Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Ce stiti despre profilul biochimie ce aprtine Facultatii de Biologie din Iasi ? Am observant ca sunt 30 de locuri la buget , iar mediile foarte mari , ceea ce ma face sa imi pun un semn de intrebare . Este cineva care studiaza acolo ? Ce poti ajunge in final si cat de sigur e ? Am citit undeva ca acest profil e unul de granita . Si ca majoritatea locurilor de munca sunt in folosol cercetarii mai ales peste hotare . Chiar asa ee? Mi se pare ceva interesant , si as fi dispusa sa renunt la medicina ,( eu fiind in cls a 12) , daca stiu ca imi ofera siguranta .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Siguranta iti ofera (doar intro oarecare masura) o foarte buna pregatire.Nu cred ca respectiva facultate e in masura sa ofere asa ceva.

Iar daca nu ajungi "peste hotare" ai sanse mari sa profesezi vanzand medicamente. In Romania nu se mai face cercetare.

Intradevar este un domeniu de granita intre biologie si chimie. Dupa mine este mai apropiat de chimie asa ca ma intreb ce cauta la facultatea de biopogie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

,Am mai auzit ca biochimia este o ramura nou intodusa .... Ceea ce m-a determinat sa ma gandesc la asta este ca sunt la biochimie in cls a 12 , si vreau sa merg mai departe tot pe asa ceva ....Ma pregatesc pt medicina , dar am impresia ca am fost atrasa (influentata) , de faptul ca multi din cls mea si de la celelalte clase doresc medicina...Sunt foarte multi care vor , ca si anul asta a fost o foarte mare concurenta . Eu am mai fost si la olimpiada la biologie anul trecut , materia o stiu binisor si sunt capabila sa fac asta . Dar ma descuraheaza ideea de a invata "un secol" , si de aceea caut o a doua optiune . Si cand am vazut ca la biochimie prima medie la buget a fost 9,93 si ultima 9,05 , din doar 30 de locuri , probabil ca acei viitori studenti , au motive pentru care au ales sa fac asta ...Au stiut de ce si pentru ce ...Vreau sa stiu si eu de ce ??


A , si comparativ cu ecologie sau chiar biologie , tot in cadrul aceleiasi facultati , biochimie e in top , in ceea ce priveste mediile . Sper sa fie si in top calitativ . :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au stiut de ce si pentru ce ...Vreau sa stiu si eu de ce ??

păi și întrebi pe un forum pe net?

de ce nu întrebi la facultate cu ce se mănâncă

* biochima e grea; e interesantă da e grea

ai de memorat 1000 de acizi, bacterii, drojdii etc și la ce folosesc.

* iar dacă vrei la medicină oricum, cred că și acolo faci.

Editat de mareexecutor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×