sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cele mai proaste filme Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 30 September 2004 - 02:18 PM

Exista filme-capodopera. Filme care devin puncte de referinta in istoria cinematografiei. Filme superbe. Dar, avem si partea opusa : filme execrabile, ieftine, care sunt bune de "aruncat la gunoi" , si care te fac sa regreti faptul ca ai dat banii pe ele (bilet la cinema, cd, dvd, etc) . Despre aceasta categorie as vrea sa vorbim aici . Care vi se par cele mai nereusite , mai slabe filme? Uite, eu unul de exemplu am vazut cu ceva vreme in urma un film care mi sa-a parut sub orice critica : Daredevil . Mai slab de atat nu se putea - un subiect bun numai pentru gradinita, sau poate nici chiar pentru ea. Astept parerile si propunerile voastre...
0

#2 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 30 September 2004 - 03:47 PM

Mie nu mi sa-a parut asa naspa Daredavil (nu ca mi-ar fi placut foarte tare - in general Ben Afflecca mi se pare ca joaca foarte prost - vezi Gigli care mi se pare mult mai nasol).
Am vazut acum vreo 2 ani un film: Mulholland Dr. Pe imdb primise o nota astronomica si am zis ca trebuie sa-la vad. Am tot asteptat vreo 2 ore sa inceapa actiunea si nimic. Nu va recomand sa va pierdeti timpul cu el.

#3 Utilizator offline   moon_angel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-October 04

Scris 03 October 2004 - 05:43 PM

mie una nu mi-a placut 'mona lisa smile'...credeti-ma este groaznic!! hai subiectul ca subiectul...nu e asa de rau dar oricum dar este foarte greu sa urmaresti subiectul si desfasurarea pentru ca este plind de gafe....!! cea mai mare este faptul ca de'a lungul filmului atarna de deasupra un microfon neorocit...si se vede clar....si multe altele...este prost ,...slab..si se facea tata valva despre el
0

#4 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 03 October 2004 - 09:04 PM

microfoanele se vad din plin si in filmul "gradinita lu'taticu" in care eddie murphy joaca rolul principal , o gafa innaceptabila pentru un film destul de dragut de altfel...
0

#5 Utilizator offline   Nepturion 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 04

Scris 07 December 2004 - 12:39 PM

un film super enervant este buffalo 66 (sau cam asa)unde apar numai 4 actori,iar ideea si textele sunt varza.ma enerveaza la culme filmele in care joaca sau pe care le regizeaza tom green.iar o combinatie nereusita intre film si desen animat este roccay si Bowlwinccale (sa-ar putea sa se scrie altfel dar nu conteaza).m-a enervat si cubul 2 pentru ca n-am reusit sa pricep nimic (iar lumea inca mi-la mai recomanda sa-la vad,desi sa-a lansat acum vreo cativa ani!)
0

#6 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 09 December 2004 - 04:45 PM

un film super tare mi sa-a parut troy.chiar e tare si poate as fi zis super tyare daca nu ar fi aparut un avion prin cadru.si ma indoiesc ca in acea perioada ar fi existat asa ceva :dee in rest ar fi super Oca . mie in general nu-mi plac filmele in care unu se bate cu 100 si pe toti ii bate. filme de...adormit copiii.sunt mult prea fantastice cu toate ca par sa fie reale
0

#7 Utilizator offline   Nepturion 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 December 2004 - 11:34 AM

bine ai venit pe RoPortal Pufulet!
nu am vazut troia inca,dar treaba asta cu avionul e destul de amuzanta ::):

ps:e dragut avatarul tau!
0

#8 Utilizator offline   D3us 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 10 December 2004 - 07:52 PM

Dar de Helen of Troy ce ziceti? Nu pot sa-mi dau seama daca e parodie la Troy sau asa a iesit! ::):
0

#9 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 10 December 2004 - 11:26 PM

pai din cate stiam eu helen of troy a fost realizat cu mult inainte de troy, sper sa nu gresesc
0

#10 Utilizator offline   Nepturion 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 December 2004 - 08:54 AM

helen of troy la-am luat si eu din retea,dar nu la-am mai vazut.nu stiu cand a fost facut.dar de ce n-ar putea fi mai multe versiuni ale acestei legende?de ce sa credeti neaparat ca este parodie?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Proiectul BlairWitch
Detalii despre film
The Builder  5 5.815
Replici noi CDuri pirat Tudor  2 8.302
Hot Topic (New) vreau un film horror sa ma speriiiiiiiiiiii samoilaaa  22 12.147
Replici noi Film razboi AxLw  0 1.661
Poll (No New) Chestionar:    Cinematograf virtual, duminica 21.08.2011 Miercuri_  0 536