sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Triunghiul Bermudelor Marele mister Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 19 July 2010 - 01:51 AM

Rutele avioanelor, care merg din Londra, Paris, Frankfurt...şi multe alte oraşe europene, spre plajele din sudul Floridei, trec peste "triunghiul Bermudelor"...în scop turistic, pentru a vedea turiştii unde dispăreau avioanele atunci când nu existau sateliţi care să le găsească...unde eu dispărut. Preţul unui bilet de avion pe acea rută, e cam de 700 de euro. Cine nu crede, să-şi facă paşaport biometric, şi să meargă fără viză în America pentru a se convinge că acea regiune numită "triunghiul Bermudelor", în prezent e o regiune turistică.
0

#52 Utilizator online   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 19 July 2010 - 02:05 AM

Vezi postarealupini, la Jul 19 2010, 01:51 AM, a spus:

Cine nu crede, să-şi facă paşaport biometric, şi să meargă fără viză în America pentru a se convinge că acea regiune numită "triunghiul Bermudelor", în prezent e o regiune turistică.

Nu am negat asta.
0

#53 Utilizator offline   Patrice.Mary.Celeste 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 10

Scris 19 July 2010 - 05:10 PM

Vezi postareaPippo, la Jul 19 2010, 02:15 AM, a spus:

Da. Metoda cea mai buna este autolimitarea la ce are verificare practica si ce este cel mai probabil. Trebuie sa ai in minte: "Ce dovezi verificabile am?" si "Care este probabilitatea cea mai mare?". Dar intotdeauna sa te mentii cat mai mult in sfera dovezilor cat mai directe (asta nu inseamna sa verifici in persoana orice, ci doar sa analizezi care si ce inseamna dovada cea mai directa tinand cont de conditii, in ambele cazuri pro sau contra in acelasi timp). Sa patrunzi pe cat posibil sursele pana la a cunoaste personalitatea oamenilor care furnizeaza informatiile si conjunctura in care au fost lansate, motivele. Intotdeauna cauta motivele motivelor.

Adica sa crecetam cauza nu efectul....sa fim impartiali si sa incercam sa alegem cea mai logica, evidenta si buna informatie(idee, explicatie)?
0

#54 Utilizator online   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 19 July 2010 - 06:12 PM

Vezi postareaPatrice.Mary.Celeste, la Jul 19 2010, 05:10 PM, a spus:

Adica sa crecetam cauza nu efectul....sa fim impartiali si sa incercam sa alegem cea mai logica, evidenta si buna informatie(idee, explicatie)?

Exact. Si de a incerca sa cunosti cat mai bine si oamenii si pe tine insati, ca sa intelegi cine, ce si de ce sta in spatele ideilor.
0

#55 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 29 July 2010 - 02:08 AM

Incep sa am o convingere ca acele fenomene din triunghiul Bermudelor, au fost pe un fel de negativitate energetica , as putea spune galactica. Aceasta incalzire , este un efect a ceva mai degraba pozitiv, tot de origine galactica. deci si fenomenele din Triuunghi sint parctic anulate. O presupunere. Dar au fost reale.
Nu are rost sa mai spun de niste similitudini intre acest triunghi, experimentul Philadelphia, si disparitia acelui regiment britanic in Turcia, Norfolk.
Alta ipoteza. Fenomenele din triunghi sint probabil in legatura cu grii care au plecat, goniti de niste radiatii ce lor nu le fac bine, iar pe noi nu ne deranjeaza. O legatura intre mai multe fenomene, ce aveau similaritati in efecte. Probabil legat de o anumita forma de electricitate, ce interactioneaza si cu gravitatia, dar provoaca si invizibilitate.
In ambele situatii e vorba tot de marirea unei radiatii din centrul galaxiei ce este benefica.
0

#56 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 August 2010 - 02:18 PM

Şi eu am o convingere legată de Triunghiul Bermudelor, convingere formată în urma discuţiilor avute cu cineva care stă în Florida, în oraşul turistic Fort Lauderdale, situat chiar în unul dintre vârfurile acestui triunghi. Anual, sute de mii de turişti din toată lumea plătesc pentru a fi transportaţi în mijlocul regiunii, în speranţa că....vor dispărea, şi...vor ajunge într-un univers paralel. Am un prieten în viaţa reală care, când i-am spus cum stă treaba cu acest Triunghi şi cu turismul, mi-a replicat într-un mod specific lui că, "da, americanii ştiu cum să ia banii de pe fraieri". Să spun drept, aş vrea şi eu să fiu un fraier şi să dau bani pentru a vizita Triunghiul. Poate în viitor !

Că tot veni vorba de turism, ar trebui şi românii, prin brand-ul de ţară, să creeze un Triunghi de-ăsta, unde să dispară lucruri, pentru a atrage turiştii. Dacă mă gândesc bine, avem deja, nu unul ci foarte multe tringhiuri unde dispar banii publici. Hai că m-am lungit cu vorba şi iar am ajuns la politica românească. Concluzionând spun că: Triunghiul Bermudelor + Everglades + Miami Beach + Cape Canaveral + Disney World, e o combinaţie de areale turistice din care Florida câştigă miliarde de dolari anual.
1

#57 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 25 March 2012 - 11:04 PM

Pe deasupra acestui Triunghi zboara multe curse regulate si pana acum nu am auzit sa dispara vreun avion, chiar si eu am zburat si n-am patit nimic :o: Totusi, fara foc nu iese fum... In aceasta zona se intampla multe lucruri ciudate, dar mass media le amplifica facand din tantar armasar, deoarece cerinta de senzational este mare.
0

#58 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 March 2012 - 11:39 PM

Vezi postareaBlack velvet, la 25 March 2012 - 11:04 PM, a spus:

Pe deasupra acestui Triunghi zboara multe curse regulate si pana acum nu am auzit sa dispara vreun avion

Un lucru e considerat ca fiind dispărut, atunci când nu ştim unde e. El e undeva, dar nu ştim unde. Aşa e şi cu avioanele sau vapoarele, şi cu Triunghiul Bermudelor: avioanele şi vapoarele "dispăreau" atunci când nu se ştia unde aterizau, sau unde se prăbuşeau, ori unde se scufundau. Acum când există sateliţi care pot observa tot Pământul cu o rezoluţie de până la un metru, un avion nu mai are unde dispărea. În acest fel, Triunghiul şi-a încheiat menirea, şi a trecut în legendă, şi în turism.
0

#59 Utilizator offline   Geo_revigorat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 12

Scris 11 April 2012 - 12:29 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la 29 July 2010 - 02:08 AM, a spus:

Nu are rost sa mai spun de niste similitudini intre acest triunghi, experimentul Philadelphia, si disparitia acelui regiment britanic in Turcia, Norfolk.

probabilitatea ca ceva comun intre ele exista.
deunazi stateam la o bere cu un amic, un amic ce tocmai se intorsese din turcia si care fusese la locul unde disparusera soldatii aceia. mi-a povestit despre un vizitator ocazional singuratic ce se aciuase in grupul lor si care din vorba in vorba le-a povestit despre cum un amic de-al lui fusese pe o nava ce disparuse in triunghiul bermudelor pe la 1980. o nava ce transporta containere despre care nu putea sa spuna ce e in ele. dar conform unui ofiter cu state vechi in marina comerciala, ce jura cu mana pe carnetul de marinar, ca fusesera incarcate la philadelphia cu destinatia cuba si ca in acte figurau jucarii de plus. la incarcarea, un container s-a deprins din macaraua plutitoare si la cadere s-a desfacut. din el au cazut cativa baloti de hartie pe care scria "Top Secret" " For Michey Mouse eyes only".
nu se stie exact spre ce destinatie au luato containerele din cuba, dar ofiterul a reusit sa faca rost de cateva cutii de trabuce de la un localnic, juan valdez moreira, care i-a povestit ofieerului ca nu e primul transport de acest gen.
revenind la amicul vizitatorului, spunea despre acesta ca dupa disparitie, s-a trezit tocmai in hamburg intr-un bordel, mort de beat si legat de pat, unde o prostituata ii facea o injectie cu un lichid albicios. cand a intrebat-o ce e in fiola, aceasta a zambit si a tasnit pe usa. apoi amicul vizitatorului a adormit si s-a trezit in norvegia , intru fiord renumit printre localnici, ca fiind fiordul disparut.
si sa se mai spuna ca nu exista legaturi!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Locuri bantuite din Romania
Fenomene paranormale exista... dar unde le gasim?
Selony  273 126.819
Replici noi Misterele lumii BigDefender  18 13.207
Hot Topic (New) Atasamente Un baiat neobisnuit prezice mari catastrofe pe Terra in 2009 si 2013
Incredibil...dar nu se stie cat de adevarat!
Spyder  190 75.187
Hot Topic (New) Atasamente Piramidele din Egipt acidcromaticle  305 57.617
Replici noi Atasamente Carti ce merita citite
interesant
GrigoGT  10 4.862