Nu vreau sa contest cercetarile in domeniu "Padurea Baciu" din Cluj. Dar as dori sa adaug ceva, poate va mai linistiti.
In primul rand, mult renumita padure nu se afla la cca 1 ora de mers pe jos la iesirea din Cluj, precum sustinea cineva in acest forum. Este la...fara exagerari...5 minute. Si nu e tocmai in afara orasului.In acea zona se construiesc in continuare spatii industriale si comerciale (stiu, deoarece lucrez in unul dintre ele). Mai exact, trec in fiecare zi pe langa padure...si zau daca am vazut ceva "anormal" la ea.
Pe timpul verii, aproape zilnic merg acolo la un gratar, la iarba verde. Se mai ramane noaptea la "un foc de tabara". Nici atunci nu e nimic infricosator.
Intr-adevar, zona e plina de vorbe dubioase...mai mult "batranesti" decat dovedite oarecum stiintific.
Parerea mea este aceea ca singurul lucru "paranormal" la aceasta padure este acela ca la tot pasul gasesti iubiti care incearca sa aiba putin intimitate printre copaci.
Oricum, eu va astept la Cluj pe cei care tin neaparat sa o viziteze. Chiar eu am sa va conduc spre "tainele" ei. Dar trebuie sa va avertizez ca veti avea de suferit...orasul este bantuit de ardelence fermecatoare
Numai bine !