byrev3, la Jun 24 2006, 03:35 AM, a spus:
So ... citeste si tu o carte de filosofie ca prea multe telenovele si stiri de la ora 5 ai vazut !!! Daca prietenele/sotiile voastre nu's virgine cand le cunoasteti inseamna ca's (sau au fost) curve?
Mai baeti ma, eu zic sa ganditi mai in profunzime... tare curios a'si fi daca prietena voastra ar face videochat si asta ar implica sa fie cea mai tare picutza de pe strada, ar avea o masina pe masura, haine de ti'e teama sa te intrebi cat or fi costat, are apartament in centru... ce a'ti face in cazul asta!??
Ia'ti interzice sa faca asta si a'ti invitao sa vina acasa la voi sa stati impreuna ca fratele, mamica si taticu in doua camere, sa lucreze la magazinul de pe colt sau la unchiu tau ca ia un salariu bunicel de 4-5 milioane pe luna ???
Sa vedeti voi ce beneficii majore sunt (daca face asta acasa):
- Este tot timpul acasa
- Nu lucreaza pentru altul lucreaza pentru ea
- Nu se trebuie sa stea in frig ca nu vinde ciorapi in piata iarna.
- Nu se terzeste la 4 sa plece la servici, i'si face propriul program
- Se culca, se scoala, mananca, se plimba, face dragoste cand vrea ea (voi).
- Nu vi se plange ca nu are haine, ca na mancat nu stiu ce fructe sau ca nu'si permite sa merga la mare
- Nu sunteti obligati sa mai lucrti nici voi pentru ca va puteti ocupa cu promovarea ei, o ajutai cu multe (asta daca va duce mintea, daca nu mergeti la sapat de santuri)
- etc...
Si sex e ala cand faci SEX, nu cand te dezbraci in oglinda, in baie, in camera, in fata calculatorului!
Si voi faceti sex cu manuela aproape zilnic... deci si voi va prostituati
Am si eu o intrebare: TU ce rol ai langa ea?...imi imaginez ca vibrator are...
Stii ce cred eu? ca postul asta l-ai scris pt tine,pt propia ta convingere...ca nu esti un nimeni!
P.S Cat ai lesa de lunga?
Aceasta postare a fost editata de Bydy: 24 June 2006 - 03:14 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis