sau Inregistrare

• 32 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Timpul Si totusi...ce este timpul? Evaluare topic: * * * * -

#21 Utilizator offline   alchimax 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-June 06

Scris 24 June 2006 - 09:25 AM

spatial ne deplasam pe trei coordonate conform legilor fizicii. pe axa temporala ne deplasam pozitiv, avand posibilitatea sa pecepem informatie din trecut, sa intuim informatie din viitor. va sa zica material pe axa timpului ne deplasa pozitiv si limitat din punct de vedere material, ne putem deplasa in doua directii din punct de vedere informational/energetic
ce este timpul? un tren care merge fara opriri pana la gara unde trebuie sa coboram. si nu te poti da jos din mers. ce o sa facemn in gara? vedem acolo. unii nu stiu de ce s-au urcat in tren, s-au trezit acolo si merg linistiti. altii...
0

#22 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 26 June 2006 - 02:51 AM

Timpul sunt eu! M-am nascut ca zeu, inainte de orice alta particula din universul acesta, si apoi incercarea de a de-limita timpul a creat materia. Sunt un zeu, tineti minte!! Nici un zeu nu trebuie sa mi se inchine, pentru ca oricum tot acolo ajunge. Tot ce e efemer ajunge sa se contopeasca cu eternul, cand devine amorf. Doar ca ma zgandara notiunea asta de Dumnezeu.... auzi, cica ar fi si el etern. Unde e? Poate facem cunostinta intr-o zi.

---------muhahaha. Ce aberatii pot scoate si eu din mine! Nu ma luati in seama.
0

#23 Utilizator offline   CrissGirl 

• Cocheta
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-May 06

Scris 28 June 2006 - 02:12 AM

Timpul este singura dimensiune pe care inca nu reusim sa o stapanim
0

#24 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 29 June 2006 - 01:00 PM

Vezi postareaalchimax, la Jun 24 2006, 10:25 AM, a spus:

spatial ne deplasam pe trei coordonate conform legilor fizicii. pe axa temporala ne deplasam pozitiv, avand posibilitatea sa pecepem informatie din trecut, sa intuim informatie din viitor. va sa zica material pe axa timpului ne deplasa pozitiv si limitat din punct de vedere material, ne putem deplasa in doua directii din punct de vedere informational/energetic

Timpul este doar o iluzie datorata expansiunii Universului. Noi suntem pe "suprafata" tridimensionala a Universului. Dar sub noi (in sens qudrimensional) se afla trecutul iar deasupra se afla viitorul. Ce caracteristica are aceasta dilatare a Universului? Faptul ca se produce cu viteza luminii, care, este o parere personala este in curs de scadere. Cum putem iesi din timp? Foarte simplu - calatorind mai repede ca lumina. Teoria nu exclude viteze supraluminice, dar asta inseamna iesirea din Universul nostru.
Fisier atasat  heaven.jpg (46.76K)
Number of downloads: 42
0

#25 Utilizator offline   nickthesick 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-July 06

Scris 16 July 2006 - 05:23 PM

Sint de acord ca la depasirea vitezei luminii ceva neprevazut trebuie sa se intimple, dar nu stiu daca neaparat iesirea din univers. Gindindu-ne ca asta e viteza maxima suportata de univers, s-ar putea sa ai dreptate.

Conceptia mea despre timp (am mai mentionat-o si pe alte forumuri...): Nu exista timp! Nu exista decit miscare!
0

#26 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 16 July 2006 - 06:03 PM

Timpul este de 2 feluri: obiectiv, masurat de ceasuri, si subiectiv, adica perceput de fiecare om altfel.
In subconstient timpul nu exista, evenimentele sunt aranjate dupa modul in care ne-au marcat...
0

#27 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 16 July 2006 - 06:59 PM

Vezi postareadaemon, la Jun 26 2006, 04:51 AM, a spus:

Timpul sunt eu! M-am nascut ca zeu, inainte de orice alta particula din universul acesta, si apoi incercarea de a de-limita timpul a creat materia. Sunt un zeu, tineti minte!! Nici un zeu nu trebuie sa mi se inchine, pentru ca oricum tot acolo ajunge. Tot ce e efemer ajunge sa se contopeasca cu eternul, cand devine amorf. Doar ca ma zgandara notiunea asta de Dumnezeu.... auzi, cica ar fi si el etern. Unde e? Poate facem cunostinta intr-o zi.

---------muhahaha. Ce aberatii pot scoate si eu din mine! Nu ma luati in seama.

mie imi plac aberatiile astea :lol2:..cum zicea si nickthesick timpul nu exista...eu il vad ca pe ceva sub forma abstracta, nu cred ca exista timpul decat sub forma pe care i-am dat-o noi ca sa definim ceva ce nu intelegem prea bine, daca nu aveam zi si noapte probabil ca numai inventam timpul :tease: desi se pare ca timpul ar fi a 4-a dimensiune , ne mai trebuie un upgrade la teoria relativitatii ca sa vedem cum e cu timpu asta :lol2:
0

#28 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 17 July 2006 - 11:54 AM

Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece, noi trecem prin timp.

De fapt si de drept, noi percepem notiunea de timp distorsionat. Momentul creatiei si cel al distrugerii este acelasi, numai ca noi le percepem ca fiind cele doua extremitati ale timpului. Timpul nu se misca, noi ne miscam, noi ne maturizam si avem impresia ca timpul se misca odata cu noi.
0

#29 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 17 July 2006 - 12:47 PM

oare timpul să fie neputinţa noastră de a cuprinde totul dintr'o dată ? ... dacă da, īncercarea tristă de a'l "prinde" īn ceasuri şi pendule, este doar o acţiune contra ritmului natural al fiecarui individ, astfel, timpul "captat" devine ceva artificial, căruia ne supunem din motive de organizare....neah, "time is on my side"
0

#30 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 18 July 2006 - 11:59 AM

Vezi postareaMargo, la Jun 28 2006, 03:12 AM, a spus:

Timpul este singura dimensiune pe care inca nu reusim sa o stapanim

esti sigura? am auzit o teorie cum ca timpul exista datorita luminii, dar n-o luati in sens lumina-soare si alternanta zi-noapte
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 32 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi din nou
neconvenţional
Tudorxx  11 13.604
Hot Topic (New) Intelepciunea oamenilor
ce inseamna sa fii intelept ?
sabin_sabau  54 18.132
Hot Topic (New) Cunoasterea absoluta si limitele etice Ea.  93 6.929
Hot Topic (New) Suntem ceea ce citim sau ceea ce gāndim? Interpus  32 3.654
Hot Topic (New) Pro Demnitate
Idei concrete despre cum se pastreaza sau redobandeste demnitatea.
Dix  126 12.517