Contraste Frumusetea e in ochii celui ce priveste!
Scris 08 April 2006 - 08:17 AM
Scris 08 April 2006 - 03:22 PM
ioanide, la Apr 8 2006, 09:17 AM, a spus:
Ai gasit o modalitate interesanta de a spune nimic! Oricum apreciez efortul! Nu spun ca nu ai dreptate, dar publicul asteapta argumente! Oricum castiga cel care moare ultimul!
Scris 08 April 2006 - 05:12 PM
thunami, la Apr 8 2006, 04:22 PM, a spus:
Nu am scris acest topic pentru ca as avea chef de polemici mai ales cu vreun membru al forumului ci doar voiam sa vad daca am probleme psihice( numai eu nemaifiind impartasite de nimeni) sau am curaj sa gandesc.In ce priveste acuza ca nu spun nimic NOU e adevarat dar atata timp cat MAYA acopera totul e normal sa ma simt indrituit sa protestez impotriva acelor proxenexi religiosi care vand Divinitatea la bucata pentru uzul lor personal.Cu scuzele de rigoare multumesc ca m-ai bagat....in seama!
Scris 08 April 2006 - 07:30 PM
ioanide, la Apr 8 2006, 06:12 PM, a spus:
Stai linistit, nu am vrut sa imi bat joc. Am vrut sa te provoc la dialog. Ai tot dreptul sa gandesti si sa iti exprimi opiniile. Poate ca acest topic se potrivea mai bine ca tematica la "Filisofie"
Poate ca experienta ta de viata te indreptateste sa gandesti asa! Experienta mea de viata nu imi permite sa fiu de acord cu ideile tale.
Scris 09 April 2006 - 03:58 AM
Scris 09 April 2006 - 08:17 AM
Cei care vand Divinitatea la bucata in interes personal, pot fi ocoliti. Si nu toti oamenii se indoctrineaza cu ceea ce citesc, aud e.t.c. Eu una m-am nascut cu credinta in suflet si cu ea voi muri si se bazeaza pe ceea ce simt si traiesc, nu pe ce am citit (caci nu prea am citit) si pe auzite, dar se pare ca am cunoscut doar persoanele care m-au putut ajuta cu adevarat, fara a ma indoctrina.
Scris 09 April 2006 - 02:44 PM
Scris 09 April 2006 - 03:12 PM
ioanide, la Apr 9 2006, 03:44 PM, a spus:
Eu sunt o norocoasa. Am intalnit oameni care mi-au vorbit din suflet despre ceea ce stiu si pentru ca ei au gasit calea cea dreapta. Si m-au ajutat foarte mult, dar numai atunci cand am fost pregatita pentru a intelege astfel de lucruri. Oricum, aceste cai ti se deschid cu adevarat doar cand esti pregatit pentru ele. Si te asigur ca exista oameni care cunosc Divinitatea. Iar acest gen de oameni nu fac nici supozitii, nici presupuneri. Si vorbesc foarte putin, atat cat sa te indrume. Dar Calea si-o alege fiecare.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
urmele pasiunii | Knut | 84 | 13.678 |
|
ma doare
dragoste |
adevarul | 33 | 12.805 |
|
suedezele, femei de nota 10 | ActorGrabit | 37 | 10.850 |