Hallo la toata lumea!
s-a vaccinat cineva imptriva hepatitei A dupa ce a aflat ca are B? Peste tot am citit ca e recomandabil pentru a nu complica hepatita B.
Am o intrebare:
In toate rezultatele mele de pina acuma nu sta niciunde ca mi-au facut serologia pentru hepatita A.
Eu am de gind sa-mi fac vaccinul cu orice pret pentru ca peste o luna fac o mica excapada si vreu sa fiu sigura ca nu ma pricopsesc si cu asa ceva.
Pot sa fac vaccinul direct fara sa-mi mai controlez daca am antikorpi HAV? Pentru ca daca incep acuma iara cu analizele dureaza iara vreo zece zile pina am rezultatele.......
Ciao Juliana
Pagina 1 din 1
Vaccin imptriva hepatitei
Scris 21 April 2006 - 11:25 AM
Eu mi-am facut vaccinul. Nu m-am mai testat pt anticorpi. Dupa ce am aflat ca am hepatita B, la o saptamana m-am vaccinat.
Nu cred ca o sa conteze prea mult dc ai facut sau nu inainte hepatita A in cazul in care iti faci vaccinul. Oricum dureaza cam o luna dupa ce te vaccinezi pana obtii imunizarea.
Nu cred ca o sa conteze prea mult dc ai facut sau nu inainte hepatita A in cazul in care iti faci vaccinul. Oricum dureaza cam o luna dupa ce te vaccinezi pana obtii imunizarea.
Scris 21 April 2006 - 11:46 AM
Hallo Sky,
Mersi pentru raspuns,
am sa ma duc astazi sa i-au reteta. Nu o sa pomenesc nimica despre antikorpii HAV ca sa nu lungesc procedura.
O zi placuta!
Juliana
Mersi pentru raspuns,
am sa ma duc astazi sa i-au reteta. Nu o sa pomenesc nimica despre antikorpii HAV ca sa nu lungesc procedura.
O zi placuta!
Juliana
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viremia
valori |
DanaM | 7 | 11.715 |
|
Bolnavii de hepatita cum ii protejeaza pe cei din casa de boala lor?
Cum putem sa-i "izolam" pe cei dragi de boala |
tanar26 | 7 | 37.293 |
|
help me | calypso | 4 | 5.460 |
|
Spital Alzheimer
caut un spital privat pentru bolnavi Alzheimer |
adrianstone | 1 | 4.038 |
|
Uleiul de floarea soarelui
LOL |
«Nsl» | 5 | 2.391 |