Queen am dat cautare pe forum, si nu era nici un topic dedicat lui QUEEN...
Scris 24 March 2008 - 09:46 PM
cum se iau bilete?
se comanda din UK sau tre' din Ungaria sau de pe un site unguresc?
m-am uitat pe siteul lor dar nu am gasit detalii...
Scris 24 March 2008 - 10:44 PM
Queen manelele au pus stapanire pe romania
vreau in special sa askult acel sunet minunat live din chitara lui Brian May........si iti dai seama ca ...Queen au mai fost in ungaria o sa fie showw !!
da .. citeam si mai in spate .... rolling stones nu e chiar asa o trupa de speriat ... cu toate ca la aceasta ora e considerata ce-a mai tare .... ei doar au avut multa publicitate si multe concerte reusite.......va datzi seama daca ar fi trit Freddie Mercury ? .... ce era ...avand in vedere ... ca vocea lui din anii 90 devenise mult mai .... buna .......dupa parerea mea ..... capatase multa experienta si o voce deosebita daca o sa ascultati ... concertele live din 1977....1979 ... si live aid 1985 .... sau live at wembley o sa vedetzi .... o skimbare in vocea lui .....parca nu mai avea vocea aia asha subtzire ..... era mai groasa si mai bine definita ....
dar pakat ca n=o sa participe si john deacon .... se pare ca el de cand a murit freddie a hotarat sa se retraga stiind ca trupa Queen n-o sa mai fie ce-a dinainte fara Freddie !!
Scris 11 May 2008 - 10:57 PM
Scris 26 June 2008 - 01:22 PM
...
vad ca mai exista fani Queen... eu am doar 14 ani... nu l-am mai prins pe freddie in viata............Queen e formatia mea preferata dar doar impreuna cu freddie.. sunt destul de aproape de granita cu ungaria.. as putea merge fara probleme.. dar asta m-ar face sa regret si mai mult ca nu am avut sansa sa ma nasc cand era Freddie Mercury in viata.. pt. mine Queen + Paul Rodgers nu se poate compara cu originalul.....fara Freddie Queen e zero .. ascult cu placere toate mel Queen dar doar cele cantate de Freddie Mercury
Scris 06 July 2008 - 01:34 AM
yoana_644, la Jun 26 2008, 02:22 PM, a spus:
...
vad ca mai exista fani Queen... eu am doar 14 ani... nu l-am mai prins pe freddie in viata............Queen e formatia mea preferata dar doar impreuna cu freddie.. sunt destul de aproape de granita cu ungaria.. as putea merge fara probleme.. dar asta m-ar face sa regret si mai mult ca nu am avut sansa sa ma nasc cand era Freddie Mercury in viata.. pt. mine Queen + Paul Rodgers nu se poate compara cu originalul.....fara Freddie Queen e zero .. ascult cu placere toate mel Queen dar doar cele cantate de Freddie Mercury
Scris 12 October 2009 - 04:27 PM
Si eu sunt fan Queen, dar vad ca un topic Queen exista mai cam pe toate forumurile din Romania. Deci fani exista! Si de aceea s-a creat o pagina dedicata fanilor Queen din Romania. Daca va intereseaza puteti vizita suntfanqueen.com.
KEEP QUEENING!
Scris 26 July 2011 - 12:14 AM
īn urmă cu un an sau doi uram queen, īmi displăcea şi mercury. da' acuma prin minune am ajuns fană. ăstea 4 sunt melodiile mele preferate, dar am toată discografia.
Scris 03 September 2011 - 03:44 AM
Aceasta postare a fost editata de Nu_vreau: 03 September 2011 - 03:44 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Jan Werner
O voce exceptionala , un artist plecat prea curand dintre noi |
bia | 1 | 1.300 |
|
Buddha Bar | claudia2007 | 10 | 7.953 |