Oamenii de stiinta si religia
Scris 28 April 2006 - 12:14 PM
Un medic poate fi un om de stiinta? Cred ca sunt multe cabinetele pe peretii carora am vazut icoane. Cunosc si cazuri de medici, si cazuri de cercetatori care n-au nu vad nici un obstacol intre stiinta si religie.
Cum este posibil acest lucru?
Scris 28 April 2006 - 12:42 PM
Pixelut, la Apr 28 2006, 01:14 PM, a spus:
Un medic poate fi un om de stiinta? Cred ca sunt multe cabinetele pe peretii carora am vazut icoane. Cunosc si cazuri de medici, si cazuri de cercetatori care n-au nu vad nici un obstacol intre stiinta si religie.
Cum este posibil acest lucru?
Scris 28 April 2006 - 02:53 PM
Pai voi crestinii nu va intelegeti in comunitatea voastra, sunt poate cateva zeci de biserici autoproclamate crestine.
cum este posibil ACEST lucru?
Scris 29 April 2006 - 10:47 AM
Dupa mine profesorul de chimie, fizica, medicul nu sunt oameni de stiinta...stii cum faci tu acum, ca-n bancul...Ingerii imparteau cu polonicul inteligenta la oameni...la inceput fiecare om primea 2 polonice, apoi ingerii constatand ca nu mai e inteligenta in cazane dau cate 1 polonic/ om...la un moment dat butoaiele cu inteligenta erau goale...Se duc la D-zeu si intreaba:
-Doamne Dumnezeule s-a terminat inteligenta din cazane si au mai ramas atatia oameni de "uns"
D-zeu:-Da-le diplome !
Scris 29 April 2006 - 05:48 PM
Haruka, la Apr 29 2006, 11:47 AM, a spus:
Dupa mine profesorul de chimie, fizica, medicul nu sunt oameni de stiinta...stii cum faci tu acum, ca-n bancul...Ingerii imparteau cu polonicul inteligenta la oameni...la inceput fiecare om primea 2 polonice, apoi ingerii constatand ca nu mai e inteligenta in cazane dau cate 1 polonic/ om...la un moment dat butoaiele cu inteligenta erau goale...Se duc la D-zeu si intreaba:
-Doamne Dumnezeule s-a terminat inteligenta din cazane si au mai ramas atatia oameni de "uns"
D-zeu:-Da-le diplome !
De aia sunt eu mandru ca sunt lacatus mecanic
Diplomele de la concursurile pe meserii se iau in considerare?
Scris 29 April 2006 - 05:52 PM
Scris 30 April 2006 - 12:49 PM
Ce parere ai de un biolog, cercetator - lucreaza pentru o firma de medicamente in domeniul cercetarii - dar care este foarte credincios?
Ce parere ai de un fizician laureat al premiului Nobel, autor al cartii "Dumnezeu si stiinta"? Tot religios...
Aceasta postare a fost editata de Pixelut: 30 April 2006 - 12:51 PM
Scris 30 April 2006 - 01:22 PM
Cum zici tu ar rezulta ca toti suntem oameni de stiinta pt ca ~toti avem niste meserii si muncim cu truda .
Scris 30 April 2006 - 01:29 PM
Acestia nu sunt oameni de stiinta?
Scris 30 April 2006 - 01:53 PM
Acum e clar?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Carte lui Iov
Studiu pe cartea lui Iov |
mlg | 8 | 8.473 |
|
O singura intrebare,mai multe raspunsuri |
BigDefender | 199 | 32.726 |
|
Parintele Gherontie, omul ce poate vedea pe Maica Domnului | Dimineata | 28 | 10.396 |
|
Biblia Secreta pe National Geographic | Pixelut | 18 | 14.933 |
|
Femeia in Islam, Crestinism , Iudaism
|
Azrael | 189 | 18.354 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis