Curatzare eficienta a regishtrilor
Scris 19 April 2006 - 10:26 AM
Scris 19 April 2006 - 01:28 PM
"Registry Medic" the best.
"RegCleaner" by Juoni e eficient, dar acolo trebuie sa stii ce si cum stergi.
Cel de mai sus insa pe langa faptul ca verifica asocierea entry/folder sau entry/file verifica DLL-urile si pana si acea "Uninstall information"
E de ajuns sa-l rulezi o data pe sapt. si nu ai probl.
Din pacate e doar shareware...iar varianta shareware din erorile detectate nu-ti curata decat 5. Asa ca, nici shareware-ul nu-ti este de mare folos.
Insa, daca-mi lasi o adr. de e-mail iti trimit eu o varianta "folosibila" a prog.
"RegCleaner" by Juoni e eficient, dar acolo trebuie sa stii ce si cum stergi.
Cel de mai sus insa pe langa faptul ca verifica asocierea entry/folder sau entry/file verifica DLL-urile si pana si acea "Uninstall information"
E de ajuns sa-l rulezi o data pe sapt. si nu ai probl.
Din pacate e doar shareware...iar varianta shareware din erorile detectate nu-ti curata decat 5. Asa ca, nici shareware-ul nu-ti este de mare folos.
Insa, daca-mi lasi o adr. de e-mail iti trimit eu o varianta "folosibila" a prog.
Aceasta postare a fost editata de ALX: 19 April 2006 - 01:29 PM
Scris 22 April 2006 - 07:19 AM
Eu folosesc RegistryRescue de la http://www.pcprivacysoftware.com/ . Stie sa-si faca treaba singur, nu face curat decat unde e necesar. Dupa el, folosesc CleanUP, http://www.stevengou...ftware/cleanup/, care e mic si al dreak, iar dupa restart vei avea un computer tare vioi.
Cat despre System Mechanic
Ehhhhhhhh... cine nu l-ar dori??? Doar ca-ti trebuie un sistem destul de bun sa il poata duce.
Cat despre System Mechanic
Scris 23 April 2006 - 02:16 AM
exact asta e problema cu aceste utilitare,de cala mai multe ori shterge totul de-a valma shi la primul restart te trezeshti ca-tzi intzepeneshte calcu!!sper ca nu shi cu reg medic!
Scris 24 April 2006 - 08:38 PM
Te despagubesc daca cumva se intampla ceva.
)
Lasand gluma la o parte, poti sa stai linistit.
Isi face treaba.
Lasand gluma la o parte, poti sa stai linistit.
Isi face treaba.
Scris 07 May 2006 - 09:49 PM
"Registry Medic" : am instalat,am scanat shi am gasit peste 140 de erori,cu toate ca nu am nici macar 2 saptamani de la ultima formatare.mi-a rezolvat erorile shi vad ca merge calcu,kiar suspect de bine:nu s-a mai blocat de mult! MS mult ALX!!!!!!!!!!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Boot la un Acer Aspire
probleme la boot |
12345m | 1 | 1.477 |
|
care?care?care?
distributie de Linux |
bogdan_5844 | 0 | 2.246 |