Scaderea concentratiei si tulburari de memorie
Scris 20 April 2006 - 09:35 AM
daca aveti tulburari de memorie, memorare, ameteli,cap infundat parca cu paie.
Totul este la mine asa, dupa ce am facut tratamentul.
Dar am terminat de 8 luni si parca e din ce in ce mai rau.
Plus tulburari de vedere.
Scris 20 April 2006 - 09:52 AM
Am avut si probleme de vedere, am redevenit ochelarist. Am purtat din copilarie ochelari pentru hipermetropie. Vedera a fost sigur afectata de tratament (nu mai puteam focaliza cand citeam dar vedeam si niste schintei din cand in cand). Pentru vedere este posibil sa fie si varsta un factor.
Scris 20 April 2006 - 10:16 AM
Sunt curioasa, mai tii minte, la inceputul tratamentului cum te-ai simtit?
Am avut starile pe care le descrii tu inainte de a fi diagnosticata si tot de atunci am inceput sa port si ochelari pt citit. Dar, cum spunea si Daniel, trebuie sa luam in calcul si varsta. Nu mai spun de orele de munca in fata monitorului.
Citind despre acest subiect pe multe forumuri, am observat ca acestea sunt efecte secundare comune mai ales la cei care au multe luni de trat. la activ. Otrava se aduna, efectele se inmultesc si nu-mi fac iluzii nici eu ca daca voi avansa cu tratamentul voi ramane la fel de "lucida".
Nu am citit sa existe o ameliorare pt acest efect secundar. Doar la terminarea tratamentului.
Ai incredere si va fi bine
Scris 24 April 2006 - 03:12 PM
Scris 24 April 2006 - 04:20 PM
Eu am facut 1 an tratam.cu Pegintron si Ribavirina fara intrerupere,dar nu am avut astfel de simptome.Nu cred ca are leg. cu boala sau cu acest tratam.Faptul ca uiti un nume sau ceva ce vrei sa spui in graba se intampla cu toata lumea chir si cu cei sanatosi.Insa diabetul poate provoca dereglari neurotice.
Salutari si sanatate
Steffi
rodika, la Apr 24 2006, 04:12 PM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de steffi: 24 April 2006 - 04:21 PM
Scris 24 April 2006 - 06:06 PM
scaderea puterii de concentratie sau chiar uitarea unor lucruri absolut normale pot fi de la tratament, cunosc si alte cazuri, o persoana chiar a uitat penrtu cateva clipe cum se numeste sora lui....pot aparea astfel de situatii dar sunt reversibile.
Scris 25 April 2006 - 07:41 AM
La voi s-a intimplat sa aveti singerari de gingii si pete micute rosii pe corp care au aparut la aprox. doua luni de tratanent?
Eu de trei zile ma confrunt cu ac. probleme si nu stiu ce sa fac, plus ca apar tot mai multe si apar vinatai la orice atingere mai tare.
Ce pot sa fac?
Scris 25 April 2006 - 07:55 AM
trebuie sa-ti faci o hemoleucograma sa vezi cumstai cu analiza de sange
Scris 25 April 2006 - 11:11 AM
Ochelari de citit mi-am pus si eu , dar nu cred ca are legatura cu tratamentul , ci cu cei 45 de ani ai mei.
Doina, ai incercat cu niste piracetam, sau altceva de genul acesta ?
Va doresc la toti putere sa treceti peste toate Offf-urile vietii !
Scris 25 April 2006 - 11:24 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
tipuri de cancer de piele
generalitati-factori de risc |
spider | 0 | 56.310 |
|
am uitat sa iau pastila
sfaturi |