Handbal
Scris 14 January 2011 - 11:43 PM
Baietii au pierdut astazi cu Croatia. Handbalul masculin nu-i asa interesant!
Aceasta postare a fost editata de FNF: 14 January 2011 - 11:44 PM
Scris 05 December 2011 - 09:41 PM
Echipa noastra are deja doua victorii: una chinuita cu Tunisia, (30 - 28), avantaj obtinut doar in ultimele minute, dupa ce tuniziencele ne-au condus de doua ori, si a doua cu reprezentativa Cubei, o echipa demoralizata, ne-motivata, pe care am batut-o doar la 6 goluri diferenta (33 - 27).
Din pacate in cele doua meciuri, echipa noastra n-a jucat prea bine: au fost multe greseli in aparare, nesincronizari la schimb, reactii intarziate si joc in dorul lelii. Desigur ca primele echipe nu sunt dintre cele care sa puna probleme, dar nici sa lasi jocul sa scape de sub control. In atac iarasi probleme: combinatiile au fost foarte lente, fiind ghicite de cubaneze, iar cand ale noastre au incercat sa iuteasca jocul se vedea ca nu prea stiu ce vor sa faca. In a doua repriza au incercat inutil vreo 15 minute sa aceeasi faza - pivotul sa angajeze un inter pe semicerc; apoi prea putine angajari ale extremelor, pase scapate, ba chiar si vreo trei-patru faze in care am facut pasi!
Poate in meciul de maine cu Japonia (21,45 parca) ne revenim, desi nu va fi usor fiindca japonezele alearga ca niste apucate, in vreme ce ale noastre s-au obisnuit cu un joc foarte static. Hai, fetili!
Scris 07 December 2011 - 10:52 AM
lynxul_negru, la 05 December 2011 - 09:41 PM, a spus:
Poate in meciul de maine cu Japonia (21,45 parca) ne revenim, desi nu va fi usor fiindca japonezele alearga ca niste apucate, in vreme ce ale noastre s-au obisnuit cu un joc foarte static. Hai, fetili!
fetili nu şi-au revenit: după ce au condus cu 6 goluri, japonezele au revenit şi au egalat īn ultima clipă
poate s-or mobiliza pt cele două meciuri mai grele care urmează
Scris 07 December 2011 - 11:27 AM
Scris 09 December 2011 - 11:29 PM
nu degeaba ne zic broscarii "donnez-moi, madame/monsieur"
Scris 12 December 2011 - 09:14 PM
Croatia - Romania 28-27
Aceasta postare a fost editata de vasilica333: 12 December 2011 - 09:15 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS