sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Optimizare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   virruss 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-September 04

Scris 30 September 2004 - 02:56 PM

Mi-e frica de ce voi citi aici... :-) Ultima data am fost acuzat ca am modificat un template... M-a amuzat tipul, dar nu a fost placut oricum pentru ca muncisem aproape o luna la design...
www.spirit-media.net e pagina cu pricina...
Ideea pe care voiam sa o disecam aici era optimizarea... O optimizare minima pentru motoarele de cautare (Google... ce mai in colo si-ncoace... ). Cateva probleme ce apar frecvent si trebuie rezolvate. Oricum eu ma gandisem chiar sa fac un set de documentare cu privire la chestia asta si sa le public pe site. Astept opinii de la oameni care "au fost acolo"... si anume... pe primele locuri in Google...
0

#2 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 30 September 2004 - 03:32 PM

Salut virruss si bine ai venit pe Roportal.

Deoarece vrei sa vorbim despre optimizare nu o sa ma leg de design-ul site-ului (care mi se pare reusit).
Sa incepem:
Pentru Google conteaza foarte mult textul care trimite la o pagina. La tine am vazut ca linca-urile de sus sunt in flas. Din cate stiu eu Google a inceput sa citeasca si linca-urile din flas-uri dar nu cred ca le da aceeasi importanta ca si celor de tip text.
O alta problema sunt linca-urile imagine (la tine nu am vazut dar vorbesc in general).
Textul linca-urilor nu trebuie sa fie pentru mai multe informatii "aici" ci cuvintele cheie ale paginii respective.

#3 Utilizator offline   virruss 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 September 2004 - 03:42 PM

Cu textul afisat de linca e o noutate si pentru mine. Conteaza mai mult decat simplele cuvinte? O alta chestie: cam la ce cuvinte cheie trebuie sa ma astept pentru atragerea de clienti? Banuiesc ca "web development" nu spune nimic unui necunoscator si sansele ca el sa caute un astfel de cuvant cu Google sunt mici. Cunoscatorii care cauta "web development", de ex, cauta, viziteaza, se informeaza si pleaca, pentru ca ei isi construiesc website-ul singuri...
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 30 September 2004 - 03:56 PM

Textul afisat are importanta mare doar la Google. Yahoo de exemplu da o mai mare importanta titlului paginii si metatagurilor (care in Google nu au nici o importanta).
Mai multe informatii gasesti aici: http://www.seochat.com/c/a/Yahoo/Yahoo-New...earch-Engine/3/
Poti sa studiezi si restul articolelor de pe site. Vei gasi informatii valoroase.
Ai putea incerca sa optimizezi pentru "web design" cu toate ca vei avea parte de concurenta destul de mare.
Pentru asta iti recomand sa-ti schimbi textul din semnatura din spirit media in web design eventual include si orasul din care esti. Presupun ca se cauta si "web design Bucuresti".

#5 Utilizator offline   virruss 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 September 2004 - 04:36 PM

Am mai citit ceva si aici pe forum. Ideea cu titlul. Cred ca am sa modific toate titlurile. Ideea cu documentarele: crezi ca ar prinde bine pentru afisare sa mai includ o sectiune "informare" cu mult info despre crearea de pagini, promovare si optimizare? eu asa ma gandeam sa rezolv problema cu "deficitul de continut" pe tema site-ului... am inteles ca si cantitatea conteaza. Alta chestie: ar fi bine sa fie mai multe pagini diferite decat mai putine si cu mai mult continut? Nu am inteles ce trebuie modificat la semnatura. Oricum nu mi se pare buna ideea precizarea orasului in cazul meu (Craiova) pentru ca e posibil sa se "sperie" de lucrul cu cineva din alt oras... Nu are rost sa fac asta doar pentru Craiova pentru ca ar insemna sa fi muncit pentru 3 site-uri pe an... Si o ultima chestie la mesajul asta: Conteaza sa incepi textul paginii cu cuvintele cheie? Adica sa se gaseasca in primele randuri. La mine incepe cu un comentariu... ceea ce e cam naspa daca se tine cont. Mersi mult.
0

#6 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 30 September 2004 - 04:49 PM

Da conteaza si cantitatea de informatii. Asta este si motivul pentru care daca cauti web design pe google primul este rol.
Cred ca este mai important sa iti imparti textul in mai multe pagini (asta in cazul in care este destul).
Internetul incepe sa se dezvolte si la noi. Cred ca poti sa faci mai multe site-uri in Craiova. Eu unul prefer sa ma intalnesc personal cu clientul si sa vad exact ce vrea.
Se poate ca Google sa dea o mai mare importanta cuvintelor care se gasesc mai sus in text. Ar fi normal. Sunt vazute la inceput de vizitator.
La semnatura sa modifici textul linca-ului sa nu fie adresa site-ului ci cuvintele cheie.
Inca ceva fiecare linca conteaza, de aceea este important sa acumulezi cat mai multe linca-uri: sa inscri site-ul in directoare web, sa scri pe forumuri, sa publici articole pe site-uri care it dau un linca in partea de jos (eu am incercat sa fac un astfel de sistem dar se pare ca nu toata lumea a inteles importanta unui linca).

#7 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 04

Scris 30 September 2004 - 07:15 PM

Eu am o singura obesrvatie:

Cred ca ar fii bine sa mai scoti din Topurile alea p0entru ca strica frumusetea site-ului.
Eu am o parere foarte proasta despre site-urile cu atatea top-uri.
Poti sa lasi numai traficum avand in vedere ca e cel mai utilizat.
0

#8 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 30 September 2004 - 09:03 PM

Ce Topuri? Eu nu am vazut.

Reclama

Impartaseste acest subiect: