Sari la conținut
Forum Roportal
Master_Best

Ce parere aveti despre UT2k7?

Postări Recomandate

Grafica este foarte buna, am vazut niste poze destul de frumoase, si tre' sa recunoastem ca baietii au muncit destul de mult la el, si, daca nu gresesc, au folosit Unreal 3 engine! Daca vrei sa ruleze pe compul tau tre' sa ai o placa grafica de cel putin 9.000.000 lei, iar de celelalte componente... numai am ce zice! Romanul nu prea are o situatie financiara prea buna pt asa ceva :offtopic:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Grafica este foarte buna, am vazut niste poze destul de frumoase, si tre' sa recunoastem ca baietii au muncit destul de mult la el, si, daca nu gresesc, au folosit Unreal 3 engine! Daca vrei sa ruleze pe compul tau tre' sa ai o placa grafica de cel putin 9.000.000 lei, iar de celelalte componente... numai am ce zice! Romanul nu prea are o situatie financiara prea buna pt asa ceva :flowers:

ai dreptate.nu inteleg de ce nu optimizeaza jocurile asa cum le fac pt console.am auzit ca cica o persoana care are un pc are fonduri nelimitate in cumparare de componente.cat despre ut 2007 cred ca va ajunge cel mai fun shoter pentru multiplayer.sper sa fie mai bun decat ut 2004(care a fost un joc genial)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×