dark_light, la Apr 25 2006, 08:40 PM, a spus:
da' erele glaciare cui le lasi ? alea le-a facut ca sa isi justifice mamutii blana ?
Nu! Ca sa demonstreze cat de bine ar putea-o duce omenirea intr-un asemenea tablou.
pai...cu tine vorbeam. si cum inca mai am pana sa vorbesc singura...suporta-ma. 
si nu stiu la ce te referi cu cei indraciti. eu ma gandeam la cei care nu realizeaza nici ce-i ala siret si nici ca daca nu si-l leaga o sa cada in nas.
si nu stiu la ce te referi cu cei indraciti. eu ma gandeam la cei care nu realizeaza nici ce-i ala siret si nici ca daca nu si-l leaga o sa cada in nas.
Pai, asta era o intrebare pentru Dumnezeu, ca doar El este Cel care da drept la pomul vietii, nu eu. D'aia m-am speriat.
spusesei ca Dumnezeu e raspunzator si de ceea ce noi numim noroc, sansa sau hazard. daca e asa, atunci ii inteleg pe cei care se roaga la Dumnezeu sa castige la zaruri. si acum stiu si cine le-a bagat ideea asta-n cap. 
Pai daca-I Dumnezeu, atunci nu mai e loc de hazard sau noroc. Desi Dumnezeu a putut trimite un vierme sa roada radacina pomului sub care statea Iona la umbra, totusi e exagerat sa-L amesteci in jocurile de noroc!
Te-as ruga sa-mi spui si mie daca ai aflat, cine le-a bagat ideea aia in capete?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis