sau Inregistrare

• 129 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

fetele de la videochat topice combinate Evaluare topic: * * * * *

#41 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 24 June 2006 - 03:00 PM

Vezi postareabyrev3, la Jun 24 2006, 03:35 AM, a spus:

Si fetele de la bara ti'arata tzatzele... si alea nu's ridicate de maskati ptr prostitutie.
So ... citeste si tu o carte de filosofie ca prea multe telenovele si stiri de la ora 5 ai vazut !!! Daca prietenele/sotiile voastre nu's virgine cand le cunoasteti inseamna ca's (sau au fost) curve?
Mai baeti ma, eu zic sa ganditi mai in profunzime... tare curios a'si fi daca prietena voastra ar face videochat si asta ar implica sa fie cea mai tare picutza de pe strada, ar avea o masina pe masura, haine de ti'e teama sa te intrebi cat or fi costat, are apartament in centru... ce a'ti face in cazul asta!??
Ia'ti interzice sa faca asta si a'ti invitao sa vina acasa la voi sa stati impreuna ca fratele, mamica si taticu in doua camere, sa lucreze la magazinul de pe colt sau la unchiu tau ca ia un salariu bunicel de 4-5 milioane pe luna ???

Sa vedeti voi ce beneficii majore sunt (daca face asta acasa):
- Este tot timpul acasa
- Nu lucreaza pentru altul lucreaza pentru ea
- Nu se trebuie sa stea in frig ca nu vinde ciorapi in piata iarna.
- Nu se terzeste la 4 sa plece la servici, i'si face propriul program
- Se culca, se scoala, mananca, se plimba, face dragoste cand vrea ea (voi).
- Nu vi se plange ca nu are haine, ca na mancat nu stiu ce fructe sau ca nu'si permite sa merga la mare
- Nu sunteti obligati sa mai lucrti nici voi pentru ca va puteti ocupa cu promovarea ei, o ajutai cu multe (asta daca va duce mintea, daca nu mergeti la sapat de santuri)
- etc... :wacko:

Si sex e ala cand faci SEX, nu cand te dezbraci in oglinda, in baie, in camera, in fata calculatorului!
Si voi faceti sex cu manuela aproape zilnic... deci si voi va prostituati :suicide:

Am si eu o intrebare: TU ce rol ai langa ea?...imi imaginez ca vibrator are...

Stii ce cred eu? ca postul asta l-ai scris pt tine,pt propia ta convingere...ca nu esti un nimeni!
P.S Cat ai lesa de lunga?

Aceasta postare a fost editata de Bydy: 24 June 2006 - 03:14 PM

0

#42 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 25 June 2006 - 08:41 AM

Vezi postareabyrev3, la Jun 24 2006, 03:35 AM, a spus:

Mai baeti ma, eu zic sa ganditi mai in profunzime... tare curios a'si fi daca prietena voastra ar face videochat si asta ar implica sa fie cea mai tare picutza de pe strada, ar avea o masina pe masura, haine de ti'e teama sa te intrebi cat or fi costat, are apartament in centru... ce a'ti face in cazul asta!??
Ia'ti interzice sa faca asta si a'ti invitao sa vina acasa la voi sa stati impreuna ca fratele, mamica si taticu in doua camere, sa lucreze la magazinul de pe colt sau la unchiu tau ca ia un salariu bunicel de 4-5 milioane pe luna ???

Sa vedeti voi ce beneficii majore sunt (daca face asta acasa):
- Este tot timpul acasa
- Nu lucreaza pentru altul lucreaza pentru ea
- Nu se trebuie sa stea in frig ca nu vinde ciorapi in piata iarna.
- Nu se terzeste la 4 sa plece la servici, i'si face propriul program
- Se culca, se scoala, mananca, se plimba, face dragoste cand vrea ea (voi).
- Nu vi se plange ca nu are haine, ca na mancat nu stiu ce fructe sau ca nu'si permite sa merga la mare
- Nu sunteti obligati sa mai lucrti nici voi pentru ca va puteti ocupa cu promovarea ei, o ajutai cu multe (asta daca va duce mintea, daca nu mergeti la sapat de santuri)
- etc... :crazy:

Īntre aceste două extreme, (a) a lucra cu 4-5 mil., pe lună, trezindu-se la 4 dimineaţa, stīnd īn frig ca să vīndă ciorapi īn piaţă iarna, respectiv (b) a lucra ca animatoare sau ca model la videochat, ca să nu mai fii obligat (?!) să lucrezi nici tu, pretextīnd că te ocupi de promovarea ei, ai impresia că nu mai există nici o altă posibilitate, atāt pentru ea, cāt şi pentru tine, de a produce bani īn mod decent ?

Dacă prietena mea ar face asta, nu e treaba mea să-i interzic sau să o īmpiedic, dar nu văd de ce ar trebui să mai fie prietena mea :spiteful: O fată care e dispusă să producă bani prin modul cum arată, nu merită prea multă consideraţie, chiar dacă nu face propriu-zis sex pe bani.

