Pufulet a scris ca lui nu ii plac filmele in care 1 omoara 100 si ca e prea fantastic. Ei bine totusi e facuta dupa o legenda care spune ca eroul nu a fost niciodata invins in lupta. Deci nu e aberatie a regizorului. Mie mi-a placut! Si daca nu sa-ar exagera putin ce farmec ar mai avea? :pee
Cele mai proaste filme
Scris 11 December 2004 - 11:33 AM
Pufulet a scris ca lui nu ii plac filmele in care 1 omoara 100 si ca e prea fantastic. Ei bine totusi e facuta dupa o legenda care spune ca eroul nu a fost niciodata invins in lupta. Deci nu e aberatie a regizorului. Mie mi-a placut! Si daca nu sa-ar exagera putin ce farmec ar mai avea? :pee
Scris 11 December 2004 - 11:52 PM
1.pufulet adica eu este o EA
2.filmele care nu imi plac sunt cele care inceraca sa se indeparteze de realitate(gen filmele de actiune cu van damme )
3.nu am spus ca "helen of troy" este o parodie pentru ca stiu ca nu e; cele 2 filme valorifica aceeasi legenda dar sunt privite din perspective diferite
4."helen of troy " este o legenda si acest lucru justifica parasirea ariei realului
5.nu uitasera de elena; ea a fost folosita drept pretext pentru atacarea si cucerirea cetatiii troia pe care pusesera ochii de dinainte spartanii; doar nu era ca regele spartei Menelaus sa piarda un numar mare de ostasi si sa-si sacrifice propria fiica doar pentru o femeie
deci:troia e chiar un film bun la-am adus in discutie doar pentru faza cu avionul care apare in film accidental; iar "helen of troy" mi se pare bun si el dar realizarea ...
pai cam atat dee filmele astea 2.cel mai bine e sa stii legenda ca sa poti sa le analizezi
pe.sa. a jucat bine brad pitt rolul lui Achile, eu cred ca e unul dintre cele mai bune roluri ale sale
Scris 12 December 2004 - 12:07 AM
Scris 16 December 2004 - 11:51 PM
pe.sa. pufulet mi se pare unul dintre cele mai amuzante nicca-uri pe care le-am auzit in ultima vreme,mi-a furat un zambet.
Scris 17 December 2004 - 12:21 AM
PS mersi yWAn pentru ce ai zis denicca-ul meu asta mi-a furat 2 zambete
Scris 17 December 2004 - 12:29 AM
"-Ai vazut ca au scos astia Rambo2?
-Serios?"
Comentariile sunt de prisos...mai putin sucul pe care il delectam si la-am aruncat pe jos intr-un ras aproape isteric...
pe.sa. ma bucur ca si tie ti-am furat niste zambete,oricum acum mi-am facut seara mult mai interesanta:))
Scris 24 December 2004 - 12:49 AM
Scris 10 January 2005 - 12:01 AM
Scris 12 January 2005 - 02:51 PM
Scris 19 January 2005 - 10:03 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
filme bune, filme proaste | Dunedain | 28 | 42.498 |
|
Festivalul International de Film Transivania(TIFF)
1-10 iunie |
Wahaha | 29 | 7.684 |
|
Scurt metraj - "Moartea groparului"
Un scurt metraj amator |
Rolly44 | 16 | 3.139 |
|
Fantasy | Hypatia | 1 | 1.594 |
|
nominalizari, dezbateri ,pronosticuri, impresii |
Indigo 1 | 33 | 18.714 |
Contact