sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Topic Science Fiction Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vektros 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-August 04

Scris 07 August 2004 - 10:23 AM

Bine v-am gasit, dragi prieteni! Sa va servesc c-o cafeluta? Una mica si fierbinteee! Punem si-un degetel de rom daca vreti! :winca:

CEASCA DE CAFEA

sort Story by
Vera BOUCHARD

Pasesc tacuta pe podeaua rece a incaperii.
Umbre.
Un fosnet metalic.
Trebuie sa fiu atenta. Ei pot sa apara in orice moment...
Incetez sa respir. Ascult.
Tamplele isi urla mut vuietul de fluide.
Mai fac un pas.
Cosul pieptului zvacneste spasmodic. Aer! Respir.
Hmmm...poate ca nu e nimeni...poate ca m-am insel...
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAANNNNNG!!!!!
Aratarea, venita de nicaieri, isi lateste buzele metalice intr-un ranjet descarnat. Ruginit.
Tresar. Imi apropii palma transpirata de anihilator. Bratul imi tremura. Respir sacadat.
Humanoidul priveste fix bratul tremurand.
Degetele-mi aluneca inspre centura. Un milimetru. Inca un milimetru. Hai! Trebuie!
Creatura se apropie. Aluneca pe podeaua intunecata.
Ii simt rasuflarea electrizanta pe piele. Porii mi se contracta intr-un fior.
Sar in laturi.
Ahhhhhh!
Fierbinteeeeeeeeeeeee!
Picaturi cafenii imi alearga pe pulpe.
Durerea imi inclesteaza buzele intr-un rictus.
Fir-ar a dracului de treaba!!!!
Am varsat cafeaua!!!
Ma ridic de pe scaun.
Apuc un prosop si sterg cu furie.
Adun cioburile cestii de pe covor.
Inchid calculatorul.
Casc.
Ma intind pe canapea.
Imi potrivesc perna.
Sting veioza.
0

#22 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 04

Scris 07 August 2004 - 12:06 PM

Salut vecatros,

Interesant! :(
Imi place povestioara. Sper sa mai scrii astfel de texte la noi pe forum!! :(
0

#23 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 07 August 2004 - 01:46 PM

Ma asociez lui Andrei. Vecatros, bine ai venit la roportal!

Si mie mi-a plcut povestirea, dar acum te las ca imi bate cineva pe display-ul computerului, o fi Neo
:?: :(

CIAO
0

#24 Utilizator offline   Ben Ami 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-August 04

Scris 07 August 2004 - 02:01 PM

Printesa Vera sparge cescuta cu cafea si frige inimile cititorilor sai. O aparitie reconfortanta si atat de placuta in peisajul SF de pretutindeni nu are cum sa treaca neobservata. Nu pot sa ma prefac ca nu-mi place. Doamneeeeeee, nu mai pot fi rau. Cineva mi-a descoperit sufletul. Ma indragostesc.
0

#25 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 August 2004 - 08:56 PM

Citeaza

Cineva mi-a descoperit sufletul. Ma indragostesc.

Felicitari :!:
0

#26 Utilizator offline   Ben Ami 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 07 August 2004 - 08:58 PM

Atmosfera destinsa de pe acest taram ma predispune! :(
0

#27 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 August 2004 - 09:00 PM

Adica de pe Terra? Sau de pe forumul roportal?
Sau de altundeva?
0

#28 Utilizator offline   Ben Ami 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 07 August 2004 - 09:01 PM

Pai, pe Terra, nu aici este ROPORTAL?
0

#29 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 August 2004 - 09:05 PM

Citeaza

Pai, pe Terra, nu aici este ROPORTAL?

corect!
Azi sunt o pisica zapacita :( si doream sa intreb daca pe forumul roportal in special?!

Pana una alta (adica pana admin-ul publica articolul tau), nu postezi si pe forum niscaiva povestiri?
0

#30 Utilizator offline   Ben Ami 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 07 August 2004 - 09:31 PM

[b][size=18]de(o)ar ZEI!
by Ben Ami

„Tu iartă...
Lasă-la saă curgă în mine și scaldă...
Scaldă-mi tot trupul în violetul sentimentelor tale,
Cu roșii scântei, pe buze aprinde-mi dulcea Culoare,
Strânge-te în juru-mi... cu albastra-ți Lumină
Ca Sufletul meu în adâncul Zeiței saă vină!”
Ela1

