Aceasta postare a fost editata de mița: 07 April 2011 - 11:59 PM
Motiv editare: Topic combinat.
Totul despre nimfe Topic combinat
Scris 28 April 2006 - 11:11 AM
Scris 02 January 2007 - 11:42 PM
1. Le trebuie neaparat nisip.Il iei, il treci prin sita astfel incat sa ramana firisoare fine (subtiri), il fierbi, il lasi sa se usuce si apoi il pui in cusca.Ii ajuta la digestie.
2.Ii poti invata sa vorbeasca pana intr-un an.
3.Daca il iei singur (adica numai femele sau numai mascul) o sa fie mai atasat de stapan, insa va fi mai nefericit, din lipsa companiei.
4.Ii trebuie jucarioare.La inceput nu o sa se apropie de ele, insa cand va constata ca este inofensiva, se va juca cu ea (il va rontai).
5.Bolile apar atunci cand nu ii schimbi apa in fiecare zi, nu-i cureti cusca in fiecare zi, ii dar mancare stricata, etc.Daca eviti aceste lucruri, nu va avea motiv sa se imbolnaveasca.
6.Pt. mai multe informatii cauta pe Google si sigur o sa gasesti ceva.Daca nu, ma poti contacta si iti pot spune ce mai stiu.Adresa mea de mail este: larisamariad@yahoo.com si ID-ul de mess: marialarisad
Scris 13 January 2007 - 01:33 PM
KAGOME_HIGURASHI-95, la Jan 3 2007, 01:42 AM, a spus:
1. Le trebuie neaparat nisip.Il iei, il treci prin sita astfel incat sa ramana firisoare fine (subtiri), il fierbi, il lasi sa se usuce si apoi il pui in cusca.Ii ajuta la digestie.
2.Ii poti invata sa vorbeasca pana intr-un an.
3.Daca il iei singur (adica numai femele sau numai mascul) o sa fie mai atasat de stapan, insa va fi mai nefericit, din lipsa companiei.
4.Ii trebuie jucarioare.La inceput nu o sa se apropie de ele, insa cand va constata ca este inofensiva, se va juca cu ea (il va rontai).
5.Bolile apar atunci cand nu ii schimbi apa in fiecare zi, nu-i cureti cusca in fiecare zi, ii dar mancare stricata, etc.Daca eviti aceste lucruri, nu va avea motiv sa se imbolnaveasca.
6.Pt. mai multe informatii cauta pe Google si sigur o sa gasesti ceva.Daca nu, ma poti contacta si iti pot spune ce mai stiu.Adresa mea de mail este: larisamariad@yahoo.com si ID-ul de mess: marialarisad
Ai o naiada si-o tii in cusca?!?
Vaiiiiii, urat din partea ta!
Scris 19 January 2007 - 07:31 PM
sunt foarte simpatici mai ales cand zboara impreuna
Va pun niste poze cu nimfa

Scris 11 April 2007 - 08:02 PM
Scris 01 May 2007 - 12:19 PM
intrati pe adresa http://www.gapo.ro/d...94Z95VK5OVYIQM/ la albumul meu sa imi vedeti ninfa plsss!
va place?
Scris 24 July 2007 - 11:52 PM
Scris 31 July 2007 - 11:31 PM
Trititakita, la May 1 2007, 12:19 PM, a spus:
intrati pe adresa http://www.gapo.ro/d...94Z95VK5OVYIQM/ la albumul meu sa imi vedeti ninfa plsss!
va place?
Este superba nimfa ta.Eu am 2 salbatici de papagali care fug de oricine se aproprie de parca l-ar fi vazut pe dracu.Am avut inainte 2 papagali care dormeau pe pieptul meu si veneau sa-i pup insa din pacate au murit unul dupa altul.Cu "salbaticii"nu-i de gluma,am incercat sa-i mai domesticesc insa in zadar..
Scris 13 August 2007 - 09:53 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
klio21 | 2 | 5.120 |
|
Aici punem poze cu perusii nostri! |
maria-parrot-ever-XXXx | 8 | 4.531 |
|