sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Eminem Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alias_dark_ely 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-April 06

Scris 19 April 2006 - 10:43 AM

Badaran,scandalagiu,instigator!El trimite versuri pline de ura catre mama sa,anumite staruri pop, ii condamna pe homosexuali si multe altele....
Cu versurile sale indraznete Eminem a devenit un nume in randul rap-erilor.Em este sincer deoarece in copilarie a trebuit sa lupte cu URA ,dispretul si saracia-acum insa are un alt statut
Va rog sa nu intelegeti gresit....Eminem este unul dintre cantaretii mei preferati....dar vroiam sa aflu si parerea voastra....Eminem este cu adevarat ceea ce pare?Cunoscand banii credetii ca s-a schimbat? :blink:
EU UNA SPER SA NU SE SCHIMBE NICIODATA.....voi ce spuneti? :rot:

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 19 April 2006 - 11:45 AM

iac.....
si sora si iubitul ei sunt fani Eminem,si..chiar imi placea si mie,dar...este groaznic sa asculti in fiecare zi Eminem,Eminem,si..nici un fel de alta muzica..si sincer acum nu mai vreau sa aud de Eminem,pentru vreo..20 de ani,sa zicem...next :blink:
0

#3 Utilizator offline   alias_dark_ely 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 April 2006 - 02:15 PM

Marfaa.... :rot: :blink: deci nu sunt sigura...dar ce parere ai despre trecutul lui Eminem? :o:
0

#4 Utilizator offline   kisstina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-February 06

Scris 19 April 2006 - 02:20 PM

sincer imi place tipul fiindca are curaj sa spuna lucrurilor pe nume si imi plac mai ales melodile despre fiica lui care chiar arata ca sa-a maturizat si nu mai face cantece in care doar sa le ironizeze pe celelalte vedete din sowbiz....totusi nu pot sa spun ca sunt un fan dintr-ala obsedat...aveam o colega de clasa care i-a scris si care a facut o criza de nervi cand am intrebat-o daca ea chiar crede ca eminem o sa-i scrie inapoi...sper sa nu ajunga nimeni in starea asta...
0

#5 Utilizator offline   alias_dark_ely 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 April 2006 - 02:28 PM

Vezi postareakisstina, la Apr 19 2006, 03:20 PM, a spus:

sincer imi place tipul fiindca are curaj sa spuna lucrurilor pe nume si imi plac mai ales melodile despre fiica lui care chiar arata ca sa-a maturizat si nu mai face cantece in care doar sa le ironizeze pe celelalte vedete din sowbiz....totusi nu pot sa spun ca sunt un fan dintr-ala obsedat...aveam o colega de clasa care i-a scris si care a facut o criza de nervi cand am intrebat-o daca ea chiar crede ca eminem o sa-i scrie inapoi...sper sa nu ajunga nimeni in starea asta...

Ce cestie frate.... :blink: .....daca ii place asa mult eminem sa se apuce sa compuna versurii rapp ca mine :o: eu ma simt mult mai bine scriind pe foaie ceea ce simt :rot:
0

#6 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 19 April 2006 - 08:01 PM

acu ceva ani eram super fan eminem...alergam dupa toate melodiile lui, fetauring si d-12......dar s-a racit faza. imi placea stilul lui de fuck you, i don't give a fuck...si umorul negru si caterinca mi-au placut dintotdeauna. dar cred ca s-a cam ofilit acum ....eu nu cred ca mai are ce sa zoca acum...e plictisitor sa spui acelasi lucru pe 20 de albume ......cam atat
0

#7 Utilizator offline   Magenta 

• someone
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-May 05

Scris 25 April 2006 - 04:30 PM

Vezi postareakisstina, la Apr 19 2006, 02:20 PM, a spus:

melodile despre fiica lui care chiar arata ca sa-a maturizat si nu mai face cantece in care doar sa le ironizeze pe celelalte vedete din sowbiz....

mie mi se pare penibila faza cu fica-sa. :stars: sa isi rezolve problemele in familie, nu sa le 'cante' lumii intregi.
0

#8 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 25 April 2006 - 07:10 PM

Nu stiu de ce va agitati atat. Toate tertipurile astea, gen "scandalurile in familie" ale lui Eminem, "trecutul lui teribil" imaginea de "baiatul alb si rau al hiphopului", etc. fac parte din campanii de promovare realizate perfect, de niste oameni ce stiu cu ce anume se "mananca" aceasta industrie muzicala (spre deosebire de Romania) .
0

#9 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 27 April 2006 - 07:55 PM

Imi place, atat. Argumentarea ar fi obositoare.
0

#10 Utilizator offline   mega $tefan 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-April 06

Scris 29 April 2006 - 10:52 AM

Eminem e cel mai tare rapper dar trebuie sa scoata ceva nou pt. a ramane in top.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari