Cele mai proaste filme
Scris 24 January 2005 - 09:04 AM
Mie nu mi-a placut deloc: The Village.
Cica e mare horror, dar sincer a fost foarte plictisitor..., cand aduni multi actori mari si incerci sa faci un film bun, greu iti iese...
Cica e mare horror, dar sincer a fost foarte plictisitor..., cand aduni multi actori mari si incerci sa faci un film bun, greu iti iese...
Scris 28 February 2005 - 11:47 PM
mie una nu-mi plac westernurile ! le detest !
iar pe John Wayne si mai "actualul" Clint Eastwood ii detest deci orice film de cu sau despre ei il resping
O mare dezamagire a fost pentru mine Occdident , ult laudata productie autohtona pe care am asteptat cu sufletul la gura sa o vad si am ramas cu buza umflata
in general evit super-minunatele si extraordinarele super-productii americane (de ex Titanicul cred ca la-am vazut mai mult de rusine si asta dupa vreo 2 ani de la lansare !)
O mare dezamagire a fost pentru mine Occdident , ult laudata productie autohtona pe care am asteptat cu sufletul la gura sa o vad si am ramas cu buza umflata
in general evit super-minunatele si extraordinarele super-productii americane (de ex Titanicul cred ca la-am vazut mai mult de rusine si asta dupa vreo 2 ani de la lansare !)
Scris 01 March 2005 - 07:06 PM
Andrei, la Jan 24 2005, 10:13 AM, a spus:
Subscriu.
E departe de a fi un mare horror.
[snapbacca]24643[/snapbacca]
E departe de a fi un mare horror.
[snapbacca]24643[/snapbacca]
dap. ma asteptam sa fie ceva mai spectaculos tinand cont de tam-tam-ul care sa- facut ...la inceput.
Scris 29 March 2005 - 03:01 PM
Fast_Lane, la Jan 24 2005, 10:04 AM, a spus:
Mie nu mi-a placut deloc: The Village.
[snapbacca]24639[/snapbacca]
[snapbacca]24639[/snapbacca]
Scris 05 April 2005 - 07:06 PM
am vazut de curand THE COOcaOUT.....asta da film prost
si legally blond 2 nu se lasa mai prejos :pee ...ca e tare plictisitor
si legally blond 2 nu se lasa mai prejos :pee ...ca e tare plictisitor
Scris 10 April 2005 - 08:23 PM
am vazut o prostie de film CONSTANTINE , o idiotenie in care caeanu joaca mai prost decat a facut-o pana acum ` . Nu va sfatuiesc sa dati banii pe bilet caci nu merita ! pe langa faptul ca nu stie sa fumeze (in film are niste ticuri teribile cu bricheta ) filmul are un subiect destul de abuzat in ultimul timp ( lupta dintre draci si ingeri , raiul sa iadul , posedati etc si eternul justitiar !!)
Scris 17 April 2005 - 07:44 PM
Ca sa-a amintit mai devreme "Gothicaa", mie mi-a placut filmul. E cu Robert Downey Jr, care mi se pare un actor super bun. Cat despre cel mai prost film pe care la-am vazut pana acum, asta trebuie sa fie "Solaris", cu George Clooney. Nici nu imi mai aduc aminte ce se intampla in el...stiu doar ca asta era pe o nava spatiala si se intampla (mai degraba zis, NU se intampla nimic) niste lucruri foarte plictisitoare! Urat film si fooooarte plictisitor!!!
Scris 18 April 2005 - 11:53 AM
Pentru mine ar fi Harry Potter
Ma enerveaza la culme,la prima parte am adormit, la a doua am pacat la jumatate
Nu stiu ce are atat de special
Ar mai fi Constantine si Titanic
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fantasy | Hypatia | 1 | 1.594 |
|