Queen am dat cautare pe forum, si nu era nici un topic dedicat lui QUEEN...
Scris 05 July 2006 - 06:57 PM
Si.... asta a fost un fel de turneu de adio? Oficial s-au retras? Voi ce stiti?
Scris 06 July 2006 - 04:51 PM
Freddy Mercury, la Apr 24 2006, 11:42 AM, a spus:
Inainte de 15 Iunie le-am vazut la TV si aveau un solist care canta in locul lui Freddy. NU stiu alte detalii insa sint recunoscuti se de americani, in 2001 au fost indusi in Hall of Fame al Rock and Roll-ului, un fel de muzeu al muzicienilor foarte buni.
http://www.rockhall....llinductees.asp
Scris 03 August 2006 - 08:08 PM
Sonia Doris, la Apr 21 2006, 11:08 PM, a spus:
Queen a fost (si o parte mai este) o formatie care a adus foarte multe inovatii si lucruri extraordinare in lumea muzicii si nu numai.
Sunt fani Queen pe aici?
Haideti si pe: http://queen.myforum.ro/index.php
Sonia
Queen a fost dupa parerea multora cea mai buna trupa de rocca a tuturor timpurilor.Datorita lui Freedie Mercury trupa a prins aripi aceasta putand aborda orice gen de muzica .La inceput acestia nu dadeau mari sperante dar, in timp lumea sa-a convins de ceea ce sunt in stare si ca dovada si in ziua de azi inca se mai asculta versurile lor.
Scris 04 August 2006 - 11:38 AM
Citeaza
Citeaza
Scris 04 August 2006 - 04:54 PM
Adevarul e ca Queen s-au lansat intr-o perioada fasta atat a rock-ului british cat si mondial. Au fost mult timp o formatie(trupa)" B" . De aceea au vrut sa socheze..sa iasa in evidenta. Vocea lui Freddy n-a impresionat pe nimeni pana in anii 80 cand era o cvasi penurie de voci rock. Oueen isi are locul BINE meritat insa in istoria rock. Vocea lui Freddy..sound-ul lui Brian(de fapt cam tot din Queen e a lui) ..sant MAGIC
Scris 04 August 2006 - 10:29 PM
Citeaza
Citeaza
Citeaza
Scris 04 August 2006 - 10:57 PM
Scris 05 August 2006 - 12:12 AM
Citeaza
Uite, spre exemplu, la faza cu ghitara bas. Ia o trupa ca Maiden, cu 3 ghitaristi, si spune cine da sunetul dintre ei; nici unul, pentru ca e combinatie. Intr-o trupa cu o electrica si un bas, mi se pare ca usually 'feelingul' trupei e dat fix de electrica; la asta ma refeream. Si te-am mai intrebat daca poti sa-l recunosti, daca ar canta si in alte trupe. Eu spun ca nu. Nu ii contest o anume valoare, dar la Queen tare mi se pare ca vocea I e cea care ii face sa fie speciali, si nu ghitara. La fel cum Ac/Dc n-ar mai fi aceiasi fara Angus! (later edit: mie unuia mi se pare ca melodiile lor sunt pangarite cand le canta altcineva, fie el si Paul Rodgers. Nu mi s-ar parea asta daca ar schimba ghitaristul
Sa inteleg ca iti place de May? No problem with me. Lasam polemica. Mai bine lungeste posturile si ilumineaza-ma si pe mine la faza cu penuria de voci si la aia cu topul ghitaristilor, daca evident nu e vorba de un top extrem de neoficial. Sanatate.
Aceasta postare a fost editata de daemon: 05 August 2006 - 12:13 AM
Scris 31 October 2006 - 01:10 PM
In data de 18 Noiembrie, la Targu Mures la Casa de Cultura Mihai Eminescu , d ela ora 19, va avea loc concertul
REMEMBER FREDDIE MERCURY
cu participarea formatiilor:
Queen Unplugged Project (hu)
Spleen (ro)
Cover (ro)
Bilete se vor gasi la fata locului. Pret: 10RON
Detalii: www.transylvaniamusic.com
(aici puteti vedea si cateva poze despre un eveniment similar din luna martie 2006)
0726.215.808
Fisiere atasate
-
english_A3.jpg (138.37K)
Number of downloads: 13
Aceasta postare a fost editata de Varianti: 31 October 2006 - 01:11 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Megadeth | rake | 15 | 7.850 |