fetele de la videochat topice combinate
Scris 20 April 2006 - 01:29 PM
hmmm..se casitiga bani buni?merg si eu..mirelus mai ti minte,discutia,te bagi si tu?
Scris 20 April 2006 - 01:53 PM
poi,te pui..nu degeaba a spus cineva..ca unele suntem plinute 
poi,o sa'i tinem pe jar..pana la urmatoarea "intalnire"
poi,o sa'i tinem pe jar..pana la urmatoarea "intalnire"
Scris 21 April 2006 - 05:40 PM
Bravo lor.....un mod usor de a face bani pe langa cei care muncesc mult si castiga putin
Scris 22 April 2006 - 10:46 AM
Mare lucru nu expui in fata camerei de luat vederi.....picioare (cu/fara dres) si ,,fundulet'' (cu/fara fusta)...la alegere...nimeni nu te pune sa stai dezbracata in ,,free''.....mai mult te expui atunci cand intri in ,,private'' , insa atunci nu te vede decat cel care a platit, atat....ptr restul lumii de pe ,,site'' se pune o cortina in fata lor, unde-i anunta ca esti in ,,private'' dar ei nu te vad pe tine, decat cortina aia.....,,so''....nu e mare tam tam...
Eu am o cunostinta. Inainte nici nu discuta sa mearga la videochat....insa pana la urma, din cauza problemelor, s-a dus....la inceput i-a mers f f f prost....iar acum, face bani cu gramada....in ,,free'' nu-i vezi decat picioarele, atat! Deci nu sta dezbracata, decat in ,,private''.
Eu am o cunostinta. Inainte nici nu discuta sa mearga la videochat....insa pana la urma, din cauza problemelor, s-a dus....la inceput i-a mers f f f prost....iar acum, face bani cu gramada....in ,,free'' nu-i vezi decat picioarele, atat! Deci nu sta dezbracata, decat in ,,private''.
Aceasta postare a fost editata de crissyorsb.: 22 April 2006 - 10:48 AM
Scris 22 April 2006 - 10:54 AM
nah..si mai zice lumea ca e mare lucru'...stiu ce sa fac in caz ca sunt stramtorata la"buzunare"
Scris 22 April 2006 - 12:21 PM
sa nu va faceti idei...daca vedeti niste picioare,paroase...ca..nu sunt ale mele
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa invit o fata la o intalnire | Miihaii | 14 | 6.043 |
|
Supus sau dominator? | crystyann | 47 | 12.252 |
|
Cat poate rezista el fara sex? | best_thing | 29 | 9.786 |
|
Esti exigenta in dragoste? | Marius-Doru | 14 | 3.444 |