sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Salonul de cosmetica - proooblema mareee :) Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Adriana000 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-October 08

Scris 29 October 2008 - 10:46 AM

Va recomand "Arcadia Cosmetic Center"(Str.Matei Basarab,Nr.49,Sector 3,Tel:0720.590.433-318.48.74).Este un cabinet unde puteti beneficia de un moment de relaxare si nu in ultimul rand de servicii oferite de un personal calificat.
0

#22 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 31 October 2008 - 09:46 PM

Vezi postareaAdriana000, la Oct 29 2008, 10:46 AM, a spus:

Va recomand "Arcadia Cosmetic Center"(Str.Matei Basarab,Nr.49,Sector 3,Tel:0720.590.433-318.48.74).Este un cabinet unde puteti beneficia de un moment de relaxare si nu in ultimul rand de servicii oferite de un personal calificat.

Multumim pt reclama :pardon: ! Ne puteti convinge cumva ca merita sa dam o raita p'acolo au ba?
0

#23 Utilizator offline   Monica83 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-March 09

Scris 13 March 2009 - 10:09 PM

Am patit-o si eu odata cu o cosmeticiana si asta pt ca am ales sa merg acolo unde era mai ieftin. Si din experienta mea de pana acum mi-am dat seama ca mai bine dai un ban in plus dar nu regreti. Pana la urma conteaza sa scapi de cosuri, puncte negre etc dar conteaza si modul in care se poarta cosmeticiana cu tine. Eu acum ma duc mereu la un salon din Bucuresti, unde pe langa faptul ca tratamentul chiar are efect, nu ma doare aproape deloc. Uite asta e salonul www.truecolor.ro poate va ajuta.
0

#24 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 13 March 2009 - 10:48 PM

Vezi postareaBlack Panther, la Apr 11 2008, 09:46 PM, a spus:

Ce şpagă la salon?... :yahoo:

Există listă de preţuri pentru serviciile oferite, iar bani īn plus laşi tu din proprie iniţiativă, dacă eşti mulţumită de rezultat. Cāt vrei. :spiteful:

Asa e. Mama mea e cosmeticiana. N-am auzit niciodata de spaga intr-un cabinet de cosmetica. Ar fi si absurd. Spaga cer oamenii la care n-ai alta solutie decat sa apelezi, nu cei care concureaza cu alte persoane pentru a atrage clienti. Ce se da pe urma, daca esti multumita, e bacsis, nu spaga. LOL.
0

#25 Utilizator offline   s1mon4 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 20 March 2009 - 07:52 AM

Vezi postareaMonica83, la Mar 13 2009, 10:09 PM, a spus:

Am patit-o si eu odata cu o cosmeticiana si asta pt ca am ales sa merg acolo unde era mai ieftin. Si din experienta mea de pana acum mi-am dat seama ca mai bine dai un ban in plus dar nu regreti. Pana la urma conteaza sa scapi de cosuri, puncte negre etc dar conteaza si modul in care se poarta cosmeticiana cu tine. Eu acum ma duc mereu la un salon din Bucuresti, unde pe langa faptul ca tratamentul chiar are efect, nu ma doare aproape deloc. Uite asta e salonul www.truecolor.ro poate va ajuta.

ce ma enerveaza tipele astea cae au senzatia ca suntem ultimele proaste...draga mea, cu truecolor-ul tau cu tot, chair nu crezi ca vedem si noi ca ai o singura postare pe forum si in aceasta postare te si grabesti sa ne lauzi salonul asta? lasa-ne!!! chiar nu ti-ai gasit, nu suntem fraiere. mor de nervi pe tipele astea...sunt receptioniste pe la diverse saloane de mana a 3-a si nu au ce face decat sa stea pe forumuri sa ne intoxice cu postari retardate.

scuze de offtopic dar chiar m-a enervat.

si acum cu salonul: eu am o cosmeticiana, aceeasi, de ani. pana nu de mult mergeam la ea acasa caci lucra undeva pe mosilor si mi-era peste mana rau de tot. de vreo 3 luni s-a mutat mai in centru cu salonul, undeva pe la eroilor. e foarte buna, ti-o recomand cu mare caldura. lucreaza cu academie si stie toata lumea ca sunt produse ffff bune, dar nu doar sa fie bune produsele e nevoie ca sa ai rezultat, si cosmeticiana trebuie sa fie buna, sa stie sa curete, sa stie sa lucreze cu cremele, altfel rezultatul poate sa fie apa de ploaie. eu nu recomand un salon ci o cosmeticiana care intamplator lucreaza intr-un salon...daca vrei sa incerci, cu mare drag, zi-mi pe private message si iti dau numarul ei. este minunata. si inca ceva: penseaza extraordinar de frumos, este foarte talentata si face intotdeauna sprancene care incadreaza perfect cu fata. asadar, cere-i pe PM nr daca vrei sa incerci. ti-o recomand cu caldura.
0

#26 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 March 2009 - 09:11 AM

Vezi postareaMonica83, la Mar 13 2009, 10:09 PM, a spus:

Uite asta e salonul www.truecolor.ro poate va ajuta.

juri pă roşu ca nu faci reclamă?

