N-am mai putut, credeam ca voi muri de ras
Pagina 1 din 1
Tarani in spania
Scris 11 April 2006 - 06:29 PM
Va imaginati , ca si eu in Franta, am fost vazut chestia asta? ( mi-a fost trimis-o cineva din Bucuresti). Dar ati vazut dupa aceea Parodia " un taran in Spania"? Parodia a fost super de tot, mai super ca originalul!
Oricum , eu ma intreb , daca taranul a pus intentionat filmul asta pe internet, sau l-a trimis celor "dragi" de acasa , si cineva l-a dat pe internet? Pt ca totusi sa fii chiar asa mongol!!!!!.......mai rar
Oricum , eu ma intreb , daca taranul a pus intentionat filmul asta pe internet, sau l-a trimis celor "dragi" de acasa , si cineva l-a dat pe internet? Pt ca totusi sa fii chiar asa mongol!!!!!.......mai rar
Scris 11 April 2006 - 08:49 PM
Cred ca parodia cu locomotiva e cea mai tare! Tare as vrea sa stiu daca s-a uitat si incredibilul cu A6 la celelalte inregistrari... sunt beton!
Scris 11 April 2006 - 09:34 PM
INCREDIBIL, INCREDIBIL, ce succes are taranul.
Cred ca nici nu visa la asa o recunoastere internationala a meritelor.
Sa speram ca ..audi shi dansul shie vedeta a ajuns.
Cred ca nici nu visa la asa o recunoastere internationala a meritelor.
Sa speram ca ..audi shi dansul shie vedeta a ajuns.
Scris 11 April 2006 - 11:24 PM
Doamne e incredibil, incredibil, n-ai ce zice...Dar vai e incredibillllllllllllllllll
Scris 14 April 2006 - 11:34 AM
incredibil....chiar ca le-a aratat el "prietenilor" lui care isi faceau griji pentru el!!! cel putin masina aia e cumparata cu bani munciti ,nu furati...cred...de fapt...sper.! oricum...tipul a zis de e atatea ori ca este totul este atat de "incredibil" de parca ar fi fost la dan diaconescu la emisiune...senzational.!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
IQ redus
Cum trebuie sa vorbim cu prostii? |
Itsi Bitsi | 34 | 12.747 |
|
Despre cat de mult ne putem umili | looser | 22 | 8.166 |
|