Varianta Romeo si Julieta cum iubesti?
Scris 27 April 2006 - 12:51 PM
cum reactionezi? Te gandesti sa-l insotesti pe lumea cealalta? Iti vezi de viata mai departe si ii faci pomana de la an la an? Ti vreo cativa ani doliu si incerci sa treci peste asta? Te umfli in pene ca cineva te-a iubit in halul ala? Sau....?
Scris 27 April 2006 - 12:55 PM
Sailor-Moon, la Apr 27 2006, 01:51 PM, a spus:
cum reactionezi? Te gandesti sa-l insotesti pe lumea cealalta? Iti vezi de viata mai departe si ii faci pomana de la an la an? Ti vreo cativa ani doliu si incerci sa treci peste asta? Te umfli in pene ca cineva te-a iubit in halul ala? Sau....?
Aleg varianta clasica.
Off-TopicPoate un accident cerebral
Scris 27 April 2006 - 12:55 PM
Scris 27 April 2006 - 01:04 PM
Scris 27 April 2006 - 01:04 PM
seraphimovic, la Apr 27 2006, 02:55 PM, a spus:
Pe acest forum se sutine dragostea pana la adanci batraneti, fidelitatea si casnicia.......
Poate sa-si exprime fiecare dragostea pt partener......
Scris 27 April 2006 - 01:32 PM
Scris 27 April 2006 - 01:32 PM
"nimeni no sa iti explice ce inseamna dragostea
asta singur intr-o zi de vara o vei afla"
sincer...sinuciderea e cam radicala pentru gustul meu.....as suferi groaznic ...dar as trai in continuare si poate cu timpul as trece peste asta...poate dovada ca iubesti persoana respectiva este sa-ti traiesti viata sa fii fericit si sa-i pastrezi vie amintirea. ce altceva si-ar dori pentru persoana iubita decat sa fie fericita ,nu?...si stii tu vorba aia "pana cand moartea va va desparti"...pana si Dumnezeu iti da voie sa-ti traiesti viata dupa ce moare persoana iubita. si sa te umfli in pene ca s-a sinucis cineva pentru tine mi se pare sinistru...
Scris 27 April 2006 - 01:53 PM
Sailor-Moon, la Apr 27 2006, 02:04 PM, a spus:
Ce este dragostea.....greu de spus!
Stiu ca astepti altceva.... dar as vrea sa postez cateva raspunsuri dragute, date de copii cu varstele intre 4 si 8 ani care au raspuns la intrebarea " Ce este dragostea?" pusa de un grup de psihologi.
Raspunsurile primite au fost mai adanci decat ne-am putea imagina....
Iata-le:
"Cand bunica mea a facut artrita, nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci mereu, desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea."
"Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit."
"Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK."
"Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti."
"Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi."
"Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine."
"Este dragoste atunci cand mama ii da tatei cea mai buna bucata de pui."
"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford."
"Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua."
"Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine."
"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati pe toaleta si nu i se pare ridicol."
Scris 27 April 2006 - 02:10 PM
Sailor-Moon, la Apr 27 2006, 01:51 PM, a spus:
cum reactionezi? Te gandesti sa-l insotesti pe lumea cealalta? Iti vezi de viata mai departe si ii faci pomana in fiecare an? Tii vreo cativa ani doliu si incerci sa treci peste asta? Te umfli in pene ca cineva te-a iubit in halul ala? Sau....?
Sinuciderea, chiar daca gresesc crezand asta, mi se pare un gest care exprima lashitate si "lene" de a trai si a lupta... In general, cred ca e doar un "strigat", un fel de S.O.S. - l-as numi egoist -, o forma de "santaj"; nimeni nu vrea cu adevarat sa moara (exceptand, poate, pe unii dintre cei cu boli incurabile, care suporta dureri, uneori, inimaginabile).
In ce priveste ultima intrebare, chiar daca or fi existand oameni care "se umfla in pene" pentru asa ceva, aici nu e cazul. Pentru simplul motiv ca "sotul", daca te-ar iubi, ar face orice ca sa te salveze. Atat timp cat (inca) mai traiesti, nu sunt de acord cu termenul "nu mai ai nici o sansa". "Nici o sansa de supravietuire" e abia atunci cand esti mort... ca sa zic asa. Deci, nu te iubeste. De fapt, "fuge", treaba lui in ce forma face asta, e "distractia" lui!
Si, in alta ordine de idei, n-am auzit niciodata despre un astfel de caz. Voi ati auzit sau ati citit despre ceva similar?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un sfat...
...oricine are un sfat... pt orice fel de problema... |
sweet_florentia | 14 | 4.872 |
|
iubirea autentica
oare exista cu adevarat sau sa fie ea o specie rara? |
voisine | 13 | 5.542 |