sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cele mai proaste filme Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   D3us 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 11 December 2004 - 11:33 AM

Sincer nus cand a fost facut insa mi sa-a parut penal nici nu am avut rabdare sa-la vad pe tot. Daca imi permiteti: in focul luptei toti se taiau intre ei si la un moment dat se opreste timpul si nu mai misca nimeni decat eroul ce venise dupa Helen si Helen care era pe ziduri si privea(a si unul din soldati care nu a mai rezistat si a clipit ::): ) Si cei doi se ineaca unul in privirile celuilat. Apoi timpul isi reia cursul si eroul derutat incepe sa taie iar in stanga si in dreapta!

Pufulet a scris ca lui nu ii plac filmele in care 1 omoara 100 si ca e prea fantastic. Ei bine totusi e facuta dupa o legenda care spune ca eroul nu a fost niciodata invins in lupta. Deci nu e aberatie a regizorului. Mie mi-a placut! Si daca nu sa-ar exagera putin ce farmec ar mai avea? :pee
0

#12 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 11 December 2004 - 11:52 PM

deci:
1.pufulet adica eu este o EA
2.filmele care nu imi plac sunt cele care inceraca sa se indeparteze de realitate(gen filmele de actiune cu van damme )
3.nu am spus ca "helen of troy" este o parodie pentru ca stiu ca nu e; cele 2 filme valorifica aceeasi legenda dar sunt privite din perspective diferite
4."helen of troy " este o legenda si acest lucru justifica parasirea ariei realului
5.nu uitasera de elena; ea a fost folosita drept pretext pentru atacarea si cucerirea cetatiii troia pe care pusesera ochii de dinainte spartanii; doar nu era ca regele spartei Menelaus sa piarda un numar mare de ostasi si sa-si sacrifice propria fiica doar pentru o femeie :) ce-i drept o iubea in ciuda faptului ca era sotia fratelui sau si sora sotiei sale
deci:troia e chiar un film bun la-am adus in discutie doar pentru faza cu avionul care apare in film accidental; iar "helen of troy" mi se pare bun si el dar realizarea ...
pai cam atat dee filmele astea 2.cel mai bine e sa stii legenda ca sa poti sa le analizezi
pe.sa. a jucat bine brad pitt rolul lui Achile, eu cred ca e unul dintre cele mai bune roluri ale sale
0

#13 Utilizator offline   D3us 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 12 December 2004 - 12:07 AM

Mii de scuze pufulet! Am fost neatent! :pee Sper ca nu te-ai suparat prea tare :winca: cat despre filme ai dreptate :pee :)
0

#14 Utilizator offline   yWAn 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-October 04

Scris 16 December 2004 - 11:51 PM

Filmele de un interes mai mic ar fi cele care au multe parti in general,sau cele transmise de protv pentru. a 100-a oara,si la care aud dimineata in holul blocului conversatii intre un vecin si femeia de serviciu "ce bine a jucat tipul musculos(a.ca.a van damme) rolul,are talent.."

pe.sa. pufulet mi se pare unul dintre cele mai amuzante nicca-uri pe care le-am auzit in ultima vreme,mi-a furat un zambet.
0

#15 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 17 December 2004 - 12:21 AM

la acelasi gen de filme ma refeream si eu(bun ex cu van damme:)) afumate si rasafumate. candva ma uitam si eu la ele dar probabil ca m-am plictisit de atatea difuzari sau poate ca m-am maturizat si caut ceva cu esenta:)
PS mersi yWAn pentru ce ai zis denicca-ul meu asta mi-a furat 2 zambete :) :)
0

#16 Utilizator offline   yWAn 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-October 04

Scris 17 December 2004 - 12:29 AM

Tocmai mi-am amintit o conversatie de acum cateva zile intre 2 baieti in statia de autobuz 104 de la piata-unirii...
"-Ai vazut ca au scos astia Rambo2?
-Serios?"

Comentariile sunt de prisos...mai putin sucul pe care il delectam si la-am aruncat pe jos intr-un ras aproape isteric...

pe.sa. ma bucur ca si tie ti-am furat niste zambete,oricum acum mi-am facut seara mult mai interesanta:))
0

#17 Utilizator offline   globalix 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 24 December 2004 - 12:49 AM

Nu ati vazut poate seria SANDOcaAN TIGRUL MALAEZIEI cu printesa lui charmanta PERLA DI LABUAN si cate si mai cate..
0

#18 Utilizator offline   eddy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-January 05

Scris 10 January 2005 - 12:01 AM

Asculta DareDevil e unul din idolii mei si e prea tare nu ca sa-ar compara cu Van Helsing sau Underworld dar e mega cool!!! Sa nu m-ai spuneti nimic de el :) !!! E prea tare dar totusi asa ca va rog comparativ cu Monal Lisa smile e super mega cool filmul iar Ben Aflecca este cel putin actor si are mare talent!!!
0

#19 Utilizator offline   Darkme 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-December 04

Scris 12 January 2005 - 02:51 PM

cacat de film ....avp ...daca se mai gandeau un pic poate le iesea o reclama la insecticide
0

#20 Utilizator offline   fritz 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-December 04

Scris 19 January 2005 - 10:03 PM

Un film care mi sa-a parut nasol si la care sa-a facut zarva mare a fost Gothica. Parerea mea ca e o mare dezamagire.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) filme bune, filme proaste Dunedain  28 42.498
Hot Topic (New) Festivalul International de Film Transivania(TIFF)
1-10 iunie
Wahaha  29 7.684
Replici noi Scurt metraj - "Moartea groparului"
Un scurt metraj amator
Rolly44  16 3.139
Replici noi Fantasy Hypatia  1 1.594
Hot Topic (New) Atasamente Oscar 2012
nominalizari, dezbateri ,pronosticuri, impresii
Indigo 1  33 18.714