sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum poti sa faci un barbat sa aiba incredere in tine? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Angel_Of_Love 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 24-April 06

Scris 25 April 2006 - 11:33 AM

am o intrebare...pers cu care sunt acuma nu are deloc incredere in mine..e super gelos....sh mereu are senzatia k il voi lasa pentru altul sau k ma dau la toti baietii.. :stars: in plus nu ii plac prietenii mei...sh din cauza lui ii pierd pe toti..toata ziua tre sa stau cu el...voi c parere aveti??cu as putea sa il fuc sa nu mai fie asa?? il iubesc ..da pur shy simplu mam saturat :)
0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 25 April 2006 - 11:49 AM

Vezi postareathe_black_soul, la Apr 25 2006, 12:33 PM, a spus:

am o intrebare...pers cu care sunt acuma nu are deloc incredere in mine..e super gelos....sh mereu are senzatia k il voi lasa pentru altul sau k ma dau la toti baietii.. :stars: in plus nu ii plac prietenii mei...sh din cauza lui ii pierd pe toti..toata ziua tre sa stau cu el...voi c parere aveti??cu as putea sa il fuc sa nu mai fie asa?? il iubesc ..da pur shy simplu mam saturat :)

destul de greu de dat un sfat. poate ca el ar trebui sa-si dezvolte mai mult increderea in sine insasi. atunci nu s-ar mai simti amenintat de altii.
0

#3 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 25 April 2006 - 11:53 AM

Poate ar trebuii sa stea sa se regaseasca pe el dupa sa aiba incredere in tine!Si zic ca nu este bine sa fie gelos pe tine si nu ar trebuii sa iti interzica sa ai prieteni
0

#4 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 25 April 2006 - 11:58 AM

si eu sunt un pic gelos din fire...dar imi trece in momentul in care vad ca atentia persoanei iubite este inspre mine.....dovezile tale de iubire ar trebui sa-l calmeze. e pacat sa-ti pierzi prietenii din cauza unei relatii. nu se poate alege intre prieteni si persoana iubita pentru ca ii iubesti pe toti. sper sa te descurci :stars:
0

#5 Utilizator offline   cumintzica 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 25 April 2006 - 12:08 PM

am o intrebare...pers cu care sunt acuma nu are deloc incredere in mine..e super gelos....sh mereu are senzatia k il voi lasa pentru altul sau k ma dau la toti baietii.. :) in plus nu ii plac prietenii mei...sh din cauza lui ii pierd pe toti..toata ziua tre sa stau cu el...voi c parere aveti??cu as putea sa il fuc sa nu mai fie asa?? il iubesc ..da pur shy simplu mam saturat :doh:

Nu intoarce spatele niciodata unui prieten bun si vechi! Asta in primul rand si in nici un caz.
Ca nu-i plac "prietenii" sau amicii sau colegii tai, asta e altceva.... nu-i nimic; exista oameni langa care ne aflam doar temporar in viatza, pe care-i "schimbam" chiar noi, cum erau copiii pe care-i cunosteai in tabara, cand erai mica, si va promiteati ca va veti scrie, va veti intalni, dar.... :doh:
Cum stati toata ziua impreuna? 24 din 24? :)
De ce il numesti "pers"? Mi s-a parut cel putin ciudat sa nu-l numesti prietenul sau iubitul tau sau macar "persoana".... tu esti sigura de acel "il iubesc"? :stars:
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 April 2006 - 12:21 PM

Si tu chiar il iubesti?! :)
Asta e cea mai mare aberatie pe care am citit-o. Cum adica iti interzice sa stai cu prietenii tai?! Si tu de ce faci ca el? :stars:
0

#7 Utilizator offline   vis_dulce 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 25 April 2006 - 12:24 PM

incearca sa gasesti o cale prin care sa stai si cu prietenul tau dar si cu prietenii...nu renunta la ei pt ca rel asta nu se stie cat o sa tina...mai ales dak ai prieteni f buni...mai tarziu o sa iti para rau ...
0

#8 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 25 April 2006 - 12:44 PM

tu nu poti face nimic , ca altul ca aibe incredere , decat sa ii arati incredere , daca nu merge , problema nu e la tine e la el :stars:

Aceasta postare a fost editata de Joanna: 25 April 2006 - 12:45 PM

0

#9 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 25 April 2006 - 12:47 PM

Vis dulce are dreptate.Iti spun din proprie experienta.Am renuntat o perioada la prietenii mei,doar pe ea o vedeam.Si cand m-am despartit de ea.........Am avut noroc ca au inteles cum e cand esti orbit de dragoste.Data viitoare,daca va mai fi o data viitoare :) voi stii cum sa-i apreciez mai mult.
Ai grija ca te vei trezi singura cuc :stars:
0

#10 Utilizator offline   dorinake 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-April 06

Scris 25 April 2006 - 12:55 PM

fara incredere unul in celalalt nu face-ti nimc........pai daca o sa trebuiasca sa stati departe pt cateva luni?
ce se va intampla atunci?
incercati sa comunicati mai bine si fa-l sa inteleaga ca pt tine nu exista decat el ok?
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Mindrie sau sfirsitul dragostei?
am nevoie de un sfat..va rog!!!!
Sensual  76 9.853
Topic inchis prietena mea cea mai buna dena_rbd  13 24.935
Hot Topic (New) un sfat Lion79  34 6.601
Topic inchis este cu alta si totusi sustine k ma iubeste virusik  17 11.062
Hot Topic (New) manual de conduit a unui barbat ellla  42 9.096