sau Inregistrare

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sunteti siguri ca il iubiti pe D-zeu? teme combinate Evaluare topic: * * * * *

#651 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 09 September 2008 - 06:49 PM

hitler a fost un terorist si un satanist....Satana i-a propus un tron in Iad..iar el l-a acceptat....a zis ca vrea sa distruga lumea asta si sa se bucure dincolo...
0

#652 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 14 September 2008 - 03:37 AM

Vezi postareaArcangelo, la May 22 2008, 05:04 PM, a spus:

,,Domnul",cica e homofob.E si nationalist,sovin,rasist,misogin,si partinitor...sau nu e?!
Pot argumenta afirmatiile de mai sus,dar nu asta e intrebarea.
Intrebarea e cea din titlu:chiar mai crede cineva intr-un asemenea ,,dumnezeu'',doar pentru ca asa scrie in Biblie?
Asta sa fie cea mai mareata imagine a binelui,pe care o aveti?

Dar de unde ai inteles ca "Dumnezeu" in limba romana este nationalist, sovin, misogin, partinitor.?
Dar, sti ca, "Dumnezeu", in lb. romana are un echivalent "Alah" in limba araba sau un "Shiva" in limba indiana sau...multe alte denumiri. Nu conteaza cum se numeste divinitatea...iar incercarea ta de a folosi epitete : nationalist, sovin, misogin , partinitor mi se pare cam aiurea:

-daca Dumnezeu era misogin, adica ura femeile sau era afemeiat...de ce nu si facut prima femeie din lume pentru EL? Ii era frica de femei lui Dumnezeu?
De unde stia Dumnezeu, misoginul, ce o sa pateasca Adam si de ce i-a facut-o pe Eva? ?;
- nu cred ca Dumnezeu a fost partinitor , l-a favorizat pe Adam in contra Evei. Poate a facut o experienta genetica cu coasta lui Adam ...din care a rezultat un mutant la care si Adam se mira cand se uita: (avea fundul rotund si sani si, in plus, vorbea mult si, era dulce ca si mierea si, purta un razboi pshihologic cu Adam...numai fiindca asa vrea ea).
Mutantul respectiv Eva, s-a numit femeie - si, cred ca atunci Dumnezeu l-a informat pe Adam ca el se numeste barbat.

Adam a protestat......ce cauta si asta pe aici, in gradina mea unde eram linistit, cu sanii ei si buculitele afernente, cu picioare lungi si glezne subtiri......de ce eu trebuie sa ma numesc barbat si ea femeie?- se simtea bine in gradina: Dumnezeu i-a zis lui Adam...asta este " va inmultiti...etc...
...la care Eva a pus in primul rand mana pe Pom_mar si apoi pe Adam. Adam a avut o ultima incercare de scena de adulatie catre Dumnezeu si apoi a fost prins definitiv de Eva.

Dumnezeu i-a iertat pacatele lui Adam si a femeii lui, Eva si i-a trimis, ca pedeapsa, sa urce zilnic, cu masina lor dealul de la Vacaresti spre Piata Sudului in Bucuresti pe la ora 5 dupa masa. Si, fiindca Adam a fost cu clontul mare si intreba ."de ce nu poate sa coboare si el dealul Vacaresti singur, si, de ce m-ai dat Doamne aceasi Eva in pat...Dumnezeu l-a pedepsit: coboara din pat exact -a pedepsit - i-a dat Evei exact acelasi program cu al lui --- deci trebuie sa coboare cu Eva in fiecare dimineata, cu liftul, din bloc, si eventual sa miroas acelasi vesnic miros de ruj.. sa simta acelasi miros de parfum si acelasi miros de ruj in lift cand se uita Eva la el.
Apoi trebuie sa o duca pe Eva la servici dimineatza...

Daca cred in asemenea Dumnezeu...normal ca cred...in primul rand ca m-a pedepit in felul lui si apoi ca ma enerveaza cu incercarile la care ma supune ...

nf
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse