sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

am o boala despre care nici doctorii nu stiu ce sa imi spuna Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mikimiki 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-April 06

Scris 25 April 2006 - 07:58 PM

Ficatul meu este marit. Ua din cauze ar fi transaminazele mari adica TGP 135, TGO-53. pE LANGA ASTA NIVELUL COLESTEROL ESTE DE 58 (VAL NORMALE 150-240). Analizele de la Matei Bals au aratat ca nu am hepatita, nu am probleme cu tiroida (desi FT3 ESTE DE 4,61 - VAL. NORM. 1.45 - 3.48) celelalte analize fiind in limitele normale (chiar foarte bune). Problema este ca nu am primit nici un raspuns "la obiect" pe tema acestor probleme. Nu tin nici un regim special, mananc mancare normala, facand chiar excese de grasimi (pizza, hamburgher etc) si totusi nivelul colesterolului nu creste. Am inteles de la un medic endocrinolog ca sunt putini oameni care au un nivel asa de mic al colesterolului. Peste tot pe internet nu am gasit nimic legat de valori scazute ale colesterolului toate fiind legate de valori peste media 240. Va rog frumos daca puteti sa imi dati un raspuns sau o parere despre afectiunea mea (o indrumare). Nu vreau sa ajung sa trec la alte metode decat cele medicale (gen "naturiste") si sa ajung la cine stie ce doctori asa zisi doctori. Va multumesc anticipat. :stars:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi hepatita b
purtator sanatos?
SIMINA  1 7.693
Topic inchis Maladia STARGARDT CYD  1 3.277