Slipknot Ce pare ai despre formatia Slipknot?
Scris 19 July 2006 - 07:31 PM
Lighthammer... deranjezi. Si nu in modul ala care se trece cu vederea pentru ca ori e haios, ori ai ce invata de la persoana respectiva, sau macar faci impresie. Ci absolut gratuit.
Scris 19 July 2006 - 09:52 PM
Ok draga Light Hammer, n-oi fi eu mare rocker, dar am invatat ceva in astia cativa ani de cand ascult... Si am invatat ca muzica este o arta, si trebuie sa trezeasca niste chestii in ascultator, nu sa fie gadilatura pentru ureche si atat. Rockul, ca orice gen muzical modern, este supus acelorasi cerinte: o trupa trebuie sa se adapteze pietei, trebuie sa suporte interviuri daca sunt faimosi, au nevoie de promovare. Rockul e un teritoriu vast, in care multe trupe pricep doar o fateta a fenomenului. Da, se poate vorbi de cultura muzicala in cazul rockului. Un ansamblu de simboluri pe care doar un initiat le poate cunoaste.
Ontopic: Prea multa imagine si prea putin mesaj spiritual este la trupa asta numita Slipknot
Nu sunt comerciali direct, dar sunt facuti pentru fanii subgenului lor. Si asta ma jeneaza.
Si, de final, ciocanasule, vino pe topicul Rock-Totul despre rock, daca intr-adevar ai ceva de zis in legatura cu rock, rock'n'roll (mind your spelling!), si fenomenul asta muzical in general..... Sanatate!
Ontopic: Prea multa imagine si prea putin mesaj spiritual este la trupa asta numita Slipknot
Si, de final, ciocanasule, vino pe topicul Rock-Totul despre rock, daca intr-adevar ai ceva de zis in legatura cu rock, rock'n'roll (mind your spelling!), si fenomenul asta muzical in general..... Sanatate!
Scris 24 July 2006 - 01:05 PM
I'm FAN SLIPKNOT accept toti fani slipknot pe yahoo my ID IS:alin_micu2006
Scris 22 August 2006 - 01:54 PM
Slipknot!
Fisiere atasate
-
02_Slipknot__1999_.jpg (30K)
Number of downloads: 17 -
01_Mate__Feed__Kill__Repeat__1996_.jpg (15.86K)
Number of downloads: 15 -
03_Clan__2001_.jpg (48.56K)
Number of downloads: 18 -
04_Iowa__2001_.jpg (28.15K)
Number of downloads: 8 -
iowa_chris_1.jpg (29.26K)
iowa_chris_2.jpg (48.2K)
Number of downloads: 12 -
iowa_corey_1.jpg (38.55K)
iowa_corey_2.jpg (43.47K)
Number of downloads: 12 -
iowa_craig_2.jpg (49.24K)
Number of downloads: 13 -
iowa_jim_2.jpg (50.59K)
Number of downloads: 13 -
iowa_joey_2.jpg (28.76K)
Number of downloads: 19 -
iowa_mick_2.jpg (46.38K)
Number of downloads: 16 -
iowa_paul_2.jpg (45.88K)
Number of downloads: 15 -
iowa_shawn_2.jpg (32.72K)
Number of downloads: 14 -
slipknot_1.jpg (92.63K)
Number of downloads: 11
Scris 19 November 2006 - 10:36 PM
Cand eram in liceu aveam un tricou cu Slipknot,nu ca mi-ar fi placut
cum canta ci pentru ca imi placeau cum arata...N-am ascultat niciodata
un album de la ei,am vrut dar n-am putut,n-am avut rabdare,luasem IOWA
sau asa ceva.Imi plac 2 melodii de la ei:My Plague si Left Behind.
cum canta ci pentru ca imi placeau cum arata...N-am ascultat niciodata
un album de la ei,am vrut dar n-am putut,n-am avut rabdare,luasem IOWA
sau asa ceva.Imi plac 2 melodii de la ei:My Plague si Left Behind.
Scris 20 November 2006 - 08:44 AM
ce masti kitschoase au astia 
de ascultat nu i-am ascultat, imi imaginez ca vor sa compenseze prin imagine pentru muzica proasta pe care o produc
de ascultat nu i-am ascultat, imi imaginez ca vor sa compenseze prin imagine pentru muzica proasta pe care o produc
Scris 27 November 2006 - 01:45 PM
Salut!Ma numesc Vlad dar cu nick-ul Capra;cred k tzi-ai dat seama d la ce vine.Cu toate k acum mai ascult shi Bullet for my Valentine shi Trivium,SLIPKNOT sunt shi vor ramane in inima mea pt totdeauna asta pt k in multe,kiar foarte multe melodii ma identific shi eu cu sentimentele p kre le exprima ei cum ar fi ura,dragostea,ostilitatea shi unul kre p mine m-a atins,tradarea!!!Preferatzii mei sunt totzi insa Joey e cel kre m-a inspirat sa cant la tobe.Sper ca voi avea cu cine sa vb despre THOSE 9.
.ID-ul meu este bulletandmaggot sau capra_vlad
Scris 28 November 2006 - 05:28 PM
Hmm..
pai...eu i-am descoperit recent pe cei de la Slipknot..si trebuie sa recunosc ca imi plac foarte mult.....imi place mult de la ei Vermilion part 1 si part 2
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rammstein | Noir Désir | 16 | 10.522 |
|
Astral Projection
"Taticii" goa trance-ului |
Liviu. | 0 | 954 |
|
Bitza | deea_s | 28 | 16.745 |