Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: PLANURILE SECRETE ale lui Hitler. Documentarul care dezvaluie ideile nazistilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Un nou documentar despre nazisti dezvaluie planurile secrete ale acestora de a readuce la viata specii de animale disparute, pentru a le putea vana, si metodele pe care le foloseau pentru a-si atinge scopul. Tweet

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

''Un studiu recent arată că Hitler plănuia să readucă la viaţă animale dispărute în urmă cu 9.000 de ani, pentru a le putea vâna alături de nazişti.''

 

Nu am idee daca e vreun sambure de adevar acolo (banuiesc ca nu; sursa e Daily Mail, haznaua presei britanice); dar pana mea, in ce hal suna laugh.png .

 

''Goring a plănuit să creeze aceste animale în grădinile zoo, apoi să le ducă în pădurile din Polonia.''

 

M-am uitat daca e bascalie. Nu e rotflmao.gif . Rad ca o flasneta stricata.

 

''Prin examinarea oaselor fosilizate de Auroch şi a unui jurnal ţinut de o unitate nazistă, cercetătorii au identificat planurile oamenilor conduşi de Hitler.

”Când naziştii au capturat pădurea Białowieża din Polonia, au decis ca acolo să reinstaleze animalele preistorice, ceea ce însemna să scape de toţi locuitorii teritoriului, în marea lor majoritate evrei. Aşadar, este o legătură între exterminarea evreilor şi planurile naziştilor”, a declarat profesorul Thacker. ''

 

 

Mare Ti-e gradina!!! Au vrut sa extermine evreii pentru a instala o populatie de vaci preistorice!

 

Scuzati punctuatia excesiva, dar nu am mai vazut asa ceva. Ma trimite cu gandul la ''teoria conspiratiei'' cum ca tema incercarii nazistilor sa extermine evreii din lume e regurgitata de presa constant, prin inventii din ce in ce mai ridicole. Englezul ar spune ''overkill''.

 

''Ca majoritatea demersurilor naziste, şi acesta era secret, astfel că istoricii au descoperit cu greu detalii despre procedeu. Ordinele erau date verbal, rareori scrise, iar dovezile crimelor erau ascunse prin incendiere şi distrugerea taberelor de concentrare.''

 

Ca sa nu mai spun ca nu a fost dovedita niciodata functionarea acelor camere de gazare (dimpotriva), dar hai ca ma intind cu discutia.

 

Totusi, cine e interesat poate sa caute informatii despre istoricul David Irving, Raportul Leuchter, documentarul filmat la Auschwitz de catre David Cole (caruia i-au spus adevarul pentru ca era evreu) si profesorul Norman Finkelstein (si el evreu) caruia i-a fost distrusa cariera pentru ca a indraznit sa puna la indoiala ce considera unii istorie. Uitati-va la dovezile concrete (de netagaduit) ca acele cladiri nu puteau fi folosite pentru a gaza oameni.

 

Ceea ce nu inseamna ca Holocaustul nu a existat; inseamna doar ca unii l-au dus prea departe si fac foarte multi bani din asta, ca niste capuse pe moartea si suferinta altor evrei care chiar au fost tinta nazistilor.

Editat de RisingPhoenix

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×