În clipa în care m-am trezit am inceput sa inteleg. Fără pic de logică, de rațiune. Știam pur și simplu. I se putea întâmpla oricui. Mi se întâmplase mie.
peărea ceva neverosimil. Nu conteneam saă mă întreb… de ce tocmai eu? Înainte fusesem ca oricare altul. Normal, fără doar și poate. De atunci însă, trecuseră câteva ore bune și nu încetam saă mă minunez aflând noi și noi lucruri. Lumea prinsese culoare, peărea alta. Eu eram altul. Aveam impresia că cineva o făcuse dinadins. Ca saă mă deruteze, saă profite de tainele sufletului meu.
Parcă nefiind îndeajuns de straniu, îmi mai veneau și tot felul de gânduri ciudate. Toată copilăria mea fusese aruncată undeva, departe, într-o ladă de gunoi. Dar, oare, avusesem o copilărie? Nu mă pomenisem dintr-odată matur? Îmi era frică.
Nu era bine saă fii matur. Asta am aflat-o de la EI. De la ZEI.
Stăteam ascuns în realul acela imens bântuit de viziuni înșelătoare și le ascultam vocile. Le interpretam iluziile. În felul meu… Nu trebuia neapărat saă cred că visez, dar aș fi preferat saă fi fost așa. Multe zgomote se zvârcoleau prin preajmă, iar EI – ca un făcut – vorbeau numai prostii. Cel puțin atunci, eu așa credeam!
Erau doi ZEI maturi. ZEIȚA Pepsica – îmi aducea aminte de cineva, dar nu eram prea sigur, fiindcă nu erau amintirile mele – și ZEUL Cocacol.
ZEIȚA era o frumoasă… Mi-ar fi plăcut saă împărtășim iluzii. saă-i miros de aproape parfumul violet care mă înnebunise încă din prima clipă. saă-i fac puțină curte.
Lumea LOR m-a atras ușor. Am alunecat pe luciul unui real împodobit cu simboluri magice. Erau atâte de diferiti, gândirea lor era atâte de complicată! Era de parcă cu asta îmi imaginasem din totdeauna că voi avea de-a face. Oriunde m-aș fi dus și orice aș fi făcut întâlneam glasurile LOR. Simțeam tot. Când am fost chemat la împărtășirea întru organic am avut impresia că iluzia sa-a frânt. Dar era doar o peărere. Continuam saă le înregistrez – fără saă depun nici cel mai mic efort – toate dialogurile… Chiar și iluziile.
Cred că abia atunci a început saă mi se facă cu adevărat albastru. Când mi-am dat seama că, deși sperasem – în adâncul sufletului – saă fie un vis urâte, realitatea se transforma într-o deziluzie. Mă invadase o ceață albă, lipicioasă, prin care-mi era imposibil saă mă orientez. Cuvintele o străbăteau și continuau saă-mi râcâie intimitatea cu gheruțele lor mici de gheață… Reușeau saă mă înspăimânte.
După ce m-am împărtășit întru organic, m-am izolat din nou de grup. Remarcaseră apatia mea, lipsa de zel.
Nu i-am contrazis când m-au etichetat ca rezidual. Aveau dreptate mai mult decâte își puteau închipui. Numai că uneori nu-i mai puteam suporta, nu le mai răbdam senzațiile de culoare putredă… Toată viața și-o petreceau imaginând viziuni, pe care le descompuneau, mai apoi, în doar câteva adieri fără de importanță. Jocuri pervertite de imagini hipnagogice. Aiureli hrănitoare de iluzii. Suflete minuscule…
Mi-am închipuit că – după tot ce făcusem pentru grup cu o zi mai înainte – meritam puțină intimitate. Dar, oare ce făcusem cu o zi mai înainte?
Amintirile mi se teârau prin fisurile sufletului. Mă smulgeau din arborele neamului meu neștiutor, din trunchiul comun al grupului. Îmi îngreunau starea – presupunând că mai aveam vreuna - care-mi împăca temerile apărute pe marginea abisului… unde-mi pierdusem cumpătul.
Mă simțeam teribil de singur, de refuzat.... Deși nu știam de ce, de către cine sau în ce fel. Vroiam saă pun ordine în senzațiile care-mi tot peătrundeau în minte. Aveam disperată nevoie de o stare de dragoste. Doream saă fiu ajutat, înțeles, tratat cu respect. Chiar și cu teamă. Ori asta era ceva cu totul nou pentru mine.

*

Continuarea in Lumea lui Ben Ami
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Sven Hassel neuron  3 5.556
Topic inchis PREMIUL NOBEL PENTRU LITERATURA 2009 tosca_5  1 1.499
Topic inchis Poezii de dragoste triste
În niciun caz creaţii personale, vă rog.
Spring in Paris  20 45.765
Topic inchis care imi poate da niste versuri
din "facerea lumii"de tudor arghezi
suky  0 3.600
Topic inchis peisaj din poezie
tre sa fac un peisaj dintr-o poezie
Pitbullache  3 3.994