Si ca tot suntem aici, ia dati-mi si mie o referinta catre o cosmeticiana cu mana buna, usoara. NU am nevoie de tratamente si/sau produse cu mot, cat in principal de mana fina, sa nu ies de acolo ca dupa razboi.
Zona nu ma intereseaza atata timp cat e in oras (Buc).
0

#27 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 23 March 2009 - 11:36 AM

Vezi postareaWalpurgisnacht, la Mar 20 2009, 09:11 AM, a spus:

juri pă roşu ca nu faci reclamă?

Si ca tot suntem aici, ia dati-mi si mie o referinta catre o cosmeticiana cu mana buna, usoara. NU am nevoie de tratamente si/sau produse cu mot, cat in principal de mana fina, sa nu ies de acolo ca dupa razboi.
Zona nu ma intereseaza atata timp cat e in oras (Buc).

Eu am o cosmeticiana foarte buna in zona Militari. Are stagii de pregatire prin Franta, Germania etc., iar preturile de la salon (e salonul ei) sunt acceptabile. Problema e ca e arhi-plina de cliente si trebuie sa te programezi din timp la ea. Daca vrei mai multe detalii, imi zici!
0

#28 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 March 2009 - 11:39 AM

Vezi postareacocky12, la Mar 23 2009, 11:36 AM, a spus:

Eu am o cosmeticiana foarte buna in zona Militari. Are stagii de pregatire prin Franta, Germania etc., iar preturile de la salon (e salonul ei) sunt acceptabile. Problema e ca e arhi-plina de cliente si trebuie sa te programezi din timp la ea. Daca vrei mai multe detalii, imi zici!

Trimite-mi pe privat nr de tel si adresa (eventual si cum ajung, cateva indicii, daca se poate).

Mersi!
0

#29 Utilizator offline   justalittlegirl 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-March 09

Scris 24 March 2009 - 08:09 PM

In trecere fiind in cautarea unei recomandari pentru un salon de cosmetica bun, nu ma pot abtine sa nu comentez o chestie.
In primul rand, Monica nu a facut decat acelasi lucru ca si celelalte fete, si-a exprimat parerea in legatura cu un salon. Sunt convinsa ca fata nu a vrut decat sa-si exprime entuziasmul succesului tratamentului sau facial.
Cunosc destule cazuri de persoane care deabia au scapat de pete, acnee vulgara si alte minuni de genul si asta dupa ce au mers la o gramada de medici si cosmeticiene "de aur". Putine sunt saloanele care au produse si aparatura care pot efectiv sa vindece astfel de probleme. Iar daca Monica a gasit unul, mi se pare dragut din partea ei sa spuna si altor fete.
Ganditi-va ca unii chiar au nevoie de tratamente profesioniste pe care nu le poate realiza orice cosmeticiana de la coltul strazii.
0

#30 Utilizator offline   s1mon4 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 25 March 2009 - 07:24 AM

Vezi postareajustalittlegirl, la Mar 24 2009, 08:09 PM, a spus:

In trecere fiind in cautarea unei recomandari pentru un salon de cosmetica bun, nu ma pot abtine sa nu comentez o chestie.
In primul rand, Monica nu a facut decat acelasi lucru ca si celelalte fete, si-a exprimat parerea in legatura cu un salon. Sunt convinsa ca fata nu a vrut decat sa-si exprime entuziasmul succesului tratamentului sau facial.
Cunosc destule cazuri de persoane care deabia au scapat de pete, acnee vulgara si alte minuni de genul si asta dupa ce au mers la o gramada de medici si cosmeticiene "de aur". Putine sunt saloanele care au produse si aparatura care pot efectiv sa vindece astfel de probleme. Iar daca Monica a gasit unul, mi se pare dragut din partea ei sa spuna si altor fete.
Ganditi-va ca unii chiar au nevoie de tratamente profesioniste pe care nu le poate realiza orice cosmeticiana de la coltul strazii.

miky_rr

5 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 22:48 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

Eu consider ca personalul face imaginea unui salon. Degeaba sunt expuse diverse picturi, aranjamente florale, mobila de ultima moda daca angajatii sunt prosti dispusi, prea seriosi si anti-talent. Daca fetele isi dau tot interesul si depun suflet in ceea ce fac ca tu sa te simti excelent atunci si salonul capata o alta aliura. Eu asta urmaresc cand merg la un salon, si de obicei ma duc la True Color unde m-am imprietenit f repede cu fetele iar serviciile lor sunt de foarte buna calitate. Vi-l recomand, chiar se merita :blink::) www.truecolor.ro

silviastefan

18 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 09:29 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

sper sa iti dea o reducere substantiala...la ce reclama le-ai facut...

se pare ca fetele cu asta se ocupa de fapt...una face reclama, fetele si de pe alte forumuri, se iau de ea, isi face alt cont si isi ia singura apararea...nu e vorba de acelasi salon? asta am gasit intamplator, cautand pe kudika diverse informatii :cheer: foarte tare, monica sau miky rr sau cum te-o mai chema...ca probabil ca esti si prin alte parti cu alte reclame similare :tease:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari