Cine ar putea sa lamureasca traba cu taxele vamale pt masinile aduse din Comunutate? Ma refer la cele ce deja au Euro 3 .Din cate am inteles de la altii cica se plateste doar tva-ul si o acciza de cam 0.5 % insa oriunde am cautat pe net nu mi-a fost confirmat acest lucru.Cine stie mai multe rog sa ne informeze si pe noi
Pagina 1 din 1
TAXE VAMALE TAXE PT MASINI DIN COMUNITATEA EUROPEANA
Scris 02 May 2006 - 10:02 AM
n-as putea sa-ti raspuns 100% sigur, dar din cate stiu eu sa plateste vama aprox 30% din pretul de catalog al masinii. Daca prezinti insa un certificat EUR 1 la vama conform caruia masina a fost fabricata in cadrul Comunitatii Europene, atunci taxa vamala se reduce cu 50%. La aceasta taxa se mai adauga si TVA-ul, 19% din valoarea facturii prezentate, sau a pretului de catalog.
Scris 02 May 2006 - 11:22 PM
Vezi ca mai e un topic pe tema asta si acolo vei gasi link-ul de care ai nevoie!
Scris 04 May 2006 - 10:25 AM
UIte ca am gasit un site foarte util pentru cei ce vor sa aduca masini din afara tarii.Gasiti aici si un program ce va calculeaza taxele, va spune si ce cate va trebuie.
Pe scurt explica toti pasii ce trebuie urmati pentru cumpararea unei masini second din afara.
www.vamamasini.ro
Pe scurt explica toti pasii ce trebuie urmati pentru cumpararea unei masini second din afara.
www.vamamasini.ro
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
masini anglia ?
se pot inscrie ? |
dan h | 1 | 10.094 |
|
Noi accize pt.SH? | costy27 | 1 | 6.863 |