sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Semnele vremurilor Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 25 April 2006 - 09:00 PM

Vezi postareadark_light, la Apr 25 2006, 08:40 PM, a spus:

da' erele glaciare cui le lasi ? alea le-a facut ca sa isi justifice mamutii blana ?

Nu! Ca sa demonstreze cat de bine ar putea-o duce omenirea intr-un asemenea tablou.

pai...cu tine vorbeam. si cum inca mai am pana sa vorbesc singura...suporta-ma. :good:
si nu stiu la ce te referi cu cei indraciti. eu ma gandeam la cei care nu realizeaza nici ce-i ala siret si nici ca daca nu si-l leaga o sa cada in nas.

Pai, asta era o intrebare pentru Dumnezeu, ca doar El este Cel care da drept la pomul vietii, nu eu. D'aia m-am speriat. :doh:

spusesei ca Dumnezeu e raspunzator si de ceea ce noi numim noroc, sansa sau hazard. daca e asa, atunci ii inteleg pe cei care se roaga la Dumnezeu sa castige la zaruri. si acum stiu si cine le-a bagat ideea asta-n cap. :spiteful:

Pai daca-I Dumnezeu, atunci nu mai e loc de hazard sau noroc. Desi Dumnezeu a putut trimite un vierme sa roada radacina pomului sub care statea Iona la umbra, totusi e exagerat sa-L amesteci in jocurile de noroc!

Te-as ruga sa-mi spui si mie daca ai aflat, cine le-a bagat ideea aia in capete?
0

#52 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 26 April 2006 - 10:23 PM

Vezi postarearvsro, la Apr 25 2006, 06:31 PM, a spus:

Cine va vorbi impotriva Fiului i se va ierta, dar cine se va impotrivi Duhului Sfant nu i se va ierta nici acum si nici in veacul viitor.

Excelent. Altceva?
0

#53 Utilizator offline   Pixelut 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 05

Scris 14 October 2006 - 01:30 AM

Vezi postarealovi26, la Apr 16 2006, 08:28 PM, a spus:

Mi se pare mie sau ce se intampla acuma in lume sant semne care prevestesc sfarsitul lumii?
oare acest descoperiri care se fac la tv Codul lui Da Vinci , Evanghelia dupa Iuda sant rodul unor oameni, care vor sa nege puterea lui Dumnezeu.
Si se pregateste oare venirea lui antihrist?

Care e intentia lor e greu de spus. Intentia lui Dan Brown e clara: banul. Si la faza asta n-are scrupule. Cate despre NG si felul in care a amestecat si a distorsionat datele privind scrierea recent descoperita nu-mi explic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi EFECTUL DA VINCI (carte)
BIBLIA TRATATA LOGIC
Da Vinci  2 2.241
Topic inchis vine Hanukkah !
pentru toti evreii si nu numai :)
vaca_cu_cabina  6 3.351
Hot Topic (New) discutii off-topic pe teme religioase
am combinat topicurile
dan-marius  170 25.344
Hot Topic (New) Planul lui D-zeu cu ingerii si oamenii, care este de fapt?
De ce a creat D-zeu lumea materiala si pe oameni?
Cleric Prestųn  58 12.068
Topic inchis De ce unii oameni in biserica nu sunt toleranti fata de comportamentul copiilor? Arcadia@  58 14.063