Leu79, la Oct 16 2009, 11:05 AM, a spus:
aici nu e vorba de relatii de prietenie, casatorie etc asa ca nu mai o lua pe aratura.
aici este vorba de femei, care iau bani pentru ca isi arata @#$½
nu a zis nimeni ca se culca
nu a zis nimeni ca sunt atinse
si nu numai ca isi arata ( ca daca doar aratau erau stripteuze) da mai fac si laba.tot pentru bani!
2.de ce sunt fraiere? chiar nu poti sa crezi ca exista si fete care o fac fara sa ia bani?..te inteleg...mai cauta..o sa gasesti si tu una

(btw esti crispat ca unii o pot face pe gratis si altii trebuie sa dea bani?

)
3. la punctul 3..no comment.

1. aici se DISCUTA
diferentele .. LE POTI SESIZA? desigur ca nu din moment ce spui ca '' nu a zis nimeni ca se culca ... deci '' prostituata ' SE CULCA ca nu ia bani doar ca sa arate ... acum pricepusi????

deci prstituata daca nu e atinsa NU IA BANI ... deci iara pe linga
2. deci MIMEAZA si nu isi fac laba ... aa ca iara nu stii dar vorbesti .. ca din videochatiste pot fi si prostituate'' asta e cu totul altceva . dar asta nu inseamna ca videochatul este prostitutie....
.deci eu nu platesc femeile DACA PINA ACUM nu ai priceput..... asa ca nu eu am dat bani la curve CI TU.. ca altfel se pare ca nu esti in stare .... ups

....deci vreau sa vad si eu fata '' stilata'' CARE MERGE CU UN PRAPADIT total (boschetarul din gara ) , .... deci sa fim seriosi ca femeile care au bani NU pOT FI CONTROLATE si asta ii sperie pe multi barbati,.... asa ca spun '' curve'' celor care ii refuza.... deci
multa iubire
Floarea Neatinsa, la Oct 16 2009, 11:02 AM, a spus:
ilogica nu sunt, filozoafa nici atat, iar ABERATIILE TALE , asa zis ARGUMENTE (cuvant care te obsedeaza, de altfel) sunt total pe langa. nu te osteni sa imi ceri ALTE ARGUMENTE atat timp cat tu nu esti capabil sa intelegi o simpla analogie.
[b]"discutie " la tine, din punctul meu de vedere in cazul dezbatut inseamna "act oral"
"cu contact vizua" inseamna ca interlocutorul vede
"cu camera" adica in timp real
erau cuvintele tale exprimate prin sintagme sinonime
cat despre conotatia sexuala... o lasam pentru videochatistele prestatoare de acte orale cu contact vizual pe web
fals DISCUTIE LA MINE INSEAMNA DISCUTIE ... ma combati CU Argumente , te astept , nu poti sa o faci poti tacea... e simplu....

de restul nu ma mai iau ci spun doar atit '' supararea e doar pe tine''
multa iubire