Sa am totusi SIDA???????dupa un an jumatate de cand cred ca am fost infectat mi-am facut testul de 2 ori pana acuma la un interval de o luna unul fata de celalalt la diferite laboratoare din orasul unde locuiesc,si au iesit ambele negativ.teama de a avea acest virus ma paralizat psihic,citind pe internet despre simptome ,culmea parca incepeam sa le am si eu.am inceput sa am transpiratii nocturne si dureri de rinichi,stari generale proaste ma simteam foarte slabit,diaree,mi-a aparut in interiorul buzei superioare niste bubite mici albe pe care le am si acuma si un herpes. Pe llimba am niste bubite mici roz-rosiatice,senzatie de gura uscata si limba parca o simta uneori asa de aspra-uscata.oare sa fiu sero-pozitiv??????????????????????
HIV, SIDA - Intrebari, raspunsuri, informatii Teme combinate
Scris 11 July 2011 - 03:19 PM
dawide, la 11 July 2011 - 03:16 PM, a spus:
Sa am totusi SIDA???????dupa un an jumatate de cand cred ca am fost infectat mi-am facut testul de 2 ori pana acuma la un interval de o luna unul fata de celalalt la diferite laboratoare din orasul unde locuiesc,si au iesit ambele negativ.teama de a avea acest virus ma paralizat psihic,citind pe internet despre simptome ,culmea parca incepeam sa le am si eu.am inceput sa am transpiratii nocturne si dureri de rinichi,stari generale proaste ma simteam foarte slabit,diaree,mi-a aparut in interiorul buzei superioare niste bubite mici albe pe care le am si acuma si un herpes. Pe llimba am niste bubite mici roz-rosiatice,senzatie de gura uscata si limba parca o simta uneori asa de aspra-uscata.oare sa fiu sero-pozitiv??????????????????????
pai !?
testul e negativ !
eu zic :
nu mai lasa sa ti influenteze viata
te distruge starea asta !
Scris 17 August 2011 - 12:19 AM
salut.. am si eu o intrebare acum un an de zile am cunoscut o fata si pana acum 4 luni mi'a zis ca ia sa despartit de fostul ei iubit ca aflase ca are hiv..si sunt panicat am facut de 2 ori testu hiv si a iesit bine dar acum am niste dureri jos la penis , picioarele ma cam dor si sus la gat o glandiola putin marita ...ia le'a facut mai de mult analizele si mi'a aratat ca sunt negative ..explicatimi si mie va rog .salut
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intepaturi in zona omoplatului drept | brs | 3 | 3.107 |
|
Chestionar: Antioxidantii, radicalii liberi, suplimente nutritive | Victor Apostu | 19 | 3.975 |
|
Intepaturi musculare | mircea_george | 1 | 5.296 |
|
Am vase sparte pe fata, seman cu un betiv | Ioanid | 3 | 625 |
|
Pete vinetii in apropierea ochilor
help !nu stiu ce sa fac |
iepu' | 3 | 2.796 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS