Doresc sa convertesc semnalul audio de pe banda magnetica in format mp3. (Inregistrarile de pe benzi magnetice transpuse pe calculator)
Pagina 1 din 1
Convertor analog-digital
Scris 28 September 2004 - 09:29 AM
Citeaza
Doresc sa convertesc semnalul audio de pe banda magnetica in format mp3. (Inregistrarile de pe benzi magnetice transpuse pe calculator)
Nimic mai simplu ! Conectezi casetofonul la intrarea de microfon sau line-in a calculatorului si apoi cu diverse programe copiezi caseta pe hard-disca. Personal am folosit Sound Forge 5 pentru ca e un program profesional si pentru ca am avut instalat un plugin de "curatare" a sunetului capturat de pe casetofon, picca-up, etc... Dar daca nu vrei sa te complici cu acest program (care nu numai ca nu e gratis dar nici ieftin nu e) poti sa incerci sa cauti pe google diverse programe gen "sound recorder" care isi fac foarte bine treaba. Pana si ultimele versiuni de Nero contin un Soundtrax si un Wave Editor cu care poti face inregistrarea dorita. Succes !
Scris 12 February 2009 - 03:44 PM
am cumparat o placa achizitii de date K93 cu softul aferent si imi da eroare lpt not fond. Calculatorul este T34. Vreo idee ? ADC-ul este tlc1543
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
despre salarii | blueangel79 | 0 | 1.604 |
|
Nu vrea sa se stearga | paulvasilescu | 6 | 6.147 |
|
dscaler? | dariamar | 0 | 5.018 |
|