Sari la conținut
Forum Roportal
niklai

Help-me....Film...!

Postări Recomandate

Va salut cu mare respect pe toti impatimiti tastaturii stiu ca nu este un domeniu unde sa postez asa ceva dar incerc ca tot aici am gasit o gramada de rezolvari de la voi prieteni virtuali.Caut si eu un film fff.vechi si nu reusesc sa dau de el sa-l downloadez daca se poate FREE ca asa e romanul ce sa faci bani putini resurse mari.(ZORRO - ALAIN DELON 1975).Rog administratorul acestui site sa nu se supere pe mine si sa nu imi schimbe subiectul in alta parte sau macar sama anunte unde l-a postat.In ideea ca voi gasi o mica rezolvare din partea voastra va multumesc cu mare stima Niklai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai ce alt raspuns ai putea primi in afara de faptul ca gratuit il poti cauta cu vestitele de pe acum DC ++ sau Bitlord, de exemplu. Desi filmele mai vechi sunt destul de rare. Alternativ, ai putea incerca la un centru de inchiriere filme, desi chiar si acolo, daca locuiesti intr-un oras nu prea ai sanse sa il gasesti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da mersi mult am sa caut si cu Bitlord poate cu asta gasesc pina la urma filmul.Am cautat cu tot ce se putea cauta dc++, odc, bear share,toate au rank mic si nu se pot lua asta e marea problema.Dar incercarea moarte nu are asa ca nu ma dau batut de unde nu te astepti sare norocul.Pentru cei ce imi sar in ajutor de fiecare data JOS PALARIA fratilor si mersi mult.De aceea imi place sa scriu aici pe portalul asta gasesti mereu oameni de treaba.Cu stima si respect Niklai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×