Dacă ai fi dispus să ai o astfel de prietenă, argumentul fiind că nu trebuie să mai lucrezi nici tu, cred că īţi lipseşte o minimă demnitate. Prietenele mele lucrau toate, fără a fi nici animatoare, nici modele de videochat, dar nu am auzit-o pe nici una plāngāndu-se că "ca nu are haine, ca n-a mancat nu stiu ce fructe sau ca nu'si permite sa merga la mare". Cred că te afli īntr-un mediu cu un orizont destul de īngust, poate ar fi bine să ridici un pic privirea şi să vezi ceva mai departe. Poate īţi lărgeşti un pic orizontul :spiteful:
0

#43 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 25 June 2006 - 10:17 AM

īmi sunt indiferente...tre' s'o facă cineva şi p'asta....iţ a fri cauntri
0

#44 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 25 June 2006 - 12:14 PM

Vezi postareaharald, la Jun 25 2006, 09:41 AM, a spus:

Īntre aceste două extreme, (a) a lucra cu 4-5 mil., pe lună, trezindu-se la 4 dimineaţa, stīnd īn frig ca să vīndă ciorapi īn piaţă iarna, respectiv (b) a lucra ca animatoare sau ca model la videochat, ca să nu mai fii obligat (?!) să lucrezi nici tu, pretextīnd că te ocupi de promovarea ei, ai impresia că nu mai există nici o altă posibilitate, atāt pentru ea, cāt şi pentru tine, de a produce bani īn mod decent ?

Dacă prietena mea ar face asta, nu e treaba mea să-i interzic sau să o īmpiedic, dar nu văd de ce ar trebui să mai fie prietena mea :spiteful: O fată care e dispusă să producă bani prin modul cum arată, nu merită prea multă consideraţie, chiar dacă nu face propriu-zis sex pe bani.

Dacă ai fi dispus să ai o astfel de prietenă, argumentul fiind că nu trebuie să mai lucrezi nici tu, cred că īţi lipseşte o minimă demnitate. Prietenele mele lucrau toate, fără a fi nici animatoare, nici modele de videochat, dar nu am auzit-o pe nici una plāngāndu-se că "ca nu are haine, ca n-a mancat nu stiu ce fructe sau ca nu'si permite sa merga la mare". Cred că te afli īntr-un mediu cu un orizont destul de īngust, poate ar fi bine să ridici un pic privirea şi să vezi ceva mai departe. Poate īţi lărgeşti un pic orizontul :crazy:

good point :spiteful:

fetitele astea nu ar exista daca nu ar fi cei care sa scoata banu !
este inutil sa gasim valori morale sau justificari de orice fel pentru acest gen de activitati (mai ales cand sunt implicate activitati pseudo - sexuale si implicit plata in bani !
daca o faceau gratis atunci poate era ceva just for fun si atunci nu mi se parea atat de grav ! :yes:
0

#45 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 25 June 2006 - 02:44 PM

Trebuie sa existe si ele. O meserie doar.
0

#46 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 June 2006 - 04:48 PM

Vezi postareaDaydreamer, la Jun 25 2006, 03:44 PM, a spus:

Trebuie sa existe si ele. O meserie doar.

N-a zis nimeni să nu existe. Atāt timp cāt există "domni" care plătesc aşa ceva, e foarte bine să existe "doamne" care să primească banii :spiteful:
0

#47 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 June 2006 - 04:55 PM

Vezi postareaharald, la Jun 25 2006, 05:48 PM, a spus:

N-a zis nimeni să nu existe. Atāt timp cāt există "domni" care plătesc aşa ceva, e foarte bine să existe "doamne" care să primească banii :spiteful:

Pai nu toti domnii au norocul sa primeasca pe gratis! :focus: In economie banii trebuie sa se invarte. Am spus ca trebuie sa existe pentru ca nu vad nimic rusinos in meseria asta. Eu nu as practica-o pentru ca nu am cu ce sa ma laud.
Hai, ca trebuie cineva sa ingroase si randul celor care lucreaza pentru putini bani si au slabe sanse sa aiba haine de ti-e frica de cat au costat sau masini de ultimul racnet. Sa le stapaneasca sanatoase doamnele !
0

#48 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 June 2006 - 05:56 PM

Vezi postareaDaydreamer, la Jun 25 2006, 05:55 PM, a spus:

nu vad nimic rusinos in meseria asta. Eu nu as practica-o pentru ca nu am cu ce sa ma laud.

Aha, deci numai asta te opreşte :spiteful:
0

#49 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 June 2006 - 07:47 PM

Vezi postareaharald, la Jun 25 2006, 06:56 PM, a spus:

Aha, deci numai asta te opreşte :flowers:

Nu doar asta ma opreste! :flowers:
0

#50 Utilizator offline   sweet_black_angel 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-March 06

Scris 11 July 2006 - 05:32 PM

Vezi postareaTristan, la May 3 2006, 09:11 AM, a spus:

Tot pe bani o fac,deci tot curve raman :fool:

curva este cea de la coltul strazi care sta si face cu totul altceva...cand vei avea si tu ideea ce face o fata de videochat in timpul programului ei atunci ai dreptul sa o cataloghezi ...mai intai invata sa te informezi si apoi ai libertatea de a spune aceste cuvinte...
0

Impartaseste acest subiect:

• 129 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis unde pune mana barbatul/femeia...? ellla  83 15.223
Topic inchis Sf. Valentin WeakSoul  137 10.261
Hot Topic (New) Cum spunem "nu"?
Pt. fete.. si nu numai.
bydy  158 21.501
Topic inchis Iubire imposibila!?
"a alege intre dragoste plus ura, sau nici una dintre ele"
naira  15 7.924
Topic inchis Cum potsi face o fata sa te placa ?
ideii
Patrik003  4 740