Credeti in dragoste la prima vedere...?
Scris 10 April 2006 - 06:01 PM
Eu nu mai stiu daca exista...dragoste adevarata,darmite la prima vedere ! Dar nu ma luati in serios....sunt intr-o perioada albastra !!!
Scris 11 April 2006 - 12:15 AM
Deci pana la uram multi dintre voi credeti in atractie la prima vede....
Scris 11 April 2006 - 11:05 AM
Joanna, la Apr 10 2006, 10:24 AM, a spus:
Nu pot zice ca exista dragoste cu adevarat la prima vedere , exista atractie, exista impuls, dar nu poti sa zici ca dupa ce ai vazut o singura data persoana respectiva , gata poti sacrifica pt ea tot ! nu exista asa ceva !
cam asta gandesc si eu....eu una nu am patit asta pana acuma...
Scris 11 April 2006 - 01:29 PM
Eu,una cred f. mult in dragoste la prima vedere
,efectiv...tzi s-e imoaie picioarele si simtzi nevoia sa fi alaturi de acea persoana tot restul vietzii
indiferent de consecintze
Scris 11 April 2006 - 03:41 PM
arielle, la Apr 10 2006, 07:01 PM, a spus:
Eu nu mai stiu daca exista...dragoste adevarata,darmite la prima vedere ! Dar nu ma luati in serios....sunt intr-o perioada albastra !!!
eu am depasit momentu in care spuneam ca nu mai cred in dragoste adevarata...eu cred ca ea exista...si o sa apara knd o sa te astepti mai putin
Scris 11 April 2006 - 04:08 PM
heidy_2006, la Apr 11 2006, 05:02 PM, a spus:
Pai aia este dragoste?
Ce este dragostea?

Ce este dragostea?
Heidi cam asta inseamna dragostea,iubire pentru mine
A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chiar as putea s-o cuceresc?
? |
sergiulica | 26 | 8.927 |
|
very soft :P |
realPlayer | 8 | 8.482 |
|