Sari la conținut
Forum Roportal
micutulbolnavicios

URGENT !AM NEVOIE DE CEL MAI BUN MEDIC PE ULCERE SI HELIOBACTERII DIN Bucuresti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

SALUT

De aproximativ 11 luni am o problema cu stomacelul. Depistat cu helicobacteria in sange si in testu la respiratie. Am facut 2 scheme de tratament de care nu sunt sigur ca au fost bune. O alta doctorita care se comporta precum o bucatareasa ( sau soferita de taxi ) mi-a facut un test cu bariu (Obs1:endoscopul era stricat)(Obs2:poate nu a fost vazut totul la bariu oi avea mai multe gauri) din care mi-a iesit o nisa la duoden si mi-a dat diagnostic ULCER DUODENAL ACTIV.Iau controloc ( 2 pe zi*40MG ) din primavara si tot am probleme cred ca nu a trecut nici heliobacteria, fireste ca tin regim, nu fumez , nu beau .
Intrucat to nu ma simt bine ( am dureri stomacale in toate directiile ) si nu pot sa iau controloc toata viata si sa traiesc cu ulcer si heliobacterii am nevoie de un sfat :
MA INTERESEAZA CEL MAI BUN DINTRE CEI MAI BUNI MEDICI DIN BUCURESTI CARE SE OCUPA CU ULCERE SI HELIOBACTERII SI STOMACE :d CARE SA IMI FACA ANALIZE DE ULTIMA GENERATIE(FOLOSIND CELE MAI AVANSATE SI UTILE TEHNOLOGII) SI SA IMI DEA TRATAMENT DE ULTIMA GENERATIE ( DIN ACELA DE CARE IA SI GEORGE BUSH SI OBAMA SI PUTIN , INTELEGETI VOI... ) ca sa fiu fresh sa pot sa ies si eu seara cu lumea la o bere sa ma fac clei :) -

Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bacteria helicobacter piloris este o bacterie care traieste la unii oameni si a fost dovedit ca ea este una din principalele cauze de ulcer la stomac.

 

Imi pare rau ca eu nu traiesc in Romania si nu in Bucuresti dar la noi ,cand se depisteaza aceasta bacterie la cineva,i se da un "coctail " de 4 antibiotice cu nume bizare care le ia 10 zile. Dupa asta se face inca o data examinare "prin suflat" si in majoritatea cazurilor bacteria dispare.

La cine se gaseste aceasta bacterie,asta nu dovedeste ca are ulcer. Ulcerul se face dupa multi ani de la molipsirea omului cu bacteria.

 

Acesta bacterie ataca persoanele care corpul lor nu este in stare sa se ocupe cu exterminarea lor . Majoritatea oamenilor reusesc sa scape de ea natural.

Una din sursele acestei bacterii sunt legume si fructe nespalate sau nespalate deajuns cum si igena in general.

 

Ulcerul la stomac se depisteaza sau cu endoscopie sau cu MRI si se trateaza in fazele inaintate cu opratie. La inceput,cu medicamente.

 

La voi se fac inca examinari cu barium ? In secolul XX1 ?

 

Ti-as propune totusi sa nu cauti musai doctori care nu arata ca soferi de taxi sau bucatari ca uneori sa stii ,eu am cunoscut somitati in medicina ,cunoscuti in toata lumea care aratau ca vanzatori de la bacanie.

Editat de Inteleptul Sorinica

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×