Sari la conținut
Forum Roportal
aramis

Coruptia

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

desi nu-i asa de vizibila, exista.

 

ultimul caz rasunator,

Clubul de automobile ADAC din Germania (cu mare influenta economica si politica si cu 18 milioane de membri activi),

a falsificat de-a lungul anilor sondaje si clasamente auto, a masluit rezultatele si a favorizat unele marci în defavoarea altora.

 

 

dupa precedentul fostului presedinte al Germaniei, acuzat de mita si favorizarea unor firme,

dupa scandalul fostului cancelar Helmut Kohl, suspectat de finantarea dubioasa a partidului,

e rândul ADAC, o institutie veche de peste 100 ani, cu traditie si, pâna azi, respect.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

desi nu-i asa de vizibila, exista.

Oricum stati mult mai bine Aramis , coruptie exista oriunde , cred , in lumea asta . Problema este ce se intampla cand scandalurile ies la iveala . In cazul Germaniei Helmuth Kohl a iesit din scena politica , lucru normal de altfel .

 

In cazul Italiei nu este nici pe departe asa .

Berlusconi judecat si condamnat pentru N cazuri de coruptie , frauda economica , prostitutie si multe multe altele este inca pe val .

Cazul Parmalat in care si acum dupa ani si ani de zile mii de familii se judeca pentru ca au pierdut toate economiile de o veata .

Tot niste ziaristi au scos la lumina declaratiile unor colaboratori de justitie , sefi mafioti , care din anul 1997 au declarat si indicat cu precizie toate locurile si loturile de teren unde au fost ingropate deseuri toxice si radioactive , loturi unde in decursul anilor pana in ziua de azi au fost folosite pentru cultivarea legumelor , fructelor care vin consumate in Italia si in strainatate ca si produse biologice , loturi pe care s-au ridicat cartiere rezidentiale cu gradinite care functioneaza si astazi . Totul cu stirea si implicarea politicului si a tuturor organelor de control , de stanga sau de dreapta , toti au fost la curent si nimeni nu a facut si mai ales , culmea , nu face nimic nici in ziua de azi , dau vina unii pe altii dar nu cade nici un cap . Ministru de interne in anii 1997 cand Carmine Schiavone a facut declaratiile si a indicat toate locurile unde mafia a ingropat deseurile era actualul presedinte al Italiei , Napolitano , care vezi duamne nu-si mai aduce aminte cum au fost treburile in acele vremuri , si nici de faptul ca Schiavone a declarat in 1997 ca cei care consuma produse cultivate pe acele locuri si cei care locuiesc acolo in 20 de ani vor muri toti . Am sa pun si link si filmate , pentru cine poate intelege ...

http://www.fanpage.it/tra-vent-anni-moriranno-tutti-di-tumore-ecco-le-dichiarazioni-di-schiavone-alla-commissione-parlamentare/

 

http://www.youtube.com/watch?v=giqR6DEoTEk

http://www.youtube.com/watch?v=y9Vxucui38Y

 

Acum un alt scandal cu gauri de miliarde si miliarde de euro care pur si simplu nu mai sunt in visteriile casei de pensii italiene , plus ca iese la iveala ca statul nu a platit contributiile pentru pensii de ani si ani de zile ...

 

Autostrada soarelui in Italia , Milano - Napoli , este nominata si autostrada mortii si din cauza accidentelor dar si din cauza faptului ca trebuie sa circuli pe o lunga groapa de deseuri toxice si nucleare . Fapt care se stie de zeci de ani si ... nimic .

Asta este fata ascunsa al Italiei , tara cu locuri frumoase si tara unde se mananca sanatos , renumita dieta mediteraneana .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Plus ca nu-i un prost , mai are multe carti in maneca , si referitoare la politici si referitoare la clanurile mafiei .

Deci , trebuie sa traiasca .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Depinde si cum o avea Berlusconi chef. E greu cu oamenii mai in varsta, niciodata nu stii ce sa te astepti de la ei.


Apropo, ce se mai stie despre omul care l-a lovit pe Berlusconi in figura cu un obiect contondent?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×