alias_dark_ely, la Apr 26 2006, 09:15 AM, a spus:
Mai stii

poate ca eu gandesc..defapt nu poate chiar gandesc ffff diferit de tine...in fine fiecare cu parerea lui
Hmmm cine ma creat..probabil ai mei

(vrei detalii..??)

..oricum am facut o mare greseala ca m-am nascut....stii ce vroiam eu sa te intreb..cati anii ai ca vad ca nu prea stii unele lucrurii

Deci... gandesti...

(e o gluma, nu te oftica - eu sunt glumet de fel!)
Dar de ce fugi de pareri pe care nu le poti contraargumenta? Nu ajunge sa gandesti, trebuie sa si reusesti sa construiesti ceva plauzibil cu ideile astea. Nu crezi pentru ca asa vrei tu, e un moft de adolescenta sau o intelepciune a unei babe? Foarte bine, nu am nimic impotriva, e vorba de liberul arbitru! Dar de dragul unui dialog constructiv, te rog sa dai drumul acelor ganduri total diferite si bine argumentate.
Crezi ca un satanist nu crede in Dumnezeu? Te inseli amarnic. Un stanist care afirma ca nu exista Dumnezeu este un fals! Satanistii lupta impotriva lui Dumnezeu. Si supunandu-se lui Satanus recunosc faptul ca Dumnezeu e Creatorul suprem si demonul e o creatie. Satanus ne cheama sa ne opunem lui Dumnezeu incalcandu-i poruncile! Dar Satan nu o face pentru ca ne iubeste pe noi, ci pentru ca il uraste pe Dumnezeu! Nu vrea decat sa ii arate lui Dumnezeu ca lui i s-au inchinat mai multi.
Ce patetic sa te crezi 'deosebit' sau 'special' ca faci pe satanistul. Orice om e in stare de asa ceva. E banal. Insa cati sunt in stare sa urmeze 'partea luminata a fortei"?