele lor.

Iar, pina la urma, Ierusalimul=biserica (Gal. 4) devine Babilon=Sodoma=Egipt (Apoc 11::)
2El a strigat cu glas tare, şi a zis: ,,A căzut, a căzut, Babilonul cel mare! A ajuns un locaş al dracilor, o īnchisoare a oricărui duh necurat, o īnchisoare a oricărei păsări necurate şi urīte;
0

#26 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 21 April 2007 - 01:03 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 21 2007, 02:35 PM, a spus:

Da, biserica eterna din Evrei 12:22, 23. Da' mai este si biserica (reprezentarea externa a imparatiei)descrisa in 1Cor 3, care este formata din salvati si nesalvati.
Iar in Matei 13 ne spune cum o infiltreaza satan cu neghina
25Dar, pe cīnd dormeau oamenii, a venit vrăjmaşul lui, a sămănat neghină īntre grīu, şi a plecat.

26Cīnd au răsărit firele de grīu şi au făcut rod, a ieşit la iveală şi neghina.

Oameni lui satan (ingeri=mesageri=gr. aggelos) vin cu Evanghelia (lumina), propovaduiesc.
13Oamenii aceştia sīnt nişte apostoli mincinoşi, nişte lucrători īnşelători, cari se prefac īn apostoli ai lui Hristos.

14Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface īntr-un īnger de lumină.

15Nu este mare lucru dar, dacă şi slujitorii lui se prefac īn slujitori ai neprihănirii. Sfīrşitul lor va fi după faptele lor.

Iar, pina la urma, Ierusalimul=biserica (Gal. 4) devine Babilon=Sodoma=Egipt (Apoc 11::lol2:
2El a strigat cu glas tare, şi a zis: ,,A căzut, a căzut, Babilonul cel mare! A ajuns un locaş al dracilor, o īnchisoare a oricărui duh necurat, o īnchisoare a oricărei păsări necurate şi urīte;

iara te contrazici " [b] Sfīrşitul lor va fi după FAPTELE lor. :)
multa iubire
0

#27 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 April 2007 - 01:15 PM

Vezi postareathe listener, la Apr 21 2007, 02:03 PM, a spus:

iara te contrazici " [b] Sfīrşitul lor va fi după FAPTELE lor. :)
multa iubire

unde dai si unde crapa....pai normal ca faptele rele duc in iad, ca daca ar fi salvati i-ar face Dumnezeu sa nu mai faca rele si sa aiba doctrina adevarata.

Tu de fapt nici nu studiezi nici nu citesti Biblia, imi dau eu seama.... ai auzit ceva si repeti sau te legi de te-miri-ce....
Daca nu stii, nu te mai baga...
0

#28 Utilizator offline   amarel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 21 April 2007 - 01:44 PM

Vezi postarealupini, la Apr 19 2007, 02:50 AM, a spus:

Cea mai mare victorie a lui Satan este sa insele pe om si sa-l faca sa creada ca diavolul nu exista !

OMULE, nu o mai da in diverse, VREI sau NU VREI !!!!! :)
REPET : FACEM PRINSOAREA ACEEA ???
RASPUNSUL ESTE : 1)-DA
2)-NU
DECI ?
0

#29 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 21 April 2007 - 01:50 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 21 2007, 03:15 PM, a spus:

unde dai si unde crapa....pai normal ca faptele rele duc in iad, ca daca ar fi salvati i-ar face Dumnezeu sa nu mai faca rele si sa aiba doctrina adevarata.

Tu de fapt nici nu studiezi nici nu citesti Biblia, imi dau eu seama.... ai auzit ceva si repeti sau te legi de te-miri-ce....
Daca nu stii, nu te mai baga...

incepi sa te contrazici - " te supara" ca esti contrazis- daca vroiam sa " o studiez cu foaia si pixul" atunci ma faceam preot.... :) - nu e de ajuns "sa stii" scriptura mai "trebuie" si sa o simti.... si sa faci.... lasa " studiul" si treci la partea nr 2..... :lol2:
multa iubire
0

#30 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 April 2007 - 02:04 PM

Vezi postareathe listener, la Apr 21 2007, 02:50 PM, a spus:

incepi sa te contrazici - " te supara" ca esti contrazis- daca vroiam sa " o studiez cu foaia si pixul" atunci ma faceam preot.... :) - nu e de ajuns "sa stii" scriptura mai "trebuie" si sa o simti.... si sa faci.... lasa " studiul" si treci la partea nr 2..... :lol2:
multa iubire

Simtirea asta nu este ceva abstract, se poate vedea, pt ca iubirea care ti-o da Dumnezeu se manifesta prin intelepciune si cunoasterea Scripturii, ca asta este meseria ta de-aici incolo: propovaduirea Evangheliei. Iar tu nu stii meserie, ce sa mai vorbim. Si asa ceva nu exista. Nici macar nu vrei sa accepti corectie de la Scriptura (2Tim3:16), ceea ce denota caracterul rebelios fata de Dumnezeu.
Poti tu sa spui de iubire si simtire pina in anul 2547... Asta se poate verifica imediat, cu Biblia. Nimeni nu se naste intelept si versat in Scripturi, dar Duhul iti da smerenie sa accpti corectie de la Scriptura.
Pe cind tu, sustii o doctrina care pune omul in prim plan si nu vrei sa citesti macar versurile directe care sustin contrariul, schimbi imediat subiectul, si ii dai cu iubirea si simtirea.
Merge cu ala cu stiinta, ca vad ca filozofati in voie.... Da' cu Biblia nu merge, nene.... Te prind imediat cine esti.... Ca cei nesalvati nu pot intelege... si e usor de vazut cum se blocheaza intro doctrina invatata si nu pot corecta din mers greselile.

multa, multa, ce vrei tu.... da' nu iubire d-aia fara acoperire.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 66 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis