Sari la conținut
Forum Roportal
Ciobanu Danut

Servicii Import Marfa din China

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Compania Bizz2China ofera servicii de consultanta privind importurile din China. Specialistii nostri va vor ghida in toate etapele procesului de import, de la identificarea furnizorului, intocmirea contractului si transportul pana la depozitul dumneavoastra. Puteti conta pe noi pe http://www.bizz2china.com/ .Dar cel mai important pentru noi, telul nostru este de a crea in timp un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere, eficienta si respect reciproc.

 

Decizia de a importa direct din China va da o noua dimensiune afacerii dumneavoastra - aveti posibilitatea sa va aprovizionati direct de la producatori, la preturi imbatabile si sa eliminati intermediarii, avand astfel garantia unui pret extrem de competitiv pe piata romaneasca.

Experienta noastra inseamna preturi minime, viteza in executie, livrare rapida si calitatea dorita pentru marfa importata din China.

Bizz2China [ EDIT ] - coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri oriunde in Romania.

Editat de Davi_
Scos link extern

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×