Saptamina Patimilor- ce este pacat sa faci ?
Scris 19 April 2006 - 02:17 PM
Exista si alte interdictii care trebuiesc respectate in Saptamina Patimilor , pe linga deja cunoscutele 10 porunci?
Astept raspunsurile voastre cu nerabdare.Multumesc.
Astept raspunsurile voastre cu nerabdare.Multumesc.
Scris 19 April 2006 - 02:34 PM
Ziua buna !
Saptamana Patimilor la crestinii ortodocsi , dupa care urmeaza si Saptamana Patimilor la crestinii ortodocsi de rit vechi
Conform Sfintei Traditii mai avem interdictia de la anumite produse animale si-n Vinerea Mare interdictia de a nu ingurgita nimic.
Interdictie e mult spus, nu te obliga nimeni
Cred ca lista cu interdictii e mai mica decat lista cu obligatii:spovedania, impartasirea, pregatirea noastra si a casei in care locuim, sa fim mai buni, sa mergem la biserica ...
Saptamana Patimilor la crestinii ortodocsi , dupa care urmeaza si Saptamana Patimilor la crestinii ortodocsi de rit vechi
Conform Sfintei Traditii mai avem interdictia de la anumite produse animale si-n Vinerea Mare interdictia de a nu ingurgita nimic.
Interdictie e mult spus, nu te obliga nimeni
Cred ca lista cu interdictii e mai mica decat lista cu obligatii:spovedania, impartasirea, pregatirea noastra si a casei in care locuim, sa fim mai buni, sa mergem la biserica ...
Scris 19 April 2006 - 03:16 PM
suntem mai buni si mergem la biserica numai la paste, asa, de control si pe urma gata!
Scris 19 April 2006 - 05:19 PM
Sa inteleg ca Postul continua si consta din abtinerea de la hrana pe baza de produse animale , si in plus in Vinerea Mare nu bem si nu mincam nimic?.
Mai am o intrebare: sunt interzise relatiile sexuale cu sotia / sotul , pe aceasta perioada, sau nu?
Ai voie sa te impartasesti doar daca ai tinut tot Postul?
Mai am o intrebare: sunt interzise relatiile sexuale cu sotia / sotul , pe aceasta perioada, sau nu?
Scris 19 April 2006 - 05:25 PM
Este pacat sa iti interzici lucruri si sa te limitezi mai mult decat esti.
Scris 19 April 2006 - 06:10 PM
bebecita35, la Apr 19 2006, 04:19 PM, a spus:
Sa inteleg ca Postul continua si consta din abtinerea de la hrana pe baza de produse animale , si in plus in Vinerea Mare nu bem si nu mincam nimic?.
Si cam de ce ar fi interzise?Nu inteleg!
Citeaza
Impartasirea o faci prin credinta in Dumnezeu nu prin perfectiunea ta.Te face abtinerea de la hrana mai bun sau mai curat spiritual?
Scris 19 April 2006 - 07:10 PM
annacondor, la Apr 19 2006, 07:10 PM, a spus:
Si cam de ce ar fi interzise?Nu inteleg!
Impartasirea o faci prin credinta in Dumnezeu nu prin perfectiunea ta.Te face abtinerea de la hrana mai bun sau mai curat spiritual?
Cuvintele unui preot: nu refuza niciodata barbatul chiar si in post fiind
astea i-au fost spuse unei femei de 45 ani care a tinut post si la relatiile sexuale cu sotul ei
deci intrebati mai bine!
am cam dat-o in bara cu citarea textului dar cred ca ati inteles la ce intrebare am dat raspuns
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce schimbari ai aduce si de ce.. |
stupid_me | 508 | 28.687 |
|
rugaciune pentru cei ce cred
inima lui Isus |
adutza21 | 2 | 2.099 |
|
|
cristinutza_xum | 30 | 10.031 |
|
|
Kordell | 268 | 26.812 |
|
Profetul ILIE,Zodiacul si Piramida lui Enoh.
"ci in zilele in care ingerul al 7-lea va suna cu trimbita lui se. |
ioanion45 | 12 | 4.668 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis