sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pot sa mai cresc? teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   AirDany 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-December 06

Scris 29 December 2006 - 12:37 PM

Salutari!
Sunt un baiat de 14 ani deocamdata (15 implinesc in martie) si am inaltime cam 1.65-1.70 (nu stiu exact).
Tatal meu are fix 1.70 inaltime, iar mama mea are 1.60...sunt sanse sa cresc macar pana la 1.75?

Intreb asta fiindca am un coleg ai carui parinti au 1.65, respectiv 1,55 inaltime, iar colegul are 1,73 si fratele lui are peste 1.80 :|
si mai stiu cateva cazuri de parinti mici si copii inalti...chiar si cu tatal meu oarecum...ca parintii lui au fost destul de mici...sub 1.65 amandoi..si el a ajuns la 1.70 :stars:

Baschetul sau inotul ajuta???

Am procurat o carte (in limba engleza)...un fel de curs de spinning dupa parerea mea cu multe exercitii de streching care, folosindu-le dupa un anumit program de minim 7 saptamani, ajuta la inaltarea cu cativa cm...nu se bazeaza pe alungirea oaselor ci pe marirea spatiilor dintre vertebre cat si a oaselor de la picioare......acolo scrie ca acest <tratament> a fost creeat de rusi pentru a-si inalta atletii pe cale naturala........credeti care vreun efect sau e doar o alta porcarie?

Daca mai stiti alta metoda sau daca aveti un alt sfat..va rog sa mi-l spuneti :tease:

Multumesc mult!
0

#22 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 29 December 2006 - 01:18 PM

Vezi postareaDYdu, la Dec 29 2006, 12:37 PM, a spus:

Salutari!
Sunt un baiat de 14 ani deocamdata (15 implinesc in martie) si am inaltime cam 1.65-1.70 (nu stiu exact).
Tatal meu are fix 1.70 inaltime, iar mama mea are 1.60...sunt sanse sa cresc macar pana la 1.75?

Intreb asta fiindca am un coleg ai carui parinti au 1.65, respectiv 1,55 inaltime, iar colegul are 1,73 si fratele lui are peste 1.80 :|
si mai stiu cateva cazuri de parinti mici si copii inalti...chiar si cu tatal meu oarecum...ca parintii lui au fost destul de mici...sub 1.65 amandoi..si el a ajuns la 1.70 :stars:
Baschetul sau inotul ajuta???

Am procurat o carte (in limba engleza)...un fel de curs de spinning dupa parerea mea cu multe exercitii de streching care, folosindu-le dupa un anumit program de minim 7 saptamani, ajuta la inaltarea cu cativa cm...nu se bazeaza pe alungirea oaselor ci pe marirea spatiilor dintre vertebre cat si a oaselor de la picioare......acolo scrie ca acest <tratament> a fost creeat de rusi pentru a-si inalta atletii pe cale naturala........credeti care vreun efect sau e doar o alta porcarie?

Daca mai stiti alta metoda sau daca aveti un alt sfat..va rog sa mi-l spuneti :tease:

Multumesc mult!

Mama are 1,57 si tata 1,74. Eu sunt fata si am 1,76, asa ca nu cred ca e o problema sa depasesti inaltimea parintilor tai. Fetele cresc pana pe la varsta de 14-15 ani, iar baietii pana pe la 18. Asa ca nu-ti fa probleme, mai ai timp suficient. Baschetul ajuta cu siguranta, eu am jucat baschet de la 11 si pana la 15 ani..... Imi aduc aminte cand eram in clasa a 8-a si aveam cam 14-15 ani, toti baietii erau mici de inaltime si fetele inalte. Dupa 2-3 ani unii baieti s-au inaltat destul de tare. Asa ca ..... bafta!
0

#23 Utilizator offline   AirDany 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-December 06

Scris 29 December 2006 - 01:31 PM

Multumesc pt. raspuns :airkiss:
Un exemplu personal..adica dintre colegii mei : toti baietii de la mine au 1.75 si peste, mai putin eu si inca vreo 4 (suntem 20 de baieti in clasa)...intre fete nu e nici una exagerat de inalta.......cea mai inalta avand 1.67 daca imi amintesc eu bine de la controlul medical...pe mine ma cam sperie faptul deja toti si-au intrecut parintii in inaltime, mai putin 2...dar macar la ei nu se pune ca ambii lor tati au peste 2m :crazy: ...eu am avut salturi mari de inaltime de la 11 la 14 ani (cred ca e o coincindenta cu perioada cand am practicat cel mai mult baschet)....in perioada aia am crescut anual cam 6-8 cm....si de la 14 ani si o luna si pana acum n-am crescut decat 1-2mm (ma masor periodic si...am observat asta :cry: )...poate fi vorba de stagnare definitiva a cresterii sau e ceva temporar acum si voi mai creste ceva? :nea:
0

#24 Utilizator offline   mo089 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-December 06

Scris 02 January 2007 - 04:09 AM

am si eu un bai... nu stiu ce sa fac sa mai cresc...am 1,55 sunt fata si am 65 kg si nu stiu cum sa fac sa mai cresc nu cred ca am sa mai cresc...am si 16 ani si am depasit varsta de cresere ...in inaltime

pls spuneti-mi daca stiti vitamine sua altceva...ceva sfaturi mi-ar fi de folos
0

#25 Utilizator offline   bucsa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 28-December 06

Scris 02 January 2007 - 11:03 AM

am 1,87cm si imi plac fetele mai micute si sunt multi baieti inalti care le plac fete mai mici de statura, asa ca nu va speriati si incercati sa compensati cu altceva sigur aveti o groaza de calitati dar totusi faceti ceva sport ca poate cine stie (macar e sanatos).
0

#26 Utilizator offline   jamy_ro 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 05 January 2007 - 10:08 PM

fata , fa si tu baschet volei si inot :flowers:
0

#27 Utilizator offline   Mih@3la 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 08 January 2007 - 09:19 PM

eu am 15 ani si 1,69...sunt mai inalta decat colegele mele...si sincer nu prea imi place asa k nu va mai plangeti k sunteti mici oricum voi mai puteti creste dar eu...ce as putea sa fac ca sa mai descresc???
0

#28 Utilizator offline   Shadow Of Memory 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-March 07

Scris 03 April 2007 - 08:25 AM

La 13 ani am 1.52 si 43 kg , e normal?Eu sunt mai mic in inaltime decat cei de varsta mea, chiar si de cei care au 12 ani.Ce pot sa fac ca sa fiu la fel de inalt ca ei?Nu e o chestie mostenita..
0

#29 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 03 April 2007 - 08:35 AM

medicul tau pediatru ce parere are?
cred ca nu ti-ar strica ceva sport daca vrei sa te mai inalti. :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 03 April 2007 - 08:35 AM

0

#30 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 03 April 2007 - 10:16 AM

Vezi postareaShadow Of Memory, la Apr 3 2007, 08:25 AM, a spus:

La 13 ani am 1.52 si 43 kg , e normal?Eu sunt mai mic in inaltime decat cei de varsta mea, chiar si de cei care au 12 ani.Ce pot sa fac ca sa fiu la fel de inalt ca ei?Nu e o chestie mostenita..

stai linistit ca mai ai timp sa cresti. Incearca sa joci baschet
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou