Haideti sa fim seriosi, chestiile esoterice sunt pentru botanisti, iar cei care au vazut nu stiu ce acolo sunt niste mincinosi...Am citit primele pagini, ochisori prin padure, sfere prietenoase taietoare de iarba, maraituri langa cort, etc. Sunt socat ca lumea inca crede ca basmele se pot intampla, fiti seriosi oameni buni...Si vorbind de ozn-uri, sa presupunem pentru un moment ca suntem siguri 100% ca exista, credeti ca le vedeti acolo oricand mergeti ? Le vedeti cand vor "omuletii verzi" sa le vedeti, sa nu credeti nici macar pentru o fractiune de secunda ca sunteti mai destepti ca ei...Imediat aud povesti ca au fost padurarii sa taie un copac ciudat din acea padure si au fost trazniti...Oare de ce nu au filmat acele perechi de ochi care se plimbau prin padure si acele sfere, norisorii misteriosi, si ce mama naibii au mai vazut ei pe acolo ? Prin chestia aia aveau ceva sanse sa se imbogateasca si li se deschideau multe usi...Va spun eu de ce, pentru ca sunt simple povesti mincinoase inventate de niste josnici mincinosi, de aia...
Padurea Baciu paranormal
Scris 28 December 2010 - 05:32 PM
Evenimentele ciudate apar in special noaptea cand se vad lumini ciudate si alte ciudatenii , cu vreme in urma am locuit in Manastur , acum locuiesc in Dej , imi doresc sa vizitez si eu padurea , dar noaptea. Daca crezi in Rai deoarece el exista , trebuie sa crezi si in Iad , si in fenomenele paranormale si in extraterestrii , Area 51 , etc. Este un documentar facut de americani , e o echipa se numeste " DESTINATION TRUTH " acestia au facut niste teste si au petrecut o noapte in padure.
Aceasta postare a fost editata de covimarius: 28 December 2010 - 05:35 PM
Scris 29 December 2010 - 10:30 PM
Si cind te gindesti ca povestea cu Padurea Baciu a inceput sau a fost constientizata de oameni, de la ozn-ul din 1968. Care a lasat o urma pe cer , ce se vedea si in 1969.
Parerea mea ca si ozn-ul a fost atras de energiile din acea zona.
Ia americanii se pricep sa faca documentare amestecate cu peste 50% minciuni.
Iar cu micii cum ramine? Cum se expica aparitia lor si a fumului de gratar? ....o enigma chiar mai mare.
Parerea mea ca si ozn-ul a fost atras de energiile din acea zona.
Ia americanii se pricep sa faca documentare amestecate cu peste 50% minciuni.
Iar cu micii cum ramine? Cum se expica aparitia lor si a fumului de gratar? ....o enigma chiar mai mare.
Scris 05 September 2011 - 10:05 AM
mickey mouse, la 30 April 2006 - 06:37 AM, a spus:
As vrea sa merg si eu intr-o zi in faimoasa padure Baciu de langa Cluj. Nu e cam riscant sa merg acolo? E adevarat ca exista acolo o realitate paralela? A fost vreodata cineva acolo?
covimarius, la 28 December 2010 - 05:32 PM, a spus:
Evenimentele ciudate apar in special noaptea cand se vad lumini ciudate si alte ciudatenii , cu vreme in urma am locuit in Manastur , acum locuiesc in Dej , imi doresc sa vizitez si eu padurea , dar noaptea. Daca crezi in Rai deoarece el exista , trebuie sa crezi si in Iad , si in fenomenele paranormale si in extraterestrii , Area 51 , etc. Este un documentar facut de americani , e o echipa se numeste " DESTINATION TRUTH " acestia au facut niste teste si au petrecut o noapte in padure.
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FP9O_obUeSM"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FP9O_obUeSM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FP9O_obUeSM"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FP9O_obUeSM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Pentru mine poza asta spune multe... In thumbnail imaginea se vede normala. Nu-mi explic ce s-a intamplat cu ea... Asa am descarcat-o de pe aparat
Scris 29 October 2011 - 12:02 PM
salut.aveti idee de unde as putea cumpara carti despre padurea baciu?am vazut ca a scris adrian patrut-fenomenele din padurea hoia-baciu dar nu o gasesc sa o pot comanda de pe internet.va rog daca stie cineva sa imi spuna
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Discutii diverse
topic spart pentru a nu incarca topicul despre Baciu |
Ziggurat | 29 | 6.369 |
|
Incredibil...dar nu se stie cat de adevarat! |
Spyder | 190 | 75.187 |
|