Dunedainul, la Sep 11 2006, 11:02 AM, a spus:
pt ca americanii sunt o natie atat de "de cacat",mai ales la varful ei , incat te poti astepta la orice ,chiar si la lucruri care depasesc imaginabilul dictat de bunul simt
oricum, Dumnezeu sa-i odihneasca pe
oamenii aia nevinovati...

Mda... saracii, chiar daca fac parte din natiunea de cacat, cum iti place sa-i numesti...
Eu nu neg ca ar putea fi ceva necurat cu toate aceste evenimente, Dunedain... dar nu-nteleg ce poate fi asa de super sa folosesti asemenea "epitete"... chiar iti place sa te crezi atat de inedit prin asta ?
Nu cred ca sunt de vina toti americanii pentru greselile lui Bush... daca-ar fi asa, ce va fi daca va veni vc tudor la presedentia Romaniei (nu m-as mira!) ? cum vom fi caracterizati ? toti am fi nebuni de legat ? Toata lumea e pe dos in zilele noastre, din pacate...
Dup-aia ne trezim ca-i acuzam pe altii ca ne fac in tot felul si facem apel la civilizatie sau, culmea, la bunul simt !
Ma rog... fiecare cu parerea lui sau cu modul de exprimare propriu... pacat ca mor nevinovati din cauza unor politicieni ce-si urmaresc propriile interese, sa nu uitam cum trimit soldatii la moarte sigura doar pentru imaginea lor! Si asta e valabil nu doar pentru